Prima kwaliteit, keurig en snel geleverd.

Zeker een aanrader.

Alles netjes verzorgd

Alleen had het kwastje er niet bij gehoeven want dat zat in het potje met pvc lijm , dan had ik mij die 1,75 kunnen besparen. Ik heb mij een mooie hoes kunnen maken voor over mijn Ankerkist Als geste heb ik jullie gelinkt Bij bootinfo/ watersportwinkels Van Waterkompas.nl

Snelle levering ivm voorraad !!!

Een afdekzeil besteld voor onze aanhangwagen. Was op voorraad en kon direct worden afgehaald aan de winkel...

elastiekkoord te kort.

Elastiekkoord lijkt van goede kwalitiet. Jammer genoeg 10 meter besteld en 9,5 meter gekregen, twee maal.

Snelle levering bij het ophalen

S’morgens besteld , s’middags opgehaald Reactie op vraag e-mail traag , beter om te bellen

Kwaliteit

Ik heb een 900 dekzeil gekocht dat ik nergens anders kon kopen alleen 600 Het zeil is zodoende nog extra sterk Ook de ogen en het elastiek zijn kwalitatief hoogwaardig

Goeie kwaliteit en ook snel geleverd heel betrouwbaar

Fijne site, snelle service

overzichtelijke site ,makkelijk bestellen en snel en correct geleverd ,aanrader

Uitstekende kwaliteit

Het zeil is exact op maat, voelt erg stevig en soepel aan. De hoeken zijn versterkt, en er loopt een koord door de zoom. Waarom een 9 en geen 10? Er werd gezegd dat het zeil de volgende dag geleverd zou worden, maar het werd 2 werkdagen.

Gewoon prima maar nog niet gebruikt

Van de zomer gaat mijn buiskap er af en een snel vlak zeil er op om sneller weg te kunnen, vraag kan ik alsnog wat teststrookjes krijgen in dezelfde kleur in het geval van reparatie? Rob Dijkgraaf

Snel en netjes geleverd

2 potjes Saba 70 besteld, ze waren zo in huis. Keurig verpakt. Echt een aanrader.

precies goed!

bestellen ging gemakkelijk, product is prima en snel geleverd en vooral de videootjes hebben mij heel goed geholpen

prima en vriendelijk bedrijf.

mijn ervaring met het Afdekzeilwinkel in UDEN. is goed vriendelijke verkopers en behulpzaam. mijn advies kijk wat je koopt in de hal, dan kom je niet voor verassingen te staan. Zeker omdat het bedrijf voor mij niet in de buurt is als ik moet gaan kopen ben ik zo maar 4 a 5 uur onderweg.

Snel geleverd en goed product

Snel geleverd en goed product

Stevig product,nette afhandeling.

Snel geleverd. Goed materiaal

Wij hebben screendoek besteld om warmte te weren in ons huis. Op de website kun je veel informatie vinden over hoe je dit kunt bevestigen en ze hebben ook alle materialen hiervoor. Voordelige oplossing ten opzichte van electrische oplossingen.

top

snel en goed geleverd

Product zoals gezien op de foto’s en snelle levering

Prima kwaliteit

Goed geholpen

Snelle levering en goede kwaliteit.

Had rvs ogen besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit!

Correcte en snelle levering

Al eerder daar besteld, ook toen snelle levering TOP

snelle en supergoede afhandeling van de bestelling.

bij de afdekwinkel weet je dat elke levering zonder verrassingen wordt uitgevoerd.

vlotte afhandeling

het bestelde wordt gelijk verzonden

Hele goede zeillijm

Ik heb zeil met ramen gemaakt voor een veranda daar heb ik sabacontact 70T lijm voor gebruikt het werkt perfect.

Gebruiksvriendelijke webside. Levering zoals vooropgesteld.

Snelle service.

11 Oostwijk B