Ze hebben precies wat ik zoek

Superlijm !

zeer degelijke lijm. Makkelijk aan te brengen dank zij de duidelijke gebruiksaanwijzing via een video. TOP!

Zeer goede ervaring

Mijn ervaring was zeer goed. Ik had vier stukken zeil besteld en kreeg deze in drie dozen verzonden. Dit kwam omdat achteraf bleek dat er anders te veel gewicht in de doos zou komen, waardoor het zeil kan gaan kreukelen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas staat er alleen op de site dat er maximaal vier meter aan één stuk verstuurd kan worden zonder erge vouwen, en dat dit niet in één doos past. Helaas heb ik dat verkeerd begrepen, mede omdat ik niet vier meter aan één stuk heb besteld, maar drie keer twee meter en nog een keer één meter. Dus daar is de verwarring ontstaan. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf, en er werd gelijk keurig gereageerd. Heel vriendelijk werd uitgelegd hoe het zat. Ook werd gezegd dat ze ernaar zouden kijken of ze het nog wat duidelijker konden vermelden, ivm de verzending. Dus, petje af. Ik heb geen klachten over het bedrijf zelf, wel over DPD. Het pakket kwam echt ontzettend zwaar gehavend aan en over twee dagen verspreid. Dus zou je kunnen kiezen voor een vervoerder, dan geen DPD, want slechter kan je het gewoon niet treffen. Maar dat heeft niets met afteksel zelf te maken. Puur een kanttekening.

Super snel en goed geholpen ter plaatse

Ik ben nu twee keer op locatie geweest voor advies en ben goed geholpen. Kon de spullen ook meteen meenemen dus heel fijn!

Snelle levering, goed geprijsd

Goed omschreven product, snelle levering, gelijk in gebruik genomen. Top.

Idem hierboven.

Zeer tevreden!

Makkelijk op maat de knippen. Niet moeilijk om zeilringen in te kloppen. Montage super vlot.

Duidelijke site en bestelling naar wens

Schaduwdoek aan de meter gekocht, prima en goed te verwerken thuis.

Snel en correct

Goede opvolging en communicatie! Zeker een grote aanrader!

Top snel geleverd !

Het is binnen 3 dagen geleverd en nog op maat gesneden ook wat ze zelf aanboden zonder kosten . Ga zeker hier vaker bestellen !

veel keuze op de site en alles wat je eventueel zoekt is wel te vinden. Snel geleverd

Product is super@

Bezorging door DPD vind ik wat minder, duurde te lang!

Vraag me af of de kwaliteit super is ?

Alles snel geleverd. Maar als ik een klein beetje spanning erop zet begint het bij sommige plekjes al door te scheuren. Lichte kleine stukjes van ongeveer een centimeter. Als ik dan ga kijken waar over het ligt dan kan ik alleen constateren dat het op een ronde pijp ligt. Beetje vreemd. Verder lekker spul om mee te werken.

Helemaal top

Helemaal top

Levering niet zoals afgesproken en geen feedback meer

Zie mijn e-mails aan jullie adres. Zonnedoek besteld en aangeduid dat ik zou komen afhalen op rol om kreuken te vermijden. Doek is toch opgevouwen opgestuurd met onherstelbare kreuken vandien. Een e-mail ontvangen dat jullie dit gingen bekijken maar sindsdien radiostilte. 400€ is te veel geld voor ons om dan niet volgens de afspraak behandeld te worden.

Beste online winkel ooit

Producten van goede kwaliteit Duidelijke website en zijn telefonisch vlot bereikbaar én altijd super vriendelijk. Levering was de dag na plaatsen van bestelling al aangekomen in België. Retour ging ook vlekkeloos. Kan bijna niet geloven dat dit tegenwoordig nog zo probleemloos kan allemaal. Dikke pluim voor het team!

Betaalbare screendoek

Snelle verzending Goed verpakt Kwalitatieve screendoek Betaalbaar

Snel en netjes

Gisteren wat dingen besteld en vandaag al in huis! Zorgvuldig ingepakt en direct verzonden. Prima ervaring dus!

Vlotte website en correcte levering

Alles verliep vlot: opzoeken, bestellen en betalen.

Zeer tevreden tijd/kwaliteit/kosten

Allerbest product dat werkt perfect

Top pers

Hele goede zeilogen pers

Snelle en correcte service.

Prettige site. Makkelijk bestellen en snelle en correcte service.

Alles in orde.

Goede kwaliteit aan een scherpe prijs, met uitstekende service.

Alleen maar positief

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd én een goed product. Klein foutje bij de levering maar dat werd onmiddellijk rechtgezet na een mailtje. Het zeil is van goede kwaliteit en de instructies zijn duidelijk. Prijs/kwaliteit = top

snelle levering!

wij zijn tevreden.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131