Zeer goede materialen en bijbehorend gereedschap

Nvt

Perfect goed gegaan

Zou opnieuw materiaal bestellen indien nodig!

Op tijd en product zoals verwacht

Op tijd en product zoals verwacht

gewoon goed

Heb nu een aantal artikelen gekocht en supersnel verstuurd. Bij eentje was er in het magazijn iets fout gegaan door menselijk handelen, werd supersnel en goed opgelost. Zeker een aanrader en aan te bevelen . Zal ik zeker ook doen bij kennissen en vrienden !

Goede service.

Ik had materialen besteld maar ik had niet goed op de maat gelet. Kon het product zonder problemen terug sturen.

Snelle en goede levering

De levering was snel en goeden tegen een zeer schappelijke prijs. Ik werd van iedere stap van bestellen tot levering op de hoogte gehouden! Aan te bevelen voor andere klanten

Ik mis op de website bij de tourniquet-sluitingen (besteld 8 stuks van 17 x 11 mm) een aanwijzing dat je de bijbehorende zeildoekringen apart moet bestellen. Dat moet ik nu achteraf apart doen met extra verzendkosten tot gevolg. Verder was allen prima en snel geregeld. Mijn complimenten daarvoor

Prima webwinkel.

Heel service gericht .

Juiste afhandeling

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer te spreken over de afdekzeilen!

Prima zeilen voor het afdekken van onze voorraad en reeds geproduceerde kozijnen. Wij hebben fijn verschillende kleuren voor de verschillende maten zo weet je in de opslag altijd welk zeil je moet hebben.

Blij mee !

Snelle levering en goede kwaliteit !

juiste service

snelle uitleg mail contact

tot heden niet goed

ik wacht nog steeds op een offerte voor een rond zwembad met diameter 550 cm. mvg Guy Marien

Geen idee

Ik heb niets ontvangen

Stevig zeil om zelf een schaduw zone op maat te maken voor de zonnige dagen

De ogen zijn eenvoudig aan te brengen waardoor je het zeil eenvoudig in de gewenste vorm kunt maken en op kunt hangen.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij hebben recent zeildoek klemmen besteld. Fantastisch product, echt degelijk en ook nog eens voor een betaalbare prijs. Ons zonnedoek hangt er, ook met wat meer wind, komende zomer strak bij!

Perfecte levering, lijkt mij goede kwaliteit

Extra: verkeerde breedte besteld, volledig mijn fout. Ondertussen nieuwe bestelling geplaatst met de juiste afmetingen

Goed product, snelle levering, doen wat ze zeggen. Als ik weer een zeil nodig heb,kijk ik eerst bij jullie.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Netjes geregeld!

Spullen waren snel binnen en goede kwaliteit afdekzeil.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT