Simpel,snel en goed.

Grote keuze, simpel bestellen, vlotte afhandeling.

Ze leveren snel en goed spul

Goede klantenservice

Goed bereikbaar en snel bezorgd.

Zeil is prima! Jammer dat de ringen niet op dezelfde afstand elkaar zitten.

Zeil is prima! Jammer dat de ringen niet op dezelfde afstand elkaar zitten.

heel goed

perfect

Top prijs-kwaliteit

Snelle afhandeling, prilma kwaliteit. Vriendelijke reactie bij vragen. Aanrader.

Top!!

Prima geregeld allemaal.

Snel en volgens afspraak!

Prima geregeld

Snelle afhandeling bestelling.

Alles wat ik nodig had om een afdak te maken bij dezelfde firma. Zag er allemaal goed uit prima kwaliteit.

prima materiaal

snel geleverd, prima materiaal

Twee foutjes in de bestelling ondoorzichtig zeil en lijm niet mee geleverd daar kwam ik pas later achter na een telefoontje binnen een dag weer recht gezet.

Snelle levering volgens afspraak.

Prima webwinkel

Goed assortiment, vlotte levering

Goed product, snelle levering.

Ik moet er nog aan beginnen

Het dekzeil is keurig op tijd geleverd met de bestelde lijm, echter ik moet er nog mee aan de slag. Proefstukje gemaakt voor een dubbele rand met stukje zeil en de lijm. Geweldig goed verlijmd, dit beloofd een leuke klus te worden

Snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijke omschrijving op de website, komt afspraken na! Hier gaan we zeker in de toekomst vaker bestellingen plaatsen.

Groot doorzichting zeil besteld. Werk goed en is netjes afgewerkt.

Keurig op tijd

Het afdekzeil was keurig de volgend dag al bezorgd. Tot nu toe voldoet het aan de verwachtingen. Hopelijk is het echt waterdicht.

Correcte en snelle levering.

Bij levering stelde ik vast dat er een item ontbrak en verkeerdelijk een ander item werd geleverd. Hierop een mail met foto gestuurd waarop onmiddellijk response en twee dagen nadien nalevering van het correcte item. Goede en snelle service.

Goed en snel

Goede product voor een fijne prijs.

Snelle levering en goede kwaliteit

De ringen die ik heb besteld sluiten mooi, zonder scherpe randen. Ik gebruik ze voor het maken van tassen. Perfect.

Was snel binnen en goed spul , dus top

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT