Keurige levering

Heel attent dat ik gebeld ben door de Afdekzeilwinkel, nadat de eerste aflevering door DPD mislukt was. Is later allemaal weer goed gekomen. De score zou wat mij betreft vijf sterren zijn als de telefonische bereikbaarheid beter geregeld was.

goede ervaring

Prijs-kwaliteit zijn we op het eerste zicht tevreden over het zeil. We hebben het voorlopig nog niet in gebruik.

Deze firma maakt waar wat ze beloven.

Zonneweringsdoek met toebehoren besteld die zeer snel geleverd is. De ringen heb ik vlot kunnen maken in het doek en middels de gekochte zuignappen wordt de warmte van de zon tegengehouden. Ik kan prima naar buiten blijven kijken. De zomer kan nu echt beginnen!

Mooie spullen voor een mooie prijs

Ruime duidelijke keuze op de webshop, correcte prijzen , snel geleverd.

Er waren wat dingen die niet helemaal goed gingen. Er werd zeer snel op gereageerd en in orde gemaakt. Prettige communicatie.

ze hadden de verkeerde kleur af gestuurd. naar een melding, hebben ze direcht de goede kleur afgestuurd. .geweldig vriendelijke groet, Johan Perik.

Goed degelijk spul en vlot geleverd

Goed spul en vlot geleverd

Na een misverstand perfect opgelost.

Ik heb na een telefoongesprek met een medewerker over een foute levering alsnog de juiste levering gekregen. Prima service.

De kwaliteit van het zeil is uitstekend

Knudde

Dekzeil is goed, maar op verkeerd adres Postcode door verzender verkeerd ingevuld Heb erbij controle nog op geattendeerd maar niets meegedaan. Zodat ik zelf vooraf met het verkeerde adres contact moest leggen met de mededeling dat er een verkeerd geadresseerd pakket zou komen en dat zelf maar opgelost

Snelle en correcte levering

Prima bedrijf

Goed maar traag

Duurde lang voor ik mijn bestelling binnen had. Als je verder gaat zoeken op de site zie je pas staan dat het langer kan duren dan beloofd op de begin pagina.

Ik had al eerder materiaal besteld, bij de tweede bestelling werd er iets fout geleverd maar na een mailtje is dit zeer snel rechtgezet en een dagje later was het juiste materiaal al bij me toegekomen. Echt goed materiaal en goede service

Mooi zeil/doek, snel geleverd en goed geprijsd.

Zie hierboven

Nog niets geleverd,dus nul punten

Slecht

prima service ,prima kwaliteit

geen opmerkingen

Snel geleverd, prima zeil

Betrouwbare zaak

Goed product!

Goed product en snel geleverd!

Top zeil

Zeil pakket 5 bij 6 m is behoorlijk zwaar, Wist eigenlijk meteen dat het een goed afdek zeil zou zijn. Zeil ligt inmiddels op mijn dakkapel. Hoe de kwaliteit is moet nog blijken.

Gewoon prima

Leveren tijdig, prima prijs.

Wat ik zocht

Precies wat ik nodig had. Alleen jammer dat ik 10m moest bestellen. Ik weet niet wat ik met de rest moet doen.

super kwaliteit

er word geleverd volgens wat je bestelt maar een klein min puntje is de levering zelf. je kan aangeven dat je het af kan laten leveren bij een afleverpunt maar deze maat rollen leveren ze daar niet af alleen thuis bezorging misschien iets om te vermelden op de site.

snel het juiste geleverd

Geleverd wat besteld is.

snelle levering mooi product

snelle levering mooi product goede omschrijving hoe te plaatsen

goede service

mooi afgeleverd na wat vertraging

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT