Laden reviews...
1.237 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overordnet set fremhæver kunderne hurtig levering og klare oplysninger. Kvaliteten opfattes som god, og pris/kvalitet-forholdet er attraktivt. Bestillinger behandles uden problemer og kundeservice reagerer hurtigt ved behov. Udvalget og en brugervenlig hjemmeside opfattes som stærke punkter.
Scherpe prijs en snel geleverd
23 July 2024
Dennis
Haarsteeg
Ben deskundig geholpen, ook na omruilen. Teveel betaald geld snel terug ontvangen.
Dhr Berry
Kaatsheuvel
Fran
Amsterdam
Doe zo voort
Willy
Kampenhout
Zeer snelle levering, topproducten aan een scherpe prijs TOP
Guy
9260 Schellebelle
Ik kreeg wat ik besteld. Er was een kleine aanpassing nodig van de bestelling en is na contact vlekkeloos opgelost.
Davy
HOUTHALEN, Belgie
Prima produkt, supersnelle accurate verzending
ellen
Eindhoven
We konden op de website alle informatie vinden die we nodig hadden. Pakket was er heel snel
Sandra
America
Mar
Scheemda
Mijn bestelling snel ontvangen. De bestelling was niet helemaal compleet, na een belletje had ik het de volgende dag.
R.
Yerseke
Prima! 10/10 Volgende keer zeil nodig word weer hier besteld
Vincent
Rozenburg
Het afdekzeil is volledig wat ik er van verwacht had.
kris
Kalmthout
Op vrijdagmiddag 16:55 nog perfect en snel geholpen!
Stefan
NIJMEGEN
Product zoals omschreven, advies bijpassend artikel klopt ook. Snelle levering
Anita
Hank
ik had een zeil nodig voor over de tuin voor een verjaardagsfeestje. ik vroeg me alleen af of het op tijd zou zijn ivm dat ik paar min te laat was voor de vandaag besteld en morgen bezorgd. ik heb toen een vriendelijke jongen aan de telefoon gehad en die heeft me geholpen door alsnog snel mijn pakket bij de levering van de zelfde dag toe doen. waardoor ik hem de volgende dag gelijk had en waardoor het een geslaagde verjaardag was.
Manuel
Fijnaart
Mijn bestelling is snel en prima afgehandeld!
W.C.
Eindhoven
Goede kwaliteit en levering, alleen hopen dat de vouwen eruit trekken, maar dat kan niet anders, denk ik. Verder top spul.
20 July 2024
J.
Beuningen
Ondanks dat het niet uit één lengte te leveren was vanwege pakket levering is het naast elkaar één geheel geworden.
Pieter
Dronten
Goed afdekzeil en snel geleverd
Luc
Beringen
Zeer snel geleverd
Hubert
Bree
Alles ontvangen op tijd ontvangen zoals besteld
Leopold Cuylaerts
Beerse
Waar voor je geld
Jeroen
Breda
Eenmaal op de site krijg je duidelijkheid. Keuze is reuze. En dan ook nog een super snelle levering. Zelfs op mijn vakantieadres. Prima!
18 July 2024
Léon
Stramproy
Was opzoek naar een wit afdekzeil, bij de bouwmarkten is wit (van 3 x 6m) niet voorradig. Dus besteld, was op voorraad, volgende dag al in huis. Top.
17 July 2024
Nico
Apeldoorn
Prijs goed. Product lijm werkt super. Product stond al klaar toen ik het kwam ophalen.
17 July 2024
Rudy