Laden reviews...
1.190 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt loben die Kunden vor allem die schnelle Lieferung und klare Informationen. Die Qualität wird positiv bewertet, und das Preis-Leistungs-Verhältnis ist gut. Bestellungen laufen reibungslos ab, und der Kundenservice reagiert bei Problemen schnell. Das Produktsortiment und die klare Website werden als Stärken genannt.
Goed product snel geleverd. Top.
Jan-Willem
Woudenberg
Met wat meet ervaring kun je deze screens simpel zelf maken. De zeilringen en zuignappen zijn daar ook te leveren. Het screendoek rafelt niet. Op maat knippen, zeilringen er in slaan, zuignappen er bij, raam goed schoonmaken ook de zuignappen en ophangen. Het kost wat tijd maar dat is het zeker waard.
Anne
Koekstad
Het screendoek is van een hele goede kwaliteit. De zeilringen erin plaatsen ging ook vrij makkelijk. Nu afwachten op de volgende hittegolf, hopelijk doen de screens hun werk.
Carola
Axel
En heel snel bezorgd
Floor
Rotterdam
Merk alleen dat ik het niet fijn vind wanneer de verpakking vh produkt zelf wordt gebruikt om te verzenden.. Had er dus liever een doos omheen gehad ook al komt ze dus in een doos. Verpakking maakt mi deel uit vh produkt! Call me crazy.. Daarom een ster minder..
J.
Flat Earth
Er is al over gecommuniceerd per mail, de ene ring was 12 mm zoals besteld maar de sluitring heeft een gat van ruim 14 mm, zo is het resultaat niet zoals het moet zijn en dus teleurstellend. Maar het wordt opgelost heeft men toegezegd.
Cees
Berkel-Enschot
Alles ging precies zoals ik zou willen dat het gaat.
Martin
Enschede
Bestelling geplaatst in een hele drukke (erg warme) periode. Er werd duidelijk vooraf gecommuniceerd dat er hierdoor wat vertraging was. In de bestelling hebben ze een artikel vervangen door een vergelijkbaar item 2 mm groter om te zorgen dat de bestelling niet verder zou vertragen. Dit is keurig vermeld/uitgelegd in een bijgesloten briefje.
I.v.P.
Eindhoven
Screendoek voor zuignapmontage gekocht en geplaatst. Stevig scheurvast doek. Beetje omslachtig om zelf te plaatsen vanwege de afmetingen, maar niet echt moeilijk. Duidelijke uitleg voorhanden. Grote keuze aan screens, nu wel veel uitverkocht door de heersende hittegolven. Punt van kritiek: screendoek werd mij bezorgd opgevouwen in een eerder kleine kartonnen doos. De vouwplooien blijven zichtbaar na plaatsing. Jammer!
Fabian
Belgie
Doordat het druk was heeft de levering iets langer geduurd. Waarvoor alle begrip. Product zeer tevreden over.
Manon
Maasbommel
Het is mooi zeil was alleen te groot. Vind het alleen raar bij jullie dat je geen mail krijgt als je een pakket terug stuurd dat je het in goede orde heb terug ontvangen en je maar 14 dagen moet wachten tot je ergens je geld terug krijgt
Mardieke
Julianadorp
Goed product en snelle verzending
JvW
Utrecht
Verzending duurde zoals verwacht wat langer kwaliteit screendoek erg goed
Bart Ekkel
Westerhaar
Het was goed en snel geleverd
5 July 2026
Derk
Lemelerveld
Mooi geweven zonnedoek en het rafelt absoluut niet dus zeer goed te verwerken. Eerst maar voor de noodzakelijke ramen doek besteld. Jammer dat het heel snel was uitverkocht, volgend seizoen dan maar verder. Zonnedoek wat nu hangt doet perfect zijn werk. {Geweven antraciet 1%}
5 July 2026
carla
Hellendoorn
John
Kinrooi
Ik heb een set besteld om een harmonica doen op te hangen, dat werd half geleverd. Duurde even voordat ik het volgende kreeg. Vervolgens zet alsnog incompleet. Maar blijkbaar krijg je bij deze winkel dus niet wat je besteld. Meerdere afbeeldingen van alle producten die de set bevatten. Waarop alle onderdelen staan die je hoort te krijgen maar volgens de klantenservice klopt het zo, nou blijkbaar ben ik blind. Oplossing bieden ze niet. Slechte winkel! Telefonisch niet te bereiken
Beveelt niet aan
Quincy
S Graveland
Hoi Quincy,
Zoals we per mail hebben aangegeven is de set voor Shadow Comfort doeken bedoeld, end bij breedte 200cm gaan deze over 2 kabels in plaats van 3. Het zou ook raar zijn als alle 3 de sets 3 kabels hebben terwijl de prijs verschillend is. Sorry als dit niet duidelijk is geweest, we hebben daarom aangeboden de set op onze kosten retour te nemen.
Met vriendelijke groet,
Team Afdekzeilwinkel
Snel en vlot,informatief en kwaliteit zoals beloofd
Geert
Emmen
Ondanks de drukte werd de levering snel afgehandeld en de stof liet zich zeer makkelijk verwerken zonder tafelen of scheuren.
Bart
Zemst
Zoals geschreven, poer best
Gerke
Heerenveen
Best wel lange levertijd als via dpd wordt verzonden
P
Noord Holland
Heb een dekzijl besteld inclusief rubber bevestiging Het dekzijl ontvangen maar geen rubbers Mail geschreven dat ik deze nog graag zou ontvangen anders kan ik er niks mee. Daarna geen reactie gehad.
Beveelt niet aan
Heinz
Brunssum
Prima verzorgd en netjes verpakt Snelle levering en goede kwaliteit
2 July 2026
Th
Joure ¹
Makelijk verwerkbaar en kwaliteit en dat allemaal erg voordelig. Zelf gemaakt met materiaal van de afdekzeilwinkel.
2 July 2026
Cees