Alles snel en correct geleverd, prima materiaal

De hele bestelling was volledig naar wens. Prima spullen, snel geleverd. Ik bestel binnenkort weer.

Oké zeil snel geleverd, werkt prima

Goede ervaring

Precies wat ik verwachtte en snelle levering

Goede snelle service

Product voldoet aan alle wensen

Super tevreden

Prima spullen. Levering zoals beloofd.

Bestelling zeilringen, holpijp en handstempel. Kost wat maar dan heb je ook wat.

Nauwkeurige en vlotte levering.

Onze bestelling is goed en compleet afgeleverd, binnen korte tijd.

gewoon doen wat je beloofd. Prima !!!

als boven

Korrekte afhandeling van de bestelling en super snel geleverd

Zeer tevreden, we zullen zeker nog bij jullie bestellen. Het product voldoet volledig aan de verwachting.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Goed product snelle levering

Prima product goede prijs

Prima.

Duidelijke communicatie, levering zoals verwacht.

Sterk en mooi afdekzeil.

Mooie kwalitatief goed afdekzeil. Goed te lijmen en te verwerken. Een aanrader! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Nogmaals zeer tevreden.

Razendsnelle levering en prima spul.

Klittenband gekocht en twee dagen later kon ik het al verwerken.

Vlotte afhandeling en goed verpakt verstuurd! Top

Als besteld en vlot gelevert Product als omschreven

Iets verkeerd besteld en dit ook aangegeven bij afdekzeilwjnkel.nl Hierover een chat gestart, helaas geen antwoord gekregen maar wat scherts mijn verbazing 2 dagen later komt er met de post de goede onderdelen. Dit noem ik nu eens goede service. Als ze dan ook nog op de chat antwoorden dan krijgt dit bedrijf van mij een dikke 10 Echt een aanrader.

Quick delivery

Very good product for pvc. Fast delivery, next day received.

snelle correcte levering

snel

Goed product

Zeer goede pvclijm

Slecht afgewerkt en afwijkingen

Hallo, Positief: Redelijke levertermijn. Negatief: De afmetingen van de zeildoeken zijn afwijkend en niet allemaal 2mx3m. De ogen in de zeildoeken zitten onderling op verschillende plaatsen. Een groot aantal van de ogen in de zeildoeken zijn niet netjes afgewerkt en/of beschadigd. Een aantal zeildoeken blijkt van dikker materiaal te zijn vervaardigd Wij willen de zeildoeken (tijdelijk) gebruiken voor ons nieuw geplaatst hekwerk om zo enige privacy t.o.v. onze buren te hebben. Het was de bedoeling om ieder zeildoek (door de ogen) over elkaar te plaatsen. Omdat deze onderling op verschillende plaatsen zitten is dit niet mogelijk.

Snel thuis, goede prijs kwaliteit verhouding.

positive

good PVC material. colour as advertised and expected...well paked, fast shpping, thankyou

Goed en snelle levering

11 Oostwijk B