Top zeil

Zeil pakket 5 bij 6 m is behoorlijk zwaar, Wist eigenlijk meteen dat het een goed afdek zeil zou zijn. Zeil ligt inmiddels op mijn dakkapel. Hoe de kwaliteit is moet nog blijken.

Gewoon prima

Leveren tijdig, prima prijs.

Wat ik zocht

Precies wat ik nodig had. Alleen jammer dat ik 10m moest bestellen. Ik weet niet wat ik met de rest moet doen.

super kwaliteit

er word geleverd volgens wat je bestelt maar een klein min puntje is de levering zelf. je kan aangeven dat je het af kan laten leveren bij een afleverpunt maar deze maat rollen leveren ze daar niet af alleen thuis bezorging misschien iets om te vermelden op de site.

snel het juiste geleverd

Geleverd wat besteld is.

snelle levering mooi product

snelle levering mooi product goede omschrijving hoe te plaatsen

goede service

mooi afgeleverd na wat vertraging

Conform verwachtingen

Webshop met heldere omschrijving van de aangeboden producten. Product voldoet aan de verwachting. Vlotte afwikkeling van de bestelling.

pakket wordt niet bezorgd en Afdekzeil doet niets

Ik wacht nu al een week op mijn bestelling. Het schijnt bij DPD te liggen, maar er gebeurt niets. Ook niet als ik vraag om actie te ondernemen. Waanzinnig slechte service.

Betrouwbaar

Geleverd volgens afspraak. 100% tevreden

Goede service, mooie kwaliteit

Erg blij met mijn bestelling. Heel mooie kwaliteit. Ook contact met de klantenservice was prima. Ik had contact met hen omdat de bestelling als geleverd stond maar niet ontvangen. Hierop heb ik binnen de verwachting een passende reactie op ontvangen. Het artikel is alsnog geleverd door DPD.

Prachtig spul

Mooie kwaliteit

Top kwaliteit en snel geleverd

Top bedrijf Super duidelijke site Makkelijk bestellen en snel geleverd

top product

zeer correct bedrijf

Snelle levering en prima producten

Alleen jammer dat er geen manier is voorzien om de gevlochten staaldraad aan de uiteindes te 'fixeren'. Heb dat gedaan door elektrische connectors erop te schuiven en ze te klemmen met een tang zodat de strengen netjes bij elkaar blijven. Daar zou een betere oplossing voor moeten worden geboden.

Kleine bestelling perfect geleverd

Mijn bestelling was van geringe waarde, elastiekjes met haken, maar ook dat werdb heel netjes en vlot geleverd, ik ben zeer tevreden.

Snel

Vlotte levering, mooie kwalieteit

Vlotte levering, Mooi dicht geweven en goede kwaliteit van de doek. Super tevreden.

Prettig contact, snelle levering, mooi product

Had een afwijkende maat nodig. In contact met Paul bleek dat goed geregeld te kunnen worden. Hulde

Jullie doe het goed

Ik kan er niet bij PTT heeft weer verkeerde aderen gedaan volgens de PTT post heb aan gebeld bij de buren maar hebben niets gekregen kunnen jullie niets aan doen ik stuur een berichtje maar post

Slecht

Product nog steeds niet ontvangen.

Goede keuze mogelijkheid

Nieuw dekzeil gekocht omdatde vorige (ook hier aangeschaft) binnen een jaar al kapot scheurde. Het is lastig zonder het product te zien (voelen) of het zou voldoen aan je wensen en gebruik. Maar vindt maar een winkel in de buurt

Product ziet er goed uit

Aanrader

Duidelijk website, vlotte levering en prima kwaliteit wat geleverd wordt.

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131