Toppie

Goed en snel geregeld .

Snel en goed ontvangen.

Het is een goede spul. En een dag eerder ontvangen dan je in de mail schreef. Fijn. Dank u wel.

Excellent fast service

I needed an to shade a window in the current heatwave. I ordered a white tarpaulin to shade and reflect the heat. It arrived the next day, just in time for the worst of the weather.

Ik ben heel tevreden

Ik heb een mooi stuk zeildoek gekocht voor mijn boot. De verzending ging heel snel en het was netjes verpakt. De kwaliteit van het zeildoek is erg goed en het is in een mooi recht stuk gesneden. Heb het doek moeten schuren om er iets op te lijmen en dan kom je erachter hoe slijtvast dit doel is. Binnenkort ga ik weer een bestelling doen bij deze shop.

Snelle levering. Precies zoals ‘t zou moeten.

Ondanks de Corona drukte hele snelle aflevering. Netjes verpakt.

Snelle service en grote sortering van prima materiaal

Ik had twee stukken Bisonyl nodig en trof de site van Paul. Ik kende Bisonyl en de uitleg van Paul op de site maakte duidelijk wat en welk materiaal ik moeste hebben. Besteld en het spul lag klaar. Bij het bestellen moest ik even nadenken want men gaat uit bij het bestellen van de vaste breedte maat. Dus als je 2 X 3 wilt hebben moet je uitgaande van de vaste breedte 3 mtr. dus 2mtr. invullen. Was even goed lezen maar dan kom je eruit. Zelf ophalen doe ik wat vaker want ik wil altijd zien waar spullen vandaan komen en hoe het geregeld is. Mooi om te zien toen ik er was wat men allemaal ter beschikking heeft. Vele kleuren en allerlei hulp materialen. Nette hal en enthousiaste mensen. Eén tip voor Paul en die heb ik ter plekke al gegeven, zet een bordje aan de weg want dan vind je de ingang sneller. Maar goed even navragen heeft ook zijn charme. Zeilen zijn al in gebruik en het werkt prima. Dank en tot ziens.

Prima, verzorgd. Snel en makkelijk

makkelijk te bestellen, en conform afspraak geleverd.

Goede service, snelle levering!

........

Goede service, snelle levering!

........

geweldig product

Mooi op tijd/snel geleverd; perfecte kwaliteit!! Werkt perfect als (wit) verandazeil bij ons in de tuin. Ziet er superdegelijk uit, erg tevreden; kortom, een totale aanrader.

Snel het goede product geleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Binnen het uur een bevestiging dat de bestelling is verzonden.. De artikelen zijn van prima kwaliteit precies zoals omschreven was.

tevreden

Duidelijke webshop, prima levering

Producten netjes op tijd geleverd.

super !

Snelle accurate service !

Top kwaliteit

Top kwaliteit en de volgende dag was het al geleverd

super goed makkelijk en snel Bedankt

Duidelijke website, snelle levering!

Duidelijke website en snelle levering

alles ok

alles in orde

SnelLe en goede Levering

Snel en prima

Goede en snelle service

Snel geleverd en product precies zoals omschreven.

Snel, efficiënt en precies goed.

De service is snel en efficiënt. Het product is precies goed. Wanneer ik nog eens iets uit het assortiment nodig heb bestel ik zeker bij jullie.

PRIMA

Keurig en zeer snelle levering

Keurig

Prijs kwaliteit en op tijd. Super fijn.

Goed en snel geregeld flexibel dikke 10

Goed en snel geregeld flexibel dikke 10