Bestelling gedaan en snel geleverd! Wat wil een mens nog meer?

Ik zou deze online winkel wel aan bij anderen.

Op zich goed, maar bestelling had wel een correctie/nazending nodig. Is goed opgelost

Goed product en snelle levering

Het doorzichtige PVC raamzeil 0,5 mm is voldoende stevig en zeer gemakkelijk verwerkbaar. Levering via DHL met zeer goede info voor het leveringstijdstip. Alles OK Helaas is de website (verzending en retour) nogal onduidelijk voor PVC raamzeil hoe het product afgeleverd wordt (gevouwen of op rol) en tegen welke prijs. Een email hierover werd wel snel beantwoord. De website is overigens na 14 dagen nog steeds niet aangepast.

Snelle service, deskundig advies en vriendelijk geholpen; top!

Snelle service, deskundig advies en vriendelijk geholpen; top!

Gewoon goed!

Bestellen=makkelijk Bezorgen gaat snel, en veel keus.

Opzich goed alleen verkeerde spullen geleverd.

Een verkeerd product geleverd gekregen van de gehele order. De afhandeling daarvan is echter wel zeer goed verlopen. Geen problemen daarmee gehad.

Top winkel

Betrouwbaar. Snel. Service hoog in vaandel.

uitstekend

uitstekende service , product goed afgemeten geleverd ,prima kwaliteit

Goede communicatie en zeer vriendelijk. Snelle verzending, prima!

Duidelijke manier van bestellen en afhandelen

Zie hierboven

Vlotte en correcte wijze van werken! Aanrader!

Probleem maar na een tijdje goed opgelost

Bestelling gedaan en niets ontvangen gebeld pakje kwijt bij post nl daarna gebeld zou na een paar dagen wachten alsnog nieuw pakje opgestuurd worden maar toen begon het moest opnieuw bestellen en betalen dit wilde ik niet nog 5 dagen wachten toch heb ik nieuw pakje ontvangen Oja ook een groot gedeelte terug gehad van de verzend kosten vindt ik ook heel schappelijk omdat t met de briefpost mee kon komen en niet met pakketpost waar 7.25 voor betaald moet worden Maar goed na bijna 2 weken wachten toch nog tevree

Optimaal snelle afhandeling met correcte levering

Correcte telefonische bijstand als ook de snelle levering in België door de logistieke werking.

Geweldig!

We waren toevallig in de buurt van de winkel in Uden. We zijn erg goed geholpen! Goede service

Goede service en snelle levering

TOP

Bezorging is slecht!!

Zit nu al 11 dagen te wachten op 4 afdekzeiltjes, omdat de container bij de post zoekgeraakt is. Een goede oplossing is om de orders dan opnieuw te versturen en dan later met de post uit te vechten!! Dit is echt een minpunt!

Super correcte en vriendelijke service.

Goede website. Producten waren gemakkelijk te vinden. Vriendelijke en zorgvuldige berichtgeving omtrent status van bestelling en wijze van ophalen (hetgeen uiteindelijk niet lukte). Daarna zijn producten op tijd, goed verpakt toegezonden. Prima klantbehandeling.

Alles verliep zeer vlot en soepel!

Zeer aangenaam contact via mail, vlotte service!

alles prima

besteld en ontvangen. alles prima gegaan en het zeil voldeed goed.

CORRECTE EN GOEDE WINKEL

De producten die ik had besteld zijn in één woord " top " . De 10 zeilringen zaten binnen het kwartier in mijn windzeil en zijn mooi afgewerkt. Ook de prijs - kwaliteit is zeer goed. Enkel de levering is minder ( maar daar kan het bedrijf niets aan doen ). Leveringskosten moeten betalen 6.95 euro - en dan levert de koerier dit pakje in een afhaalpost zodat ik toch nog de wagen moet nemen om dit te gaan halen = 2x kosten - en dat is nu éénmaal niet de bedoeling !! Ook al was ik die dag thuis.

Snel het juiste product gekregen

Zaterdag een caravanpees besteld en dinsdag gekregen.

super service

Top geholpen en lekker snel geleverd.

Bestelde artikelen werden vlug geleverd.

Levering oké en ook voldoende informatie via de mailings betreffende rekening en track en tracé.

In alle opzichten ok

In alle opzichten ok. En daar hoef ik niets aan toe te voegen.

Goed en snel

11 Oostwijk B