Juiste en snelle levering.

Kan niet beter!

Super snelle levering en precies wat ik zocht!

Super bedrijf

Alle spullen netjes op tijd ontvangen en van zeer goede kwaliteit. Telefonische ondersteuning is goed. Kortom goede service en producten.....zeker een aanrader!

Excellent service

Perfect in every way

Snelle en goede informatie

Gewoon goed

Duidelijke site en snelle levering. Prijs kwaliteit goed

Graag goed gegaan

Top ervaring klasse

meter

Zeer degelijk afdekzeil. Ik had een lengte van 6 besteld.Toen ik de doos in ontvangst nam merkte ik aan het gewicht dat het geen standaard bouwzeil is van een bouwmarkt. Ik gebruik het als waterkerende laag voor mijn rieten veranda dak.

Goede kwaliteit product, maar niet geschikt voor mijn toepassing

Ik zocht een afdekzeil voor mijn aanhangwagen. Nu blijkt het zo een zware kwaliteit te zijn, dat de aanhangwagen een zwembad wordt, doordat regenwater de bak vult, terwijl het water eraf zou moeten lopen. Dat maakt het gebruik onwerkbaar.

Afspraken uitstekend nagekomen.

De goederen op de website komen overeen met de geleverde producten. De levering zoals weergegeven op de website word exact nagekomen. Het geleverde product was uitstekend verpakt. Samengevat: Een prima georganiseerd bedrijf met goede producten ( in ieder geval wat betreft mijn bestelling ).

Perfect geregeld en snel geleverd.

Ik had eerst de verkeerde kleur besteld maar na 1 telefoontje is dit zonder problemen opgelost. Keurig en prettig bedrijf.

In afwachting hoe snel geld retour wordt gedaan of dat er een andere oplossing geboden wordt voor de ringen.

Uiterst Fatsoenlijk Bedrijf

Dit zijn hoogst fatsoenlijke mensen! Mijn bestelling naar Oostenrijk was onderweg zoek geraakt. Zonder omhaal of gemekker werd mijn betaling op de rekening terug gestort. Ze bestaan dus echt nog wel; Heren in het zaken doen. Chapeau! p.schoen (oostenrijk)

makkelijk en duidelijk

bestellen is makkelijk en de levering is uitstekend

Prima kwaliteit zeil

Afdekzeil voor boot. Prima kwaliteit en mooie kleur (grijs) die prima past bij de kleuren van de boot. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Zeer tevreden.

Goede kwaliteit en op tijd geleverd zoals vooraf aangegeven

Goede kwaliteit en op tijd geleverd zoals vooraf

Prima haakjes maar hoge verzendkosten

Die haakjes zijn prima maar de verzendkosten zijn wel hee hoog voor een brievenbusformaat pakketje

Prima doek

De telefonische info is goed, service ook. Ging iets mis met de code van post NL maar alles is goed opgelost. Tevreden met de kwaliteit!

Supersnel geleverd

Goede producten, snelle levering

Op de website zijn de producten goed te vinden. Uitstekende service en snelle levering.

Prima besrijf.

Prima materiaal, snelle levering. Denkt mee met de klant voor een oplossing. Hij moet niet vergeten om klant terug te bellen.

Snel en goed

Prima bedrijjf

Service is goed en snelle leveringen.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT