Goede kwaliteit

Snelle levering, goed product

Het tentdoek is van een stevige kwaliteit en voldoet volledig. Levering was snel. Top.

Zeer tevreden.

Bestelling was niet compleet. Maar deze is de dag na de eerste levering recht gezet. Top zeilen

Mooi materiaal snelle levering

Ben zeer tevreden mooi product en stevig en de kleur is echt prachtig dank u en dnellylrvering

Ze verdienen van mij een dikke 10

Snel geleverd top producten

Snel voordelig en goede kwaliteit zeil met top sluitingen geleverd !

Alles in orde

Afdekzeil en elastiek gekocht, volgende dag al in huis in België in perfecte staat, bedankt!

Snelle levering tegen een goede prijs

Prima website met ruime sortering tegen een prima prijs

Perfect, van bestelling tot aflevering!

Juist en snel!

Zeer correct

Kwalitatieve producten en zeer vlotte levering

vlot en goed

Een dag na de bestelling al geleverd

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering

Gigantisch goede keuze geweest!

Vroeger had ik 250 gr/m². Dit beviel al goed. Na 1x 100 gr/m² te hebben gebruikt, toch maar voor de volledige sterkheid gegaan over mijn eigen gebouwde overkapping. Gaat jaren mee. Gemakkelijk schoon te houden. Gewoon T O P

Goed en snel

Mooi overzichtelijk en snel geleverd.

Prima precies wat we nodig hadden

Prima precies wat wy verwachten De pees op rol is zeer makkelijk te bevestigen en we zijn blij met het resultaat

Uitstekende service

Ik heb als koper een fout gemaakt bij het bestellen. Deze is door Afdekzeilwinkel snel en adequaat hersteld. Een medewerker van de firma was zeer behulpzaam!

Erg fijngeholpen

Erg fijn geholpen , prijs was erg laag vergeleken bij andere afdekzeil leveranciers.

Product en prijs product prima; bezorgkosten belachelijk hoog.

Jullie moeten naar een manier zoeken om dit soort kleine bestellingen voor max. € 3,00 te verzenden. € 7,00 verzendkosten voor een product van € 2,00 is natuurlijk raar.

Gewoon goed

Snelle levering keurig verpakt, kwaliteit goed!

zeilringen vlot afgehandeld

Bedankt!

Mooi materiaal en snelle levering.

Helaas waren de zonwering-gordijnen te zwaar voor de constructie die bij mij mogelijk was. Materiaal en afwerking was erg degelijk.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Het product (Serge Ferrari Screendoek - 14% Alu/Wit - Soltis 86 Serge Ferrari) voldeed aan alle verwachtingen en staat mooi op de ramen van onze woonkamer. Strak gesneden met voldoende marge (ongeveer 3 cm), uitstekende kwaliteit, ondanks opgevouwen verzending nauwelijks vouwlijnen, en snel geleverd (volgende dag). Dank!

Prima bedrijf

Prima bedrijf en na bellen klein probleem meteen opgelost.

Snelle levering goed assortiment

Snel schaduwdoek uitgezocht (met zeilringen en zuignappen)wat ik wilde maken en bestellen. Volgende dag geleverd, prima. Had er alleen meer op aangedrongen om het op rol te versturen. De stukken doek zitten nu tegen de ramen, maar je kan nog duidelijk zien waar de vouwen hebben gezeten van het in de doos plaatsen, jammer.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT