Perfecte levering zeer snel en mooi product

Goede website, mooie prijzen en binnen 1 dag in huis , netjes verpakt op rol. Geweldig.

Heel goed telefonisch geholpen bij mijn bestelling. Mooi materiaal en snelle levering!

Mijn bestelling was voor mijn werk dus zeer tevreden.

Ik kwam met veel vragen en er werd alle tijd voor genomen

Stevig sunscreendoek. Goed advies gekregen aan de balie over de bevestiging.

Hoge kwaliteit en snel geleverd

Rechthoek 3x4 zonnedoek Mooie stevige kwaliteit, spant mooi en mooie licht doorlating Snel geleverd voor een nette prijs

Stof is zoals beschreven en snelle levering

Degelijk

Degelijke zonwering met zuignapjes, makkelijk te monteren. Scheelt wel Wat warmte in huis. Snel geleverd.

Snel!

Gisteren besteld, op laatste nippertje. En de dag erop prima zeil geleverd. Top!

Snel

Goed advies gegeven.

Vlotte levering

Het bestelde snel en goed afgeleverd. "caravanpees Keder met dubbele vlag". Ideaal als jezelf een luifel wilt maken passend op afwijkend type caravan

Betrouwbare webshop

Product snel ontvangen, wel iets prijziger dan bij temu, maar de kwaliteit is uitstekend en de webshop ook en betrouwbaar!!! Dat is beel waard!!!

Super, alles snel bezorgd en prima kwaliteit met heldere beschrijving

Goed dik zeil, prima verpakt, netjes op tijd geleverd.

Top zeiltje !

Mooi afdekzeil voor onze tuinset

Voldoet aan de verwachting, snelle levering

Uitstekend alles goed verlopen

Ondanks een missing bij de bestelling werd die na één telefonisch gesprek in één dag rechtgezet. Prima service.

Lijkt goede kwaliteit

De tijd zal leren of het zeil duurzaam is. Pakket is snel geleverd en royaal op maat afgesneden. Voor alsnog een aanrader.

Snel, perfecte kwaliteit

De levering was prompt, netjes verpakt. Kwaliteits screen.

Prima product voor een prima prijs!

Snel geleverd, degelijk materiaal. De Afdekzeilwinkel was het enige bedrijf waar ik terecht kon. Ik kon hetgeen ik zocht nergens anders vinden.

Goed advies en directe levering

Heel prettig!

Overzichtelijke site en snelle bezorging

Site erg duidelijk en daarom goed te vinden wat je nodig hebt. Goede prijs-kwaliteit verhouding, makkelijk bestellen en snelle bezorging. Product voldoet aan de omschrijving.

Prima afdekzeil gekocht voor n goede prijs en snel geleverd

prima geregeld

Prima geregeld