Snelle levering.

Goede prijs kwaliteit

Die mooie zeil besteld om eindelijk eens echt waterdichte hoezen te hebben voor mijn tuinmeubels. Even vastzetten met knijpers, daarna plakken en klaar.

Product en productinformatie prima ,communicatie voorraad matig,verdere afhandeling prima.

Totaal te vreden, ook al liep de afhandeling vertraging op .

Product voldoet aan verwachting en snelle levering

Product voldoet aan verwachting, mooie kwaliteit. Snelle levering.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Lijkt niet te werken op een schaduwdoek

Het betreft de zilveren zeilringen met gereedschap. De prijs is laag voor het aantal ringen die je krijgt. Echter kosten het wat tijd om een gat in het schaduwdoek te vormen. Na enig geduld is dit gelukt. Er ontstond een rond en goed gevormd gat. Helaas lukt het niet de ringen te bevestigen. De ring lijkt de andere ring niet vast te houden of te sluiten.. Ik heb geprobeerd online opzoek te gaan naar hoe dit kan maar kan dit nergens terug vinden. In de beschrijving staat de zeilringen wel ook te kunnen gebruiken op schaduwdoeken.

Duidelijke site. Snelle levering.

Stevig en waterdicht zeil

Ik zocht een zeil om mijn houten tuintafel mee af te dekken. Door de informatie op de website uitgekomen bij pvc afdekzeil. Stevig, kleur zoals op de site en waterdicht zoals gewenst. Tevreden met mijn aankoop.

Snelle levering, kwaliteit zoals verwacht goed

Alles compleet en prima materiaal

Kan nu zelf elastiek op maat maken. Heel handig.

Product is zeer goed en netjes verpakt

Het product is goed en netjes verpakt en ben zeer tevreden over de bestelling.....

Prima Doek

IK bezig hem als schaduwdoek over mijn hobby serre van 10m lang zodat er flink gedeelte is afgedekt .De witte kleur helpt daarbij ge- weldig Snelle levering en de nalevering was ook voor de volgende ochtend Dikke 10

Top service en zeil

Omdat het onverwachts zou gaan regenen op mijn feestlunch voor 35 man, de dag erna ben ik snel naar Uden gereden om een wit zeil van 8x10 m te halen. Heel vriendelijk geholpen door Thomas, alles mee gekregen om het zeil fatsoenlijk op te hangen. Achteraf heel tevreden met als enige minpuntje dat het zeil zo gevouwen was dat het niet makkelijk uitrolde, ofwel je moest het in zijn geheel vouwen wilde je het gebruiken, dat is vrij lastig met zo'n groot oppervlak. Het heeft behoorlijk geregend en het zeil heeft niks doorgelaten, en omdat het wit van kleur was, gaf dat ook nog iets gezelligs qua sfeer, al met al, feest geslaagd!

Fijne levering

Mooi verzorgd en tijdig geleverd

Perfecte en correcte levering!

Zeer te vreden over het product die we nodig hadden! Van zodra we nog iets nodig hebben bestellen we zeker bij jullie terug! Bedankt voor de snelle levering! Mvg rik

Mooi pvc zeil, snel geleverd.

Ik zocht een afdekzeil, ik heb eerst gemaild met de vraag welk zeil ik het beste kon gebruiken voor mijn klus. Kreeg snel antwoord ook de levering ging razend snel. Als ik het zeil in gebruik heb zal blijken of de kwaliteit is wat het nu lijkt te zijn.

Prima product maar helaas te weinig maatkeus

Heb mooie buiten gordijnen besteld. Het was makkelijk en heel snel geleverd. Helaas zijn de maatkeuzes niet veel en de gordijnen zijn helaas terug gemoeten, want ze zijn te kort bij mijn overkapping.

prima levering

professioneel materiaal

Goede serves en snelle levering, kwaliteit top

Super snel geleverd je wordt constant op de hoogte gehouden waar mijn pakketje is. Ik

Prima en nette snelle levering

Producten zijn prima toegepast en van degelijke kwaliteit.

Netjes.

Prima, volgens afspraak.

Goede en snelle service; TOP

Ook bij erg kleine bestellingen.

een overzichtelijke site en snel geleverd

Gewoon goed !

11 Oostwijk B