Snelle en goede service

Eenvoudige website, snelle afhandeling, veel heldere automatische communicatie over verloop kooptraject en aflevering; afspraken waargemaakt. enige minpunt is de keuze aan standaardmaten van de kant-en-klaar-zeilen: "natuurlijk" zat de door mij gewenste maat er niet tussen...dan maar wat ruimer...

Is alles volgens beschrijving

Vlotte levering en mooi product

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit afdekzeil. Mooie kleur. Goed verpakt. Rail apart verpakt. Snelle levering, waar voor je geld. Niet duur.

Goede service en kwaliteit

Kwalititeit is goed en duurzaam. Bestelling was niet compleet maar na een mailtje alsnog het missende opgestuurd gekregen dus ook zeker goede service. Kortom... Dikke prima!

Degelijk materiaal.

Mijn zeil is aangepast naar de maten van de aanhanger. Lijmen ging vlot en ringen plaatsen kan een kind. Top product.

Uitstekende communicatie en levering

De spullen die ik besteld had kwamen sneller dan verwacht en ik werd van iedere stap op de hoogte gehouden

Besteld en zeer snel geleverd. Zoals het hoort.

Zie hier onder

Kan er nog weinig over zeggen mijn retour is nog niet afgerond qua betaling na een week.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Snel en goed

Onlangs een afdekzeil van 4X6 besteld. Volgende daag al in huis en de kwaliteit van het zeil is prima!

Snelle levering betaalbaar mooi zeil

Prima wit afdekzeil

Prima aflevering

Mooi verpakt, goede kwaliteit

Top bedrijf!

Top bedrijf!

ontevredenheid van mijn kant uitstekend opgepakt

Ik had een stuk zeil op rol gekocht dat opgevouwen in een doos werd geleverd. Er was voor mij een onduidelijkheid in de manier waarop dit product op de website geleverd werd. Ik mocht het zeil terugsturen en heb mijn geld terug gekregen. Dit vind ik van de winkel een hele professionele manier om misverstanden op te lossen. Ondanks ik dus geen product heb om te beoordelen, kan ik wel de service beoordelen. En die was vriendelijk en goed.

Ik ben zeer tevreden: het zeil is van goede kwaliteit, de prijs is scherp en het was op minder dan 24 uur geleverd in België. Het is niet makkelijk om zo´n grote selectie zeilen te vinden. Echt blij dat ik deze winkel gevonden heb :-)

Snelle en correcte levering

Uitstekend.

Prima materiaal verzending Okee, samenstelling verpakking inclusief retour verpakking en label helemaal compleet

Waterdicht

Heb geen lekkage meer stevig en goede zeil top product.

Goedkoop en goed.

Mooi zeil, en duidelijke info ter verwerking.

Netjes volgens afspraak geleverd

Makkelijk te vinden, goed geprijsde artikelen en snelle levering

Veel keuze en prijs is prima. Ook snel geleverd. Voor verzending van kleine artikelen zou brievenbus post de kosten nog kunnen drukken.

Fijn materiaal. De gatenpons is niet scherp genoeg om door het zeil te gaan.

Een goede kwaliteit ringen. De tool die er bij zit komt niet door het zeil. Voor de rest heb ik het goed kunnen maken. Dank jullie!

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT