Laden reviews...
1.223 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt loben die Kunden vor allem die schnelle Lieferung und klare Informationen. Die Qualität wird positiv bewertet, und das Preis-Leistungs-Verhältnis ist gut. Bestellungen laufen reibungslos ab, und der Kundenservice reagiert bei Problemen schnell. Das Produktsortiment und die klare Website werden als Stärken genannt.
Goede kwaliteit van zeil, op tijd geleverd en gemakkelijke montage. Vraag mij af of ik het zeil kan laten hangen gedurende de winter/stormweer of moet het opgeborgen worden bij storm of koude? Groetjes en bedankt.
Jean Pierre
Blankenberge België
Telefonisch niet bereikbaar. Maar per mail uitstekend! Ik miste zeilringen op de order. Lukas van klantenservice mailde snel terug met een praktische oplossing.
Hetty
Groningen
Ok
René
Zemst B
Goed materiaal en snel in huis.
Manuel
Brielle
Frank
Eindhoven
Alles was perfect
murat
Helmond
Erg te vreden met de levering
Marco
Maastricht
Het 'doek' dat we gekocht hebben is eigenlijk geen zonweringsdoek, maar het voldoet meer dan prima voor dit doel. De stukken op maat snijden/knippen, zuignappen met bevestiging schroef en je hebt voor €20 een prima zonwering aan de buitenkant van je raam zodat de zomerhitte buiten blijft. Je kunt er goed door naar buiten kijken en de inkijk naar binnen is bijna nul. Vele kleuren zodat het bij het huis past en niet uitziet als puist op het huis!
Rob
Klimmen
Vlotte levering en nette prijs
Rob
Valkenswaard
Schaduw doek besteld, snel verzonden. Ook de bevestigings set besteld. 1 musketon werkte niet goed, even 1 mailtje gestuurd en dezelfde dag een reactie van Lukas en de volgende dag lag er al een nieuwe in de brievenbus. En dit is goeie service!!
Bart
Cuijk
Lekker snel
16 August 2026
Paul
Helden
Zeilringen 17x11mm ovaal van goed van kwaliteit.
15 August 2026
Peter
Arum
Ik had eerst mail gestuurd met wat bijkomende vragen, ze hebben me dan zelf opgebeld om te antwoorden op mijn vragen wat ik als klantvriendelijk en een goede vorm van communicatie vond.
Firmin
Sijsele
Precies wat ik besteld heb elke keer en ook ontvangen op het aangegeven tijdstip. Compleet en net verpakt. Betaling via wero ook perfect en overal bevestiging of aankondiging via email Erg fijn zo zaken te doen.
Jan
Julianadorp
Gemakkelijk en snel besteld via de website, correct geleverd binnen de week, vlot verlopen!
Zeninho da Cruz
Antwerpen
Bouwhekzeil gekocht. Volgende dag al geleverd. Prima zeil, voor goede prijs. Niet op aan te merken.
Raymond
Almelo
Ga zo door, betrouwbaar
Johan
Delden
Als er iets niet is dan hoor je dat gelijk, als het er is dan is de service goed en snel. Alles wat je van een winkel verlangt. Prima.
Ferd
Lelystad
Ik had elastieken nodig. Online op watersport sites waren ze knetter duur. Hier zijn ze erg goed geprijsd en een goede kwaliteit
Jeroen
Warmond
Ik had spullen besteld om mijn afdekzeil van mijn boot te repareren, dit ging zeer snel een accuraat. Ik heb prima ervaringen.
Gerhard
Groningen
Jj
Uitgeest
Ik heb besteld en de maten ingevoerd. Ik heb het thuis gekregen en het paste perfect. Het hangt op mijn buitendeur doormiddel van zuignappen die er bij geleverd zijn. Ben er erg blij mee.
corry
Beneden-Leeuwen
Niets is hun teveel denken mee en regelen het ook .Top
Steef
RIJNSBURG
Goed afsprake en snelle levering
12 August 2026
nadia
Zevenaar
Fijn dat er frequent informatie wordt verstrekt over de status van de bestelling. Het product is prima verpakt en (uiteraard) compleet geleverd. Voldoet geheel aan de verwachtingen.
12 August 2026
Bob