Prima kwaliteit voor een heel billijke prijs. Eenvoudig bestellen, betalen een snel geleverd.

Snelle service!

Snel

Netjes verpakt goed op de hoogte gehouden snel bezorgd

Goed geholpen met aanpassen adres. Ondanks drukte zeer snel geleverd en geh

Zeer goed geholpen door klantenservice En boven verwachting snel geleverd. Zeer tevreden

Kwaliteit

Waar voor je geld. Na heel wat afdekzeilen gekocht te hebben voor ons zwembad en steeds maar 1 zomertje mee ging, ben ik verder gaan googlen voor een goed kwalitatief afdekzeil die wat jaartjes mee kan. Zo kwam ik uit op deze website. Eindelijk een goed zeil gevonden zodat we in de avond het zwembad kunnen afdekken en jarenlang mee kan. Het materiaal is stevig en we zijn heel tevreden over het zeil. Het is waar voor je geld.

Geweldige service!

Heel blij met de bestelde producten en een super nette service. De Doe het Zelf screendoek op maat maken en het slaan van de ringen ging super makkelijk. Nu al veel plezier gehad met die warmte de afgelopen tijd.

Goede en snelle klantenservice

Producten als goed ervaren. Echter had ik een aantal meter van een soort besteld, en dat komt dan helemaal opgevouwen in een doos thuis. Dit wist ik vooraf, toch baalde ik ervan want er zaten enorme vouwen in de stof die je ook terug ziet bij plaatsen op het raam. Verder heel tevreden over bedrijf, bij vragen gelijk antwoord etc. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Heel onoverzichtelijke website voor zelfdoeners voor verduistering. Heel weinig uitleg voor montage. Daardoor slecht gemonteerd en rommelig resultaat.

Voor bestelling nog contact opgenomen omdat in mijn situatie alleen aan de binnenzijde van het huis geplaatst kan worden , zeer beleefd te woord gestaan en advies gekregen , inmiddels alles geplaatst wat erg makkelijk ging

Correcte en nette levering

Snelle en correcte aflevering. Mooi en degelijk materiaal.

Kwaliteit producten bij goede service

Goede service...

Ze hadden op het moment dat ik daar screendoek kwam kopen even geen zuignappen op voorraad, die ik daarbij nodig had. Ze hebben het dezelfde dag in de avond nog thuis bezorg. Dus, goede service.

Ik had een paar vragen en deze werden perfect beantwoord via mail

Goed geholpen en fijn materiaal om zelf je zonwering te maken .

Zeer snelle levering . Goed materiaal

Prima en Snel.

Ik beveel alleen niet aan.

Prima en snel

Prima producten, service en levering

Op zoek naar betaalbare schaduwdoeken/screens en geconfronteerd met nogal afwijkende vormen/formaten van onze ramen, liep ik tegen afdekzeilwinkel aan, met schaduwdoek/screens op de rol. Ideaal, ben nu zelf aan het klussen om de doeken te maken die me op maat gemaakt een flink bedrag zouden kosten. Prima producten, prima service ook toen ik wat vragen had over het doek, en de levering was ook snel en correct.

Ben nog neutraal. Heb nog niets besteld enkel proefstaaltjes ontvangen.

Zal mijn ervaring aanpassen na bestelling en levering. Helaas weer zo'n lege enquete aanvraag.

geweldige service

Zelf screens maken met zuignappen = hier moet je zijn.

Geweldig goedkopen oplossing tegen de zon

Super snel geleverd. Werkt echt perfect met de zuignappen . En de aflopen dagen veel minder hitte in huis.

Goed alternatief voor een screen

Houd goed de warmte tegen bij ons voorraam

Juiste spul snel geleverd

Top spul, gemakkelijk te hangen

Helemaal top. In een paar uur opgehangen

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT