Snelle levering. Product als omschrijving

Snelle levering. Product als omschrijving.

Snel geregeld en bezorgd.

Duidelijke website en snel bezorgd.

Standaard artikel. Goede prijs en snelle levering.

Bij een standaard artikel (kunststof haak) wil je de beste prijs en een snelle levering met acceptabele verzendkosten. Meer is niet nodig…

Adres was het probleem, maar het is prima opgelost

Het. Probleem was dat ik mijn tel nummer had in gevuld op de plaats van het huisnummer. Nogmaals prima opgelost door de Afdekzeilwinkel. L van Drimmelen

perfect

juist wat ik nodig had

Je krijgt wat je vraagt.

Je krijgt wat je vraagt en ook nog eens snel geleverd.

Prima service! Paul denkt actief mee met de bestelling. Daarmee heb ik fouten kunnen voorkomen.

Goede spullen. Mooie materialen, het doorzichtige zeil is echt super doorzichtig. Mensen die het resultaat zien zijn verbluft! Een mooi resultaat begint altijd met goede materialen (en secuur werken, maar dat moet je zelf doen!)

Alles netjes afgeleverd voor nette prijs.

Snelle levering, prima product.

Had een afdekzeil besteld. Werd snel geleverd en prima kwaliteit.

Gewoon zoals het hoort,

geweldige snelle en correcte afhandeling

helemaal geweldig, snel en precies op maat, zou de winkel aan iedereen aanraden.

Snel verzending en goed kwaliteit

Snel verzending en goed kwaliteit

Prima elastieken met haken

wij hadden er 3 besteld voor proef om bladvangers in de dakgoot van onze fietsenstallingen vast te zetten. Ze pasten prima, nu nog even bijbestellen, de kleur zwart was op. Wij zijn er nu mee bezig dan maar witte in dezelfde maat, helemaal prima kunnen wij de klus afmaken.

Goed produkt correcte prijs snelle levering

Goed produkt correcte prijs snelle levering

Prima zeil, prima prijs, vlot geleverd,

Geen aan-of opmerkingen alleen zijn de prijzen zó laag dat de verzendkosten, in verhouding, hoog lijken.

Goede en duidelijke website.

Alles gemakkelijk gevonden en goed uitgelegd. Bestelling super vlot geleverd.

Top winkel met veel keuze

Snelle levering en mooie producten. Kreeg bijna een meter meer dan besteld. Das mooi

Oke

snelle service

Snelle service maar het gehuurde gereedschap om zeilogen te maken was niet te gebruiken, zo bot als het maar kan zijn. Speciale terugslag- vrije hamer gekocht maar helaas voor niets. Na een gaatje in het doek ben ik er mee gestopt, dit zou mij dagen kosten om alle gaten te maken. De ringen en verdere materialen zijn prima maar heb ik retour gestuurd omdat ik voor een andere oplossing heb gekozen.

Netjes en snel geleverd.

Werkt prima.

Duidelijke site, snelle levering, scherpe prijs en kwalitatief goed product.

Naar wens geleverd

Levering was naar wens. De verwachting was voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Dat bleek in de praktijk te zijn: voor 16 uur besteld, vandaag ingepakt en klaar voor verzenden. Het bleek te zijn: vrijdag bestellen en dinsdag leveren. Was op zich niet erg, maar niet helemaal zoals we de website interpreteerden.

duidelijke website en snelle levering

prima info via de website en een keurige snelle levering. Dus kort maar krachting. een prima web winkel

Zeer vlugge levering

Zeer vlugge en nette levering

Alles conform afspraak

Alles conform afspraak; levertijd en kwaliteit product prima!

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT