Goede kwaliteit en snelle levering

goed gelopen.zou het de volgende keer weer doen

duidelijke site en alles volgens afspraak

Prima en snelle service tegen een goede prijs, maar goedkoop = duurkoop

Twee goedkope afdekzeilen gekocht van 8x10 meter om snel iets te kunnen afdekken. Bij de eerste onweersbui begonnen door de windvlagen helaas de ringen al uit te scheuren, dus ik vrees dat het zeil niet langer dan één seizoen mee gaat. Niet zo duur, maar de kwaliteit is er dus ook naar, prijs-kwaliteit verhouding vindt ik desalniettemin onvoldoende. Goedkoop = duurkoop. Ik hoop dat de duurdere kwaliteiten die afdekzeilwinkel verkoopt ook van betere kwaliteit zijn en dus langer mee gaan.

Toppie

Bestelling binnen 24 uur geleverd, netjes en heel ontvangen.

Levering volgens afspraak

Ik heb een afdekzeil besteld en werd geheel volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Bijzonder sympathieke verkoper

Hij staat je in raad en daad bij en levert zeer snel tegen hele mooie prijzen.

Snel en hulpvaardig

De mensen aan de telefoon waren erg hulpvaardig en gaven goed advies. Vervolgens waren de spullen de volgende dag al in huis. Veel sneller dan verwacht.

Snelle en voortreffelijke service

Snelle en voortreffelijke service En de kwaliteit van het bisonyl was uitstekend. Goede prijs - kwaliteit verhouding

Prima product

Goed genoeg voor mijn doel.

super

Goed contact goede snelle levering en kwaliteit.

Goede producten en snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling was binnen 2 dagen binnen. Kwaliteit van goederen zeer goed en direct toegepast. Aanbod is prima, bezorging en verpakking zo als het hoort! Ik raad deze leverancier aan!

snelle service

online bestelling gedaan, snel binnen, goede kwaliteit

Wist niet precies wat we nodig hadden. Na telefonisch contact juiste zeil besteld. Helemaal top!

Super service

Snelle levering. Goede prijs Duidelijke opvolging en levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Het afdekzeil is exact in de kleur waarin ik het heb besteld. Het is heel snel geleverd en de kwaliteit van het zeil is precies wat je ervan mag verwachten. Heel blij mee.

Zeer servicegericht en probleemoplossend

Mijn holpijp werkte niet goed. Gebeld en uitleg gekregen hoe te handelen. Direct na wederom hulpvraag een vervanging gekregen binnen 1 dag !!

Gewoon PRIMA kwaliteit snel binnen..erg blij mee. Voor mijn bootje

snel en goed geholpen

snel en goed geholpen. jammer dat er bij de verkeerde betaalkeuze eerst weer een nieuwe order moest worden gemaakt na de oude te hebben l;aten vervallen. de webrouting kan dus nog iets slimmer..;-)

Besteld, geleverd, goed spul

prima pvc afdekzeil goede kwaliteit

prima pvc afdekzeil goede kwaliteit voor goede prijs

Goede service!

Vertraging in levering...werd gelijk opgepakt en hersteld...top!

Goed.

ze leveren snel.

Ruim assortiment, en snelle levering

Heb wel een minpuntje, waarom moet een ovale holpijp en ovale stempel zo duur zijn?

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT