Zeer vlotte bestelling

Bestelling verliep zoals het hoort Samenwerking met PostNL correct

Plastic goed, Saba LIJM teleurstellend

Geadviseerde Saba lijm volgens de instructievideo toegepast om mijn randen te verstevigen. Resultaat bedroevend. Lijm plakt niet aan de plastic zodat ik nu open randen heb.

Op tijd geleverd

De bestelling is op tijd geleverd en voldeed volledig aan de verwachting.

Mooi PVC doek

Mooi PVC doek besteld. Snelle levering

Heel tevreden

Redelijke prijs en op tijd thuis bezorgd en genoeg keuze.

Keurig!

Bv dat de gebruiksonstructie van het gekochte product wordt gemaild.

dikke tien.!!

dikke tien.!!

goede betaalbare kwaliteit

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. De kwaliteit ziet er zo op het eerste gezicht erg goed uit. Ik ben er erg blij mee.

Prima geregeld en kwalitatief goed product

Goede en complete website met afhankelijk van waar je naar opzoek bent, kunt vinden wat je nodig heb. In mijn geval een kwalitatief goed afdekzeil voor over mijn boot, inclusief verschillende maten trekelastieken.

perfect !

goeie prijs/kwaliteit verhouding , snelle levering

Goeie prijzen en grote keuze

Perfect. Heel snelle levering

goede kwaliteit scherpe prijs

nvt

Goed product en snelle service

De zuignappen met schroef waren snel besteld, snel geleverd en snel in gebruik genomen. Met de al aanwezige vorig jaar elders aan de meter gekochte zonweringstof was het een fluitje van een cent om deze op maat geknipte delen nu op de ramen te bevestigen. Ze zitten er nog maar een week, maar ze zitten nog muurvast en ik ben heel tevreden.

Zeer slecht

De setjes voor uw zeilringen te monteren zijn echt waardeloos, na twee keer een gat te maken in een normaal blauw dekzeil zijn ze al beschadigd en daarna niet meer te gebruiken. Nee, echt niet goed. Eerste set die ik aankocht zeiden jullie het was een fout in de productie, naderhand hebben jullie 2 nieuwe setjes opgestuurd van een ander maat waar geen productie fouten mee zouden. Nou dat is dus ook niet waar, gaten maken na 2 maal tooling al beschadigd. kwaliteit controle is bij mijn inziens niet in orde bij jullie Gr Frans

Goede kwaliteit, ruime keuze!

Blij met mijn producten, zijn altijd van goede kwaliteit en op de website is er een ruime assortiment.

Goed bezig alles verliep op rolletjes

Snelle service prima kwaliteit

Snel geleverd, prima meegedacht en geadviseerd. Kwaliteit is ook prima.

Alles direct volgens afspraak .

Alles geleverd op datum en prima verzorgd ;

Prima zeilen

Prima zeilen

Goede prijs /kwaliteit, snel verzonden en geleverd. Ik kan deze webshop zeker aanbevelen!

Prima zeil, snel en handig besteld en geleverd

Prima zeil, snel en handig besteld en geleverd

Het pantserzeil wat ik gekocht heb is echt super. Ik heb het gebruikt voor mijn serre oersterk en zeer naar verwachting.

Netjes

Snelle levering met de juiste maat én prima kwaliteit.

Goede kwaliteit

Mooi dik zeil en heel snel geleverd!

Mooi en degelijk product! Iets meer duidelijkheid in de te bestellen soort lijm en ontvetter zou handig zijn, maar na even Googlen de juiste gevonden.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131