Sie haben 8.528 Bewertungen mit einer Gesamtbewertung von 9,2.
Review overzicht
Positief sentiment93%
Insgesamt loben die Kunden vor allem die schnelle Lieferung und klare Informationen. Die Qualität wird positiv bewertet, und das Preis-Leistungs-Verhältnis ist gut. Bestellungen laufen reibungslos ab, und der Kundenservice reagiert bei Problemen schnell. Das Produktsortiment und die klare Website werden als Stärken genannt.
Sterke punten
Schnelle Lieferung
Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis
Zuverlässiger Service
Gebaseerd op 120 reviews
Profijt OK - Bezorging DPD slecht
Het product is goed alleen de bezorging door DP was slecht. Zou eerste dag bezorgd zijn, maar niets te zien. Toen de volgende morgen maar waren volgens DPD niet thuis terwijl we wel thuis waren. Uiteindelijk eind van de dag afgeleverd.
Kees
Gouda
Goed!
Prima winkel, heldere filters. Goed materiaal!
Edwin
Lottum
Goede kwaliteit en snelle levering
Product zoals omschreven. Goede kwaliteit en snelle levering. Product voldoet aan alle verwachtingen
Annetje
Papendrecht
Goed zeil was ook goed omschreven. Zoals beloofd verstuurd.
Top zeiltje
Bert
Weesp
Prima zeil.
Goed en snel geleverd.
Ton
Swalmen
Makkelijk en
Een artikel was tijdelijk niet leverbaar. Na één telefoontje werd dat snel opgelost en kon in mijn bestelling plaatsen.
Erwin
De Rijp
Goede en vlotte afhandeling
Netjes pakket en vlotte levering tegen nette prijs.
Verhouding tussen zeil en opspan elastiek wel een beetje vreemd, maar goede spullen voor eerlijke prijs.
4 October 2026
Roelof
Friesland
Goed en snel geregeld
4 October 2026
Martien
Best
Snelle levering fijn om mee te werken
3 October 2026
Riekie
Sprundel
Was prima
3 October 2026
Pieter
Lochem
prima producten en prima klantenservice
Mijn bestelling was kwijt in de post, de klantenservice stuurde meteen een vervangend pakket wat er de volgende dag al was. Top geregeld!
Mark
's-Hertogenbosch
Ruime keuze
Ruime keus top kwaliteit zeil
Overzichtelijke sit
Ron
Amsterdam
Iets meer betaald dan ik gewend was, maar de kwaliteit is daar wel naar
Mooi, stevig zeil met ogen in een stevige rand. Hier ga ik vast langer plezier van hebben dan de goedkopere zeilen, die ik voorheen kocht.
Theo
Woudenberg
Snelle levering en goed product.
Bestelling al de volgende dag geleverd. En prima product, precies zoals ik gewenst had.
Ronald
Almere
Perfect verzorgd, niets op te merken
Kan niet beter
Philip
Zwolle
Snel en correct afgehandeld.
Zeer positief.
Paul
HEIST-OP-DEN-BERG
Kwaliteit voor de juiste prijs.
De titel zegt het al. Ik had 4 brandvertragende Heras hekzeilen nodig. Was snel geleverd.
30 September 2026
Stephan
Huizen
Goede prijs goed product
Levering (buiten schuld van afdekzeilwinkel), liep wat stroef. Maar tevreden over het product.
30 September 2026
Robert
Hazerswoude
Zoals het hoort.
Je kijkt op de site, bestelt en het wordt geregeld. Nog een paar vragen gekregen ivm betaling en levering om het te versoepelen. Prima service.
29 September 2026
Jack
Papenhoven
Kwaliteit
Makkelijk zoeken en precies wat ik wil
29 September 2026
Norbert
Gelderland
Goed dik stuk afdekzeil.
Nvt
JW
Bakel
Fijn bedrijf, duidelijk instructie van hun producten
Materiaal snel en keurig ontvangen. Duidelijk video instrukties maken het gebruik voor eerste keer erg makkelijk. Mooi resultaat thuis behaalt, precoes volgens plan.
Marcel
Weert
Sterk en licht dekzeil snel geleverd
Het geleverde dekzeil is groot (8 x 14m) maar toch relatief licht qua gewicht (28 kg), licht doorlatend en erg sterk. Helder productoverzicht op de site, makkelijk besteld en snel geleverd. Wat wil je nog meer?
Maurice
Amsterdam
top product
Dik tevreden met dit product, simpele, kwalitatief hoogstaande oplossing.
Thijs
Leiden
Kwaliteit afdekzeil, snel geleverd
Een zeil gekocht om mijn zwembad mee af te dekken. Heb gekozen voor het dikste en meest bestendige uv materiaal. Tot op heden zeer tevreden van, het zeil komt zeer rigide over.
Jan
Mechelen