Precies goed

De bestelde caravan pees met 2 vlaggen is helemaal zoals ik gehoopt had

Snel 3n voordelig

Bezorging super snel helaas crème kleur bezorgd i.p.v. wit

Jammer dat niet op mijn bericht gereageerd is

Snel geleverd, goed verpakt en goede kwaliteit zeil !! Wij zijn tevreden.

Snelle levering, prachtig produkt: precies wat we er van verwachtte. Goede service

Goed spul

Goede spullen, snel en correct. En betrouwbaar. SUPER spullen ook voor tuinposters op te hangen!

goede service en advies, zeer snelle levering voor een goede prijs

goede service en advies, makkelijk Whatsapp communicatie met snelle reactie op de gestelde vragen. Zeer snelle levering voor een goede prijs.

Alles keurig netjes

Gelijk de volgende ochtend al thuis. Goed materiaal, prettig mee te werken.

Prima webwinkel

Overzichtelijk, correcte e-mails, snel bezorgd

Goede kwaliteit en prijsverhouding.

De kwaliteit en prijsverhouding is goed, en de levering is volgens afspraak. Als ik weer een product van deze leverancier nodig zou hebben dan zal ik het zeker hier bestellen.

Snelle levering. Uitstekende kwaliteit.

Bestelt de dag ernaar geleverd.produkt zoals omschreven

Goede kwaliteit

top

top

Prettige winkel.

goede ervaring qua keuze en webwinkel.

Is zeer positief ga zo door

Er kan iets veel beter

Mijn ervaring is tweeledig. Na een mail van mijn kant met een vraag, 01-07-2020 heb ik geen reactie gehad. dus zeer negatief. zonder een antwoord van jullie moest ik toch maar gewoon proberen om te maken wat ik wilde en heb bij jullie materiaal besteld. dit was keurig geregeld met als min punt dat de doos langer was dan het bestelde materiaal (o.a. transparant PVC) hierdoor was de zijkant zeer verfrommeld met vouwen tijdens vervoer. Conclusie: ervaring is dan vooral door het niet gekregen antwoord niet zo erg positief. Jammer, want met de duidelijke site en prijzen is niets mis mee. Denk voortaan om terugkoppeling naar klanten en gebruik dit als leermoment. Groeten Clemens Huisman

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Goed assortiment en voldoende keuze.

Goed materiaal zeer snelle levering.......top

Snel en goed

Makkelijk bestellen en snelle verzending Top

Snel verstuurd en gevraagde goed oontvangen

Heel blij met de levering van de juiste kleur en het juiste product. Kan gelijk aan de slag om onze afdekhoezen te maken.

Goede kwaliteit spullen

Goede spullen en snelle levering

Was precies wat ik wilde hebben

Redelijke prijs Snelle levering

Super dekzeil

Dekzeil gehaald om tocht te weten bij onze caravan. Het dekzeil was zeer voordelig. Ook de bevestiging met het elastiek werkt super. Ontzettend snelle levering. Kortom: Zeer tevreden!

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT