Prima product, alleen betaal je te veel aan verzendkosten

Ik had betaald voor een postpakket, was enige mogelijkheid, terwijl het een brievenbuspakket is, ik was dus 3 euro kwijt voor het product, 7 euro voor het opsturen, maar Afdekzeil stuurt het per brievenbus, dat kost maar 3 euro. Dit voelt niet goed. Ze zouden op zijn minst brievenbus optie moeten toevoegen of het teveel betaalde bedrag moeten terugbetalen.

Service zoals het hoort

Omdat ik niet zeker was over hoe te bestellen even gebeld met ze en top geholpen. Bestelling kort daarna keurig ontvangen.

Fantastisch product

Gemakkelijk om te monteren en en langdurige werking

Het is de tweede maal dat ik bestel en alles is goed verlopen

Elke keer prima levering

Stuk doorzichtig pvc zeil van 2m lengte besteld en 2,95m geleverd gekregen, vind niet erg te veel maar zonde van de overlengte. Heb hier niets aan en jullie hebben ook later een tekort. Zonde maar beter als te kort.

Kwaliteit zoals verwacht en snel verzonden

Duidelijke omschrijving van het product, netjes verpakt en snel verzonden.

helaas niet goed

Had een tijdelijk zeil nodig voor het beschermen van mijn houten dak voordat er dakbedekking op komt. Helaas zit er in de de hele lengte richting een heel dun stuk welke op een paar plaatsen zelfs doorlaat. We hadden iets nodig vandaar ook geen bericht. gezien nu een terugkoppeling wordt gevraagd....

Fijn en net dekzeiltje.

Netjes geleverd zoals gemeld in de E-mails.

top spul

goed materiaal snelle levering en klantvriendelijkheid als er wel wat mis is (1 keer gehad vanwege niet meer leverbaar)

2 afdekzeilen besteld van 3x4m .binnen 2 dagen in huis. Netjes verpakt. Mooie kwaliteit.

Goede snelle levering

Goede snelle levering en netjes verzonden.

Snelle levering Prima kwaliteit goede prijs

Zie boven

Top produkt

Top product en sneller geleverd dan initieel aangegeven. Product voldoet echt aan de voorwaarden zoals beschreven. Een aanrader.

Super fijn bedrijf!

Duidelijk website, veel keuze, supersnelle levering.

Goed materiaal en heel snel geleverd

De Spanners werden snel geleverd en het materiaal was van goede kwaliteit.. Misschien is het een goed idee om deze spanners van verschillende lengtes op de markt te brengen... Of heb ik iets over het hoofd gezien..?

Besteld en ontvangen zoals ik zoiets verwacht.

Gegaan zoals ik verwacht dat online kopen zou gaan, goed zonder problemen.

Direct geholpen bij afhalen

Mooi zeil, goede kwaliteit en prima prijs.

Goed, doch matige verpakking.

Goede lijm, let op, droogt wel heel/gelig op. Let ook op met het heropenen van de verpakking. De dop is van een fabriek materiaal en brak bij mijn in stukken.

Snelle levering en het product wat ik zocht

Supersnelle levering.

Duidelijke website. Snelle levering en prima producten.

Goed produkt, snelle levering

Produkt was zoals ik verwachtte

Alles liep prima.

Goed.

De levertijd is goed, de kwaliteit en prijs zijn goed. Mijn hele set staat er elke regenbui onder en blijft kurkdroog. Zeer snel ook nog een zeil bestellen voor over onze palletbanken en kussens.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT