Laden reviews...
1.198 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt loben die Kunden vor allem die schnelle Lieferung und klare Informationen. Die Qualität wird positiv bewertet, und das Preis-Leistungs-Verhältnis ist gut. Bestellungen laufen reibungslos ab, und der Kundenservice reagiert bei Problemen schnell. Das Produktsortiment und die klare Website werden als Stärken genannt.
ik heb een zonwerend buiten-gordijn, net opgehangen en het helpt, de kamer bleef koel. Mijn tuin is op het zuiden met de hele dag zon en zonneschermen houden het niet vanwege de zeer sterke windvlagen. Dit gordijn wel en is dus de oplossing. Ik ben er heel blij mee
fabiola
Epen
Yals beschreven en bedoeld. Uitstekende afwerking. Goed schaduweffect. Het was te warm in onze garage (nieuwe deur met raampjes) en de diepvries kon het niet aan. Nu werkt het prima en er is kool in de garage. Had ik dat eerder bedacht.
Zbigniew
Nijmegen
Snel, correct en goede kwaliteit voor mijn twee bestellingen
Eddie
Keerbergen
Gekregen wat we besteld hebben
Peter
Bladel
Wij hebben schaduwdoek met zuignappen en ringen besteld. De instructies op de website voor het zelf monteren zijn duidelijk. De bestelling was gemakkelijk samen te stellen. het pakket was netjes ingepakt en de levering was vlot.
Simone
Oldenzaal
De sunscreens zijn zeer goed van kwaliteit, stevig , het enige nadeel als je ze zelf maakt is dat er geen zeilringen en zuignappen bij zijn waardoor je moet gokken welke het moeten zijn. Anders had je 5 sterren gekregen
Myriam
Pelt
Ik heb goede ervaringen met de afdekzeilwinkel. Ze leveren wat ze beloven en super snel!
Koos
Vianen Ut
Aan de buitenkant geplaatst, houdt de warmte buiten
Petra
Utrecht
Snelle levering, stevige kwaliteit
walter
herzele
Duidelijke website, goede kwaliteit, snelle levering, goede communicatie.
Henk
Wognum
Screens makkelijk om mee te werken.
Berend
Wanneperveen
Meshdoek van de rol, moest even wachten maar alsnog snel geleverd. Doek ziet er goed uit en heb deze gebruikt tegen de zon voor mijn ramen, bevestiging met zuignappen (elders aangeschaft, hier uitverkocht maar het is midden zomer). Ziet er strak uit! Ik had ook de zeilringen met toebehoren besteld maar je moet hier toch minstens een keer of 5 op slaan wil de zeilring er goed inzitten, aangezien ik grote ramen heb zou ik 48 zeilringen in moeten slaan, dit heb ik maar overgeslagen. Helaas zit ik nu wel met bijna 2 verpakkingen met zeilringen, vandaar een 9 als beoordeling
Susanne
De Meern
Goede kwaliteit, snelle levering!
John
Tilburg
Producten kwamen goed verpakt aan, kwaliteit is ook goed. Een week moeten wachten op de bestelling, maar dat was van tevoren duidelijk gecommuniceerd. Niks op aan te merken dus!
Stef
Arnhem
Mooi snel levering en volgens afdpraak
Ronald
Maasbracht
Snelle levering van de zeil ringen bijbehorende pons. Product is goed.
Johan
Waspik
Ik was op zoek naar een lichtere materie, maar omdat wat ik zocht in een andere firma uitverkocht was, heb ik op dit product gegokt. De stof is iets te zwaar voor wat ik op het oog had, maar het kan misschien later nog nuttig zijn. Met dank voor de vlotte verzending.
Beveelt niet aan
lutgart
Brugge
Annet
De Kiel
Ik had 1 meter schaduwdoek besteld. Dat wordt dus van een rol afgesneden. Ik had niet gecontroleerd of dat recht was afgesneden. Dat was helaas niet zo. Ik had een strook van 70 cm nodig. En ging braaf nauwkeurig meten vanaf 1 zijkant. En het resultaat was dus een gegolfde zijkant. Ziet er dus niet netjes uit. Jammer. Maar deels beetje eigen schuld, maar had wel verwacht dat het recht afgesneden zou zijn.
Age
Zaandam
Ik heb 2 dekzeilen besteld van 250 gr super tevreden mee dank u
Boelo
Zuidbroek
Het was effe wachten ! Maar voor de rest prima materiaal De screens hangen ik ben zeer tevreden !!!
Susanna
Geel
Helder wat wel en niet mogelijk is
Hanny
Klarenbeek
Besteld , goed gerief en snel vlot geleverd
Eduardo
Wachtebeke
Er werd snel gereageerd op vragen en mijn bestelling daarna ook met 2 dagen geleverd!
Ingrid
Xxx
Voor een nette prijs een zeer mooi screendoek ontvangen die ik verwerkt heb tot zonwering met zuignappen
Simone
Hoogeveen