Laden reviews...
1,239 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
En general, los clientes destacan la entrega rápida y la información clara. La calidad se percibe como buena y la relación calidad-precio es favorable. Los pedidos suelen procesarse sin problemas y el servicio al cliente responde con rapidez ante cualquier incidencia. La variedad de productos y la página web facilitan la compra.
Makkelijk en snel via de website gevonden wat ik nodig had. Besteld en met 2 dagen in huis. Top dus!
Judith
AMERSFOORT
Goed ingepakt, prima transparant, versterkte bevestigingen (ogen ?). Helaas lichtjes gescheurd aan één kant wegens de hevige rukwinden (>70 km/u) van dit W-E. Graag een mailtje terug indien jullie een goede hint hebben om dat te herstellen. PS: jullie transporteur POST.NL beoordeel ik met 0/10. Hij heeft het pakje niet thuis afgeleverd, en dit zonder enige reden en ik heb het maar 2 dagen later zelf moeten ophalen op één van de afleveringspunten. Niet serieus !!!
M
HULDENBERG
Ik heb kasfolie besteld om mijn konijnenhok water bestendig te maken tegen de regen. Het is volledig water dicht, stevig materiaal en bestemd tegen harde wind. Makkelijk af te snijden in de vorm die je wilt. Wel zat er een kleine vouw in die ik er niet uit krijg. Buiten dat, helemaal top en een aanrader!!!
Ylin
Tilburg
Goede materialen Zeer goede medewerkers die met ons meedachten en ons goed informeerden Een echte aanrader om hier je inkopen te doen Bedankt J en J Hueting
Jan
Arnhem
Ijzersterk doek
Jaap
Harderwijk
Snelle levering en kwalitatief goed product.
Carine
Dilsen-Stokkem
Klasse
Fred
Egmond
Duidelijke productomschrijving op de website en snelle levering
Steve
Antwerpen
Snel geleverd.
Njord
Noordwijkerhout
Dekzeil voor de aanhanger op maat laten maken. Top product en snel geregeld!
23 November 2024
GJ
Warffum
Materiaal is goed echter de lijm en de bijbehorende uitleg is niet correct. Even simpel omvouwen versterkte band er tussen en lijmen is niet mooi te krijgen, blijft duidelijk zichtbaar door het doorzichtige zeil. Met witte opdroog plekken op het zwarte band als gevolg. Is zonde en niet noodzakelijk als er betere lijm en uitleg zou zijn van afdekzeilwinkel.nl
23 November 2024
Marcel
Goes
Prima website, uitstekende uitleg van diverse toepassingen en waar zoal op te letten. Groot assortiment van kwaliteitsmateriaal inclusief bijbehorende service en dan ook nog snelle levering. Tja....je hoort George Clooney het al bijna zeggen: "Afdekzeilwinkel.nl.....what else!?"
Jan
AMSTERDAM
snel geleverd , goede kwaliteit
Leo
Sint-Katelijne-Waver
Snelle levering prijs ok
Roelof pieter
Enschede
Het zeil ziet er sterk en goed uit, precies wat ik wilde hebben.
leo
zaltbommel
De service is uitstekend; het personeel is attent en professioneel, wat de hele ervaring enorm aangenaam maakt. De producten zijn van goede kwaliteit. Ik kan het echt iedereen aanbevelen!
Megan
Amstelhoek
Snelle levering. Makkelijk zou zijn als er een technische tekening van product (tourniquet) zou voorradig zijn, heb nu besteld op zicht.
Guy
Geraardsbergen
Ben het zeil op gaan halen. Netjes geholpen en uitleg gekregen.
John
Helmond
positief en vlugge levering
Rita
Deurle
Knap afgewerkte zeilen en zeer snel geleverd.
Herman
Wiekevorst
Snel en Keurig bezorgd. Kwaliteit zoals verwacht.
Ria
Landgraaf
Zou fijn zijn ook budget ovale handstempel aan te bieden.
Peter
Gent
Correcte productomschrijving en snelle levering.
Michel
Sint-Truiden
Goed advies gekregen, mooie prijs ook. Het vervoer was wel een beetje rampzalig, maar ik weet niet of dat jullie verantwoordelijkheid is. Het huisnummer was veranderd. Daarom lukte het de eerste dag dag ik ervoor thuisbleef niet. Twee dagen later nieuwe poging kwam het aan het eind van de dag. Achteraf had ik toch beter zelf kunnen komen halen, dat was efficienter geweest. Maar het is prachtig zeil en het isoleren lijkt al echt goed te gaan. Dus ik ben blij. Vriendelijke groet!
19 November 2024
Pink
Utrecht
Zeker aan te bevelen, snelle levering en gekregen wat we hebben gevraagd aan zeer mooie prijs
19 November 2024
Gunther