Keurig op tijd geleverd.

Uitmuntend

Bestelling makkelijk geplaatst, vlotte levering, goede prijs, goed product. Fijn bedrijf.

Duidelijk, gemakkelijk en snel. Prima dus !

Shop is duidelijk. Bestellen gaat gemakkelijk. Levering is snel.

Snelle en goede levering

Doet wat ze beloven, en goed ook

Zoals beloofd top

Top service!

Goede kwaliteit voor een prima prijs! We hadden snel zeil nodig om ons dak af te dekken. Ik kon meteen terecht, het zeil werd voor me in de auto gelegd, kortom. ZEER AAN TE BEVELEN.

Zijn erg tevreden over het zeil

Zijn erg tevreden over het afdekzeil.

Goed en snel geleverd

Snelle correcte levering, prima kwaliteit

Alles netjes geleverd, prima kwaliteit zoals beschreven

Goede kwaliteit zeil

Zeil is mooi en stevig, makkelijk verwerkbaar.

Grandioos

Snelle levering en voldoet compleet aan mijn verwachtingen

Ik vroeg om oprollen ipv opvouwen, ik zou het zeil sws ophalen in Uden, en het zeil lag keurig op er kartonnen rol klaar! Dank!

Goede kwaliteit

Had het nodig om een afdekzeil voor een boot te maken wel wat weggeknipt maar is goed gelukt

Functioneert niet

Het systeem werk niet gaten worden niet gemaakt ringen vervormen. Niet te gebruiken worden teruggestuurd.

prima snelle levering,

stempels voldoen aan de verwachting

Snelle en goede bediening

Alleen spijtig dat ik de verkeerde kleur van afdekzeil bestelde, Ik zou het zeil nu terug sturen, om terug het juiste kleur te bestellen, Maar een derde keer verzendingskosten betalen vind ik er teveel aan.

Bestelling is uitstekekend verlopen

Ok

Snel

Op tijd

Snelle levering, prachtig zeil, voor afdekking van het kippenhok

Snelle levering!!!

Mooie kwaliteit doek. Ringen zijn mooi verwerkt en zeer stevig.

Keurig afgeleverd de bestelling.

Besteld en vlot afgeleverd

Heel gemakkelijke site

Maar nooit een dekzeil opvouwen maar wel oprollen. Bij het plooien rek je op bepaalde plaatsen het zeil uit en komt niet meer terug.

Beetje tegenvallend

Jullie geven aan voor 16.00 besteld volgende dag binnen, pas 3 dagen later binnen en de kwaliteit is ook niet super, zitten beschadigden stukken in het doek. Groet Dennis

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT