Hele goede zeillijm

Ik heb zeil met ramen gemaakt voor een veranda daar heb ik sabacontact 70T lijm voor gebruikt het werkt perfect.

Gebruiksvriendelijke webside. Levering zoals vooropgesteld.

Snelle service.

Top vandaag besteld morgen binnen

Prima, snelle levering

Net bedrijf

Zwaar zeil! Zeer snelle levering!

Zeer stevig zeil, de volgende dag reeds geleverd! Goede ervaring!

Alles op tijd en correct geleverd

Makkelijk gevonden

Ik had een pees nodig om de verbinding te maken tussen tent en sun blocker. Zoekend op internet kwam ik op deze website. Product gevonden incl duidelijke omschrijving. Goed verpakt verzonden incl verzend en ontvang bericht in mail.

Snelle verzending en de kwaliteit die beloofd wordt op de site.

Goed advies, snelle levering tegen goede prijs

Ik ben erg goed en snel telefonisch geholpen met advies over screendoek en bevestigingsmaterialen. Niet alleen over de materiaalkeuze maar ook met de tip dat er met een week nieuwe materialen leverbaar zouden zijn, die precies bij mijn wensen zoudenpassen. De bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Super sterk zeil

Heel goed en sterk zeil voor brandhout snel geleverd.

Na bestelling snel en in geode staat geleverd

Had het zeil en de lijm nodig voor het herstellen van het bovendek van een pvc garagetent. Na snelle levering is de reparatie goed gelukt.

Snelle levering en het product zag er goed en stevig uit.

Juiste materialen voor een eerlijke prijs

Nette prijzen en goede producten

Precies wat ik nodig had en te betalen

Zouden jullie het zeil ook op de rol kunnen verkopen en niet opvouwen? Ik maak er rolgordijnen van. De kreukels zijn er moeilijk uit te krijgen. Misschien had ik dat moeten vragen vantevoren.

Denk goed

Aangezien mijn kabels op een andere afstand van elkaar waren gespannen paste het doek niet . Het doek en afwerking ervan zagen er goed uit en stevig en denk ook dat als het zou passen het perfect was geweest . Maar ja niet alle afstanden tussen de kabels zijn standaard (helaas voor mij)

snelle en goed product geleverd

Niets op aan te merken. Snel en goed product geleverd voor mooie prijs.

goed product, snelle levering

heldere website, product snel gevonden en geleverd.

goede kwaliteit afdekzeil

Fijne kwaliteit afdekzeil, veel beter dan het gebruikelijke bouwmarkt spul. prijs is ook prima.

Prima zeilen snelle levering

Goede kwaliteit, voor een schappelijke prijs.heel snel geleverd

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Grote keus in afdekzeilen

De levering klopt precies met de verwachting: een dik stevig zeil met veelogen.

Precies goed.

Goed afgedekt serre zijkant

Goed gelukt! Dekzijk gekocht om 1 kant van serre af te sluiten tegen regen.

Top geholpen top product

Fijn en snel contact. Goede communicatie voor mijn persoonlijke kwestie.

Veel keuze in de maat kwaliteit en in de kleur En zeer snelle levering De volgende dag

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131