Duidelijke website en goed product

Het is mooi zeil en stevig en optijd bezorgd

Het is precies wat ik besteld heb mooi en stevig zeil en past precies waar ik het voor nodig had

Het is mooi zeil en stevig en optijd bezorgd

prima aflevering

mooi afdekzeil

prima aflevering

mooi afdekzeil

Levering heeft wel een week geduurd!

Levering heeft wel een week geduurd!

Ik vindt het goed

Alles was snel en correct

Helemaal TOP!

Beste mensen ,IK heb bij dit bedrijf al verschillende producten gekocht .Ze leveren niet alleen snel. Maar ze zijn ook nog eens degelijk, en goedkoop. Met de beste service die je maar wensen kan . Tja Wat wil een mens nog meer? Meer bestellen bij dit bedrijf natuurlijk ;) afdekzeilwinkel.nl : Keep doing the great job ! .Groeten Peter.

Gewoon Geweldig!

Gewoon Geweldig!

Zending geweigerd bij ophaalpunt maar ze hebben het meteen weer verzonden en ik had het de volgende dag binnen. Ook producten waren top!

Bestellen was snel en goed rits

professioneel

Goede website. heldere info en vlotte afwikkeling

professioneel

Goede website. heldere info en vlotte afwikkeling

Alles keurig en op tijd

Goed ervaring. Geleverd wat gevraagd was. Netjes verpakt.

Snel en adequaat.

Snelle levering, goede kwaliteit, goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.

top

top

Keuze laten tussen wel/niet bevestigingsringen

sterk en waterdicht

Zoals verwacht komt het zeil redelijk uit. Het zijn ook standaard maten dus helemaal perfect zal het niet zijn.

Snel duidelijk en gemakkelijk!

Een zeer fijne zaak. Snel besteld en fijne producten

nog niet bevestigd, ziet er wel degelijk uit.

nog niet bevestigd, ziet er wel degelijk uit.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT