Snelle en keuringe verzending

Het is mooi doek en keurig verpakt geleverd! Ik had een vraag gesteld over mijn aankoop helaas is hier niks mee gedaan! Wat ik ook jammer vind, ik heb zwart doek en witte afwekdopjes op de zuignappen. Dat is niet echt mooi, zwarte of doorzichtige doppen waren mooier geweest.

Een groot verschil in binnentemperatuur

Van bestelling tot levering is alles zeer goed verlopen. Het was afwachten wat het resultaat zou zijn maar het scheelt toch wel 4 graden. Dus zeer tevreden met het resultaat. De duurzaamheid van de screens kunnen we nog niet beoordelen. In het totaal hebben we een 30m2 screen 13% grijs geplaatst. Je moet natuurlijk inboeten aan lichtinval maar al bij al valt het mee voor zo´n grote oppervlakte.

Snelle levering en perfecte kwaliteit. Zeer tevreden.

Alles op maat geknipt, ogen erin geslagen en ophangen. Echt een fluitje van een cent.

super

alles vlot en juist en product is perfect

Precies wat ik besteld heb

Fijne kleden, goede stevige kwaliteit

Artikelen zijn snel verzonden. Alleen 1 verkeerd artikel bij de bestelling. Er over gebeld en de volgende dag ontvangen zonder probleem. Super Paul.

Snelle levering en goed verpakt

Prima, zoals ik het verwacht had

Naar volle tevredenheid, volgens verwachting.

Zeer tevreden, makkelijk zelf op maat te maken en te bevestigen, een uitkomst met deze warme dagen.

Goede site

Netjes en goed geregeld

prijs kwaliteit ok

had er wel graag een montage begeleiding bij gehad, gezien ik de ketting niet heb gebruikt, doch eens 1 week geplaatst zie ik dat het doek wel wat rekt, maar in het algemeen zeer correct verzonden en kwaliteit

super snel geleverd en hartstikke mooi matriaal

Ga vooral zo door!!!!!

De verzending was snel. Het doek functioneert. Maar... u kunt het doek beter opgerold verzenden, het doek zat nu vol met vouwen . Ook heb ik bij een concurrent een filmpje moeten bekijken hoe en waar ik de zuignappen moest bevestigen. U stuurt helaas helemaal geen handleiding mee. Dat raad ik u echt aan.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Werd goed op de hoogte gehouden. Makkelijk te verwerken

Goede kwaliteit

Prijs kwaliteit is top. Heb de pees besteld om zelf zonsverduistering te maken voor caravan ramen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Screendoek besteld met zuignappen en ringen. Super snel geleverd en mooie kwaliteit

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van het dekzeill

Zeer goed en stevig

Goede hulp en goede kwaliteit

Snelle levering van onderdelen

Geweldige ervaring

Prima artikelen, we hebben screendoek besteld om aan de binnenkant te bevestigen. Scheelt absoluut wel enkele graden . Bovendien snelle levering echt een aanrader om bij dit bedrijf te bestellen.

Fijn materiaal

Afdekdoek is goed te bewerken

Goed advies en duidelijk

Was een prima ervaring en goed beholden

Jammer van de vouwen

Ik ontvang het screendoek liever als rol. De vouwen blijf je zien

Prima service.

Bestelling snel geleverd.

Wat meer info over afmetingen.

Ik heb verkeerde maten zeilboten besteld, misschien tekening met maten erbij?

goed maar zeil mogelijks andere manier versturen?

snelle levering, gemakkelijk verloop. wat enkel twijfel heeft is het zeil / schaduwdoek dat ik besteld had, opgeplooid verstuurd was. ik begrijp sinds de grootte en de mogelijkheden dat dit een logische oplossing is om het te plooien, maar doordat de doek opgehangen wordt, is de doek nu niet glad'. mogelijkheid om opgerond door te sturen?

Oostwijk 11 B

5406 XT Uden

Over Afdekzeilwinkel.nl

PVC zeildoek is onze specialiteit. Dit wordt ook wel eens Bisonyl of Vrachtwagenzeil genoemd. Tientallen varianten PVC zeil van de rol in verschillende rolbreedtes, kleuren en diktes. Ook PVC afdekzeil / dekzeil in vaste afmetingen zoals 2x3, 3x4 en 4x6 omgezoomd en kant-en-klaar met zeilringen. Direct te gebruiken als aanhangwagenzeil, brandhout afdekken of als bootzeil. Alle PVC dekzeilen zijn per meter te koop en wordt gebruikt voor oa verandazeil, bootzeil, zonnewering of afdekken van daken. PVC zeil is 100% waterdicht, ontzettend stevig door het polyester weefsel en makkelijk schoon te houden. Een duurzame oplossing voor vele jaren. Vragen? Bel met Afdekzeilwinkel op +31 (0) 413 700131