Voelt goed.

Heb de zware variant bestelt. Het zeiltje voelt lekker zwaar aan, nog zwaarder dan verwacht. En is ook verpakt in een stevige ruime doos. Ja top.

Deels prima

Klacht ingediend over stempel voor 12 mm. Slaan de zeilringen rvs niet fijn in elkaar. De rand van de binnenring blijft recht, buigt niet om….moet dit met hamer doen maar dat wordt niet echt mooi?

Kwam precies op tijd, voor een overleden dier, perfecte kleur groen.. viel totaal niet op vanaf de weg

Perfect en snelle levering

Product zoals omschreven binnen de 48 uur aan de deur afgezet.

snel geleverd, product zoals omschreven

Vriendelijk en deskundig!

Snel, vriendelijk en deskundig

ik heb goede ervaringen met de afdekzeilwinkel

de bestelling was snel binnen

Prima Service en Product

perfecte levering en kwaliteit van het zeildoek !

prima en goed zeil

Prima zeil voor de prijs en mooi op tijd geleverd

Topproduct voor een mooie prijs

Ik had een zeil nodig om over mijn kano te doen. Vaak moet je dan grote maten bestellen, maar hier niet. Gewoon lekker aan de rol van 150cm breed. Makkelijk besteld via de website en snel geleverd via post.nl. Aanrader!

Goede en snelle service. Vriendelijk personeel en correcte afhandeling van mij bestelling. Het bestelde product, is een prima product.

Goede sullen, goede levering.

super service met een goede prijs

super service met een goede prijs

Netjes geleverd, zeil ziet er goed uit.

Zeil gekocht voor de veranda af te sluiten. Ik heb de 0,3 genomen en die kon ik ook in de hor deur plaatsen. Zo blijft de veranda mooi afgesloten voor regen, wind en ongewenste katten.

Goed en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling En ik vind het snel en goede levering van een mooi produkt

Snel en correct geleverd.

Goed assortiment

Na eerst informatie ingewonnen te hebben product besteld en snel geleverd.

snelle levering goeie producten

snelle levering en goeie producten.

Uitstekende service en fantastische afhandeling

Er was een klein probleem opgetreden (geen fout van Afdekzeilwinkel) en het was snel en zeer vakkundig opgelost door Afdekzeilwinkel. Ik ben zeer tevreden en onder de indruk van de geweldige service en snelle afhandeling. Bedankt!

Ben zeer tevreden

Binnen 1 dag mijn product in huis. Precies zoals omschreven op de web site

Behulpzaam en oplossingsgericht. Top!

Het zeil dat we wilden was niet op voorraad en zou een paar weken later binnen komen. Alternatieve voorstellen vanuit afdekzeilwinkel bleken voor ons niet te werken, dus we besloten om te wachten. Toen één en ander toch langer bleek te duren, werd een derde oplossing aangedragen. We zijn zeer tevreden en zullen voor toekomstige zeilen terug komen. Nogmaals bedankt!

Goede prijs kwaliteit Snelle levering

Kwaliteit prompt geleverd

Snel geleverd en prima kwaliteit

Prima kwaliteit van zeil Snelle levering Alles prima

Veel keuze en snelle levering

Gemakkelijk te kiezen op de website, zeer overzichtelijk. Na bestelling een snelle levering. TOP

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT