Transparant gewapend dekzeil is zoals beloofd en de bezorging razend snel.

Vlotte levering van het bestelde

Nog niet kunnen beoordelen of de kwaliteit goed is. Het ziet er wel goed uit.

Ok

Correcte aankoop.

Degelijk afdekzeil voor en mooie prijs. Netjes afgewerkt. Degelijk verpakt. Tevreden met onze aankoop.

Top: prima kwaliteit, uitstekende prijs en service

Uitstekende ervaring. Niets op aan te merken. Warm aanbevolen!

Kwaliteit minder dan verwacht

Ik koop om de 2 a 3 jaar een afdekzeil voor over de boot: 250 gram/m2. Het geleverde zeil woog 22 kg incl verpakking. Het zou moeten weten 12x8x250=24kg excl. verrpakking. Dit is een verschil van 8%! De vorige zeilen waren aan de binnenkant blauw. Dit zeil niet. Ook is het meer lichtdoorlatend. Waar ik de vorige zeilen heb gekocht, online, weet ik helaas niet meer. Ik Google op dekzeil 250 gram, 12x8m En zie wel waar ik uit kom.

Simpel besteld, snel geleverd

Zeilklemmen, prettig geprijsd, makkelijk besteld en snel geleverd

Goed product, snelle verzending

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima kwaliteit voor goede prijs

Na bestelling werd het vlot geleverd…ook precies wat ik me ervan hed voorgesteld…bedankt!

Op de website was het een beetje zoeken naar wat ik moest hebben.

Zeer goed.

Over de kwaliteit van het afdekzeil kan ik nu nog niet oordelen.

Goede kwaliteit en snelle levering

De website is overzichtelijk. De levering was heel snel en de kwaliteit van het product goed.

snel en precies wat ik wilde hebben

geen

Goed bedrijf

onduidelijk beschreven voor een man???

goed spul

Aantallen niet vermeld !

Beetje duur , aantallen niet vermeld van te voren .

Zeer goede kwaliteit afdekzeil en spanribben.

Goede website, Snelle levering, mooi en sterk afdekzeil met zeer stevige bevestigingspunten . Mee besteld spanrubber ook van prima kwalitet.

mooi stevig materiaal

Prima product, maar verzending liet even oo zich wachten.

Prima product, maar verzending liet even oo zich wachten. Kreeg direct de aanmelding van verzend gereed, maar vervolgens duurde het drie dagen voor de transporteur de goederen daadwerkelijk ontvangen en ingeboekt had.

Zeilen zijn perfect!!

De zeilen zijn perfect, stevige kwaliteit!!

Prima kwaliteit en levering.

Zware kwaliteit dekzeilen (die ik in de bouwmarkt niet kon vinden) voor een scherpe prijs. En ook alles wat je nodig hebt om te binden.

Prima transactie

Goede kwaliteit en snelle levering!

Zeer tevreden met de leverwijze en levertijd. Goede kwaliteit gereedschap en materialen. M.v.g. Deluc Trampolines

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT