Laden reviews...
1,205 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers frequently mention fast delivery and clear product information. The majority highlight solid quality and good value for money. Several orders were handled smoothly, with responsive support when issues arose. The product range and online shopping experience are seen as strong points.
Prima service en Top kwaliteit , goed bezig , doorgaan zo ... grts Tony
Tony
Hasselt Belgie
Bestellen, paar dagen later binnen en goed verpakt. Wat wil je nog meer?
Michiel
Dreischor
Zeil is wat ik verwacht had
A.J.de Vries
Hurdegaryp
Ben tevreden met mijn aankoop
Brigitte
Belgie
Zeer vlotte levering en ideaal om doek tijdelijk tee bevestigen met zuignappen.
Wiel
Horst
C. Groen
Finsterwolde
Ik heb in Begië gezocht naar een gewapend dekzeil van de afmetingen en nergens zo'n zeil gevonden. Bij afdekzeilwinkel heb ik het snel gevonden, besteld en een paar dagen later in het in een door mij geslecteerd postpunt geleverd. Na m'n werk kon ik het pakket in die winkel afhalen. Ik vind het een snelle levering van Nederland naar België, via mail en track and trace kon ik het pakket volgen en de mogelijkheid om het in een winkel te laten leveren en af te halen na de werkuren vind ik een extra pluspunt.
Petrus
Wetteren
Alles netjes en goed afgehandeld
Sonja
Groningen
Snelle levering.
6 May 2022
michiel
Twello
na bestelling en betaling snel geleverd en mooie zeilen
6 May 2022
marinus j van IJperen
BERKEL EN RODENRIJS
Zeer degelijk materiaal, en vrij vlug geleverd.
Rob
Sittard
Wim
Nieuwegein
Grote keuze aan afdekzeilen.
An
Mol
Goede website met handige links naar eigen YouTube instructiefilmpjes. Razendsnelle levering. Artikel voldeed volledig aan verwachting.
4 May 2022
Aad van der Deijl
's-Gravenzande
Zeilringen besteld voor gordijnen. Gemakkelijk zelf te maken. Snelle levering.
4 May 2022
L.
Sommelsdijk
hallo ik heb het tent doek ontvet met sabaclean (allebei ook het stuk doek wat erop geplakt moet worden) een dag later ingesmeerd met saba AAC contactlijm maar blijft NIET plakken ! Heb verschillende keren gebeld maar er wordt niet opgenomen !! Graag hier een reactie op !! Met vriendelijke groet, Theo Kampschoer 06 23 809 805
Beveelt niet aan
theo kampschoer
horssen
Online aankoop zonder zorgen, uitstekende service
Frank
Hoboken, Antwerpen
Goed geregeld.
Sjaak
Buren
Goede website en snelle levering
roelanda
Dordrecht
Goed en snel geleverd
Guus
Rotterdam
Prima en snelle service. Kwaliteit van dekzeil, rails en toebehoren voldoet volledig aan de verwachtingen. Blij met het resultaat
Josiane
Lembeek
De site is duidelijk en de informatie goed. Prettig dat je de haak en lus kant van het klittenband apart van elkaar kan bestellen.
Loes
Helmond
Goede en snelle levering
Peter
Oosterhout
We hebben zelf een partytent gemaakt met het pvc- zeil. Werkt perfect. Ze hebben nog wat praktische vragen beantwoord. Het was de volgende dag al binnen.
Jose
Enschede
Heel tevreden van het materiaal !
Erik
Oostende