Kwaliteit

Het geleverde zeil is van een hoge kwaliteit. Precies wat ik zocht. Eerste dag besteld tweede dag geleverd . KLASSE ook het postbedrijf gaf de juiste tijd ruim van tevoren op.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Snelle correcte levering, niks op aan te merken. Prima product ook !

Top !!

Mooi stevig zeil

heb het nog maar kort . Vindt het een goed stevig zeil met veel ogen om vast te zetten.

Prima gedaan

Keurig snel geleverd precies wat ik besteld heb

Mooie kwaliteit zeil

Levering in opgevouwen staat. Dus wel vouwen in het zeil, maar na uitvouwen trok dat weg en was het zeil prima te verwerken. Erg tevreden mee.

Top kwaliteit en snelle levering!

Donderdag besteld en zaterdag aangekomen. Uitstekende prijzen.

Keurig op tijd geleverd

Goed georganiseerd het bestelde artikel was keurig snel bij mij in de brievenbus. Prima,zo hoort het

Goed en snel

Goed en snel

uitstekend geholpen EN goedkoop

Ik heb bij Afdekzeilwinkel.nl besteld omdat ik een winter dekzeil voor mijn boot nodig had. Verschillende offertes gevraagd om het te laten doen, die varieerden van 700 tot 900 euro..... Dus verder gezocht en ik kwam de instructievideos tegen van afdekzeilwinkel.nl. Alles besteld, ze hadden ook extra brede rol, zodat ik niet hoefde te lijmen. Binnen twee dagen geleverd en, zoals beloofd, super simpel om te installeren. Uiteinlijk heeft het me 2 uur gekost en 190 euro inc. verzendkosten. Al met al erg tevreden.

Lijkt overtoom wel de bestelling de volgende dag al binnen Top

X

Snel geleverd niet exact wat ik besteld had

Zonder overleg kreeg ik tourniquet clips van een ander merk toegestuurd. Ik had dat graag van tevoren geweten Verder ok

Makkelijk te vinden site, makkelijk te hanteren, snelle bezorging, goede prijs, prima kwaliteit.

Prima ervaring.

Mooie duidelijke site en prijs conform de markt.

Fijn en vooral heel duidelijk om met dit bedrijf zaken te doen , ga vooral zo door

goed en correct behandeld

Doen wat ze schrijven

Prettige site om te kiezen en te bestellen.

Prima levering, goed verpakt en lekker snel!

Prima levering, goed verpakt en lekker snel!

Top!!

Snel geleverd, goede prijs en goede kwaliteit!

Zeer tevreden, Donderdag om 16.30u besteld en de dag nadien om 12.30u reeds geleverd, zoals afgesproken. Dus ... mijn volgende afdekzeilen gaan zeker ook daar besteld worden

Snel en goed

Top bedrijf

Artikel was niet op voorraad maar ik werd netjes hiervan op de hoogte gesteld!! Desondanks heel snel geleverd

Uitstekend bedrijf, gekochte spullen opgehaald volgens afspraak

Kan iedereen adviseren om er aankopen te doen

Snelle levering, goed product!

Door snelle levering en prima product zijn wij zeer tevreden.

duidelijke site en goede en snelle levering.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT