Prima zeil, snel en handig besteld en geleverd

Prima zeil, snel en handig besteld en geleverd

Het pantserzeil wat ik gekocht heb is echt super. Ik heb het gebruikt voor mijn serre oersterk en zeer naar verwachting.

Netjes

Snelle levering met de juiste maat én prima kwaliteit.

Goede kwaliteit

Mooi dik zeil en heel snel geleverd!

Mooi en degelijk product! Iets meer duidelijkheid in de te bestellen soort lijm en ontvetter zou handig zijn, maar na even Googlen de juiste gevonden.

Keurig materiaal

Heb mijn zonnendoek bij deze partij besteld inclusief montage materiaal en rail. Ziet er keurig uit en met de rail kan je het speels en en voor afwatering laten hangen.

Onmogelijk om het aan te brengen.

Ik had de drukknoppen besteld om ze aan te brengen op dik zijl. Dat bleek onmogelijk.

Goeie spullen snel geleverd

Zeilringen besteld en snel binnen gekregen. Uit het doosje ontbraken een aantal ringen en dit is goed opgelost door klantenservice. Zeker een aanrader voor goede artikelen

heel goed

heel vriendelijk en deskundig geholpen

Goede service en uitleg van de producten

Vriendelijk geholpen

prima bedrijf

Klantvriendelijk, prima producten, snelle levering en hulpvaardig.

Goed materiaal en snelle levering en reactie op mail

Het enige probleem wat ik heb ondervonden was de bezorgdienst DHL. Die denken altijd dat je achter de voordeur op ze wacht. Mijn voorkeur is Post NL omdat ik daar nooit problemen mee heb. Maar naar wat ik begreep zijn ze er mee bezig om klanten te laten kiezen welke bezorgdienst ze willen.

Eerste levering kwam niet aan

Eerste levering kwam niet aan. Netjes en vriendelijk opgelost door medewerker.

Prima, netjes verpakt. Op langer termijn is het interessant of de kwaliteit ook goed is (ivm zonlicht, wind)

Je krijgt wat je vraagt.

Je krijgt wat je vraagt.

Sterk zeil

Afdekzeil snel geleverd Keurig ingepakt

Snel

Makkelijke steven snel geleverd

Prima.

Op vraag voor meer info over het bestelde/geleverde artikel werd meteen de volgende werkdag geantwoord.

Voor de eerste keer bestelling gedaan

Snel geleverd en mooi materiaal

Snel geleverd en mooi materiaal, goed en stevig

top

De juiste service

Goede kwaliteit, snelle levering

Het product is van zeer goede kwaliteit en was snel geleverd.

Ben tevreden bellen naar telefoon nr wordt nooit opgepakt

Alles volgens afspraak

Heel snel geleverd. goed verpakt. Kwaliteit ziet er prima uit. Zeer tevreden over prijs/kwaliteit verhouding. Aangename ervaring, en voor herhaling vatbaar.

Efficiënt, stipt en assertief

Gemakkelijk bereikbaar en hulpvaardig