Snelle verzending, top!

Ik werd zeer snel en netjes geholpen.

snelle service van een goed product!

n.v.t.

Goed en stevig zeil

Goed stevig zeil, ik gebruik dit en nog een ander zeil ook afkomstig van hier, als dak voor een Spookhuis. Ben er blij mee !!!

Goede snelle service, mooi bedrijf

Goede ervaring met afdekzeilwinkel

correcte afwerkin g van het order

correcte transactie

Topwebsite met topservice!

Er was iets niet goed gegaan met de levering door de transporteur, maar werd keurig nageleverd door het bedrijf!! Topservice!! Dank voor alles

Snelle levering en prima kwaliteit

Prima kwaliteit

Via de website gemakkelijk gevonden wat ik zocht. Het werd snel geleverd en was keurig verpakt. Uitstekende kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

goede kwaliteit en snelle afhandeling bestelling

Verhouding prijs en kwaliteit lijkt erg goed. Snelle verzending.

Voelbare kwaliteit

Deze keer voor een 240g 4x6 zeil gegaan, ga nog ondervinden of de UV bestendigheid echt beter is dan de budget zeilen. Doel is afdekken van de vouwwagen die in weer en wind staat.

Keurig en netjes geregeld

Netjes verpakt

Besteld, onmiddellijk geleverd en perfecte kwaliteit

Zie onder

Correcte levering en prima prijs kwaliteits verhouding

Na vertraging perfect geleverd en geweldig product

Had pvc doorzichtig dekzeil besteld 6 meter samen met bevestiging materialen. Kreeg eerst excuses mail voor een latere levering wegens wat problemen. Maar is daarna perfect afgeleverd. Geen klachten en problemen en producten zijn zoals omschreven en verwacht.

product en bezorging voldoen aan de verwachting !

product en bezorging voldoen aan de verwachting !

Meedenkend naar een oplossing

Volgens de site was het gezochte afdekzeil niet op voorraad. Na contact met afdekzeilwinkel.nl bleek dat er een aantal eind die week zouden worden geleverd bij hun magazijn. Kon gelijk het afdekzeil bestellen en werd keurig geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Aanrader

Zeer snelle verzending tegen correcte prijs

Bestelling lag klaar

Zelf opgehaald. Adres geen probleem, maar huisnummer / naam ontbrak op pand zelf.

Kwaliteit is prima

Verzendkosten voor een product dat in een envelop kan vind ik erg hoog.

Goede prijs, snelle levering en goed ingepakt. TOP

Snelle levering!

Snelle levering en correct.

Top product en service!

Zeil en Zeilenringen gekocht om afdekzeil te maken voor mijn overkapping. Snel geleverd na service was echt top! Een paar ringen waar niet compleet en ze hebben meteen weer 25 ringen naar me toegestuurd. Meer dan wat ik zal verwachten! Ik zal volgende keer zonder twijfel bij hun bestellen.

Mooie webwinkel

Mooie webwinkel die snel levert en de producten zijn zoals afgebeeld op de website Ik ga ringen voor mijn duikharnas gebruiken omdat ze RVS (A4) 316 zijn

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT