Mooie kwaliteit blij mee

Xxx

het past perfect, is stevig en van hoge kwaliteit

Voor het eerst een afdekzeil voor onze sloep bij jullie gekocht. Van bestellen tot bezorgen: top geregeld. Ook netjes en mooi verpakt. Complimenten!

Helemaal top

Hele snelle levering, super blij mee.

snelle levering met top zeil

voor mijn kippen hok buiten had ik een waterdicht licht doorlatend zeil nodig. Ik vond jullie online bestelde het zeil en binnen de korstte keer kwam het toe goed verpakt en het zeil zoals beschreven

Kwaliteit product.

Snelle levering.

Eerste keer een aankoop gedaan, snelle service en precies wat ik zocht!

prima zeil

prima zeil

Correcte fijne aankoop-ervaring

Ik heb vlot gevonden wat ik zocht en de aanschaf werd correct en eenvoudig afgehandeld.

Helemaal tevreden over dekzeil

Prima bezorgd naar wens

snelle levering, ruim assortiment en prijs

Ik heb het zeil voor mij raam als isolatie gedaan erg netjes En vriendelijk personeel

Ik had rubbers voor onze tent gekocht. Die hebben we netjes verpakt mogen ontvangen!

Snelle levering, goed materiaal

Snelle levering, goed materiaal

Betaalbaar, goede kwaliteit, snel geleverd

top Goed geregeld.

Top goed geregeld. Kwaliteit zeil

Keurig en snel geleverd

Prima prijs en kwaliteit .

Voldoet aan verwachting!

Zeil besteld voor mijn aanhangwagen, het was precies waar ik op hoopte! Erg blij mee

Super handige site

Zeer uitgebreid assortiment en benodigde materialen zijn makkelijk te vinden.

Helemaal super.

Mooi transparant zeil gevonden met een breed formaat. Na het bestellen ben ik persoonlijk benaderd omdat mijn bestelling te groot/zwaar was voor 1 zending. Uit eindelijk heeft het bedrijf de gehele lengte kosteloos in kortere lengtes gemaakt welke direct voor mij inzetbaar waren. Daarna snel geleverd. Zeker een aanrader dus.

meer service dan ja mag verwachten

Door een foutje (misschien wel van mijn kant) werd een korting niet verrekend. Dit werd door Afdekzeilwinkel.nl netjes gecorrigeerd. Wel goed om te weten dat ze met DPD werken; minder blij mee

Beter kan niet

De hoge score vanwege communicatie, adviezen, levertijd en superieure kwaliteit van het afdekzeil en andere benodigdheden in relatie tot de prijs.

Prima bedrijf

Prima gegaan de bestelling ,keurig op de hoogte gehouden tav de bestelling .

Correct en snel geleverd.

Vlotte afhandeling van de aankoop. Mail met factuur en Track&Trace, meer moet dat niet zijn.

Te laat geleverd

Ze adverteren met voor 16.00 besteld, de volgende werkdag geleverd. Dit elis echter niet het geval. Het product is pas een week later geleverd. Reageren niet/slecht op mails.

kan geen volledige ervaring invullen Het laatste product holpijp is nog niet afgeleverd (vanwege de sneeuw en ijzel) dus heb nog geen ervaring met dit product. De eerdere geleverde producten zien er goed uit, maar kan het niet verder testen (zeilringen aanbrengen) vanwege ontbreken holpijp.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131