Antwort des Geschäftsinhabers
Hoi Karel,
Wij vinden het erg vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen, onze welgemeende excuses hiervoor. Zoals wij ook per e-mail hebben aangegeven, lijkt het mis te gaan bij PostNL waardoor ze om een voor ons onduidelijke reden het verzendadres niet als een geldig adres zien. Wij hebben dit ook doorgegeven aan PostNL.
Je geeft aan dat wij geen controle hebben over onze afleveringsbedrijven. Dat is helaas waar. Wij zijn een klein familiebedrijf en wij zijn niet in de positie om een bedrijf dat zo groot is als PostNL te beïnvloeden. De realiteit is dat wij zijn overgeleverd aan de interne procedures van PostNL en in praktijk weten we dat hier veel tijd overheen kan gaan bij grote institutionele organisaties zoals PostNL.
Zoals we gisteren ook per e-mail hebben aangeboden, kunnen we de bestelling opsturen naar een PostNL punt in de buurt in de hoop dat dit wel goed gaat, of anders zouden we de bestelling kunnen annuleren.
We hebben nog geen reactie ontvangen op deze e-mail, dus we horen graag van je terug.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet
Team Afdekzeilwinkel