Voor mij een 10!

Een paar bestellingen gedaan en iedere keer keurig, volledig en op tijd bezorgd. Prima.

Snelle levering, heldere website

Jammer dat zeil zo oogevouwen moet in een doos, dat is begrijpelijk, maar ik vermoed met blijvende plooien

Goede en snelle service.

De website is zeer goed. Je vindt er naast de verschillende producten ook de nodige uitleg over de behandeling ervan.

Snelle service, goede kwaliteit.

Zeilringen besteld, werkt goed.

geweldige kwaliteit, snelle levering, goede prijs.

geweldige kwaliteit, snelle levering, goede prijs.

Simpel bestellen en snelle levering. Gewoonweg Top

Snelle levering.

Snel en goed afgeleverd via een pickup point.Dat werkt prima.

Goede service correcte levering

Op zoek naar een oplossing om een alternatief voor screens te vinden, vind ik de sluitsystemen voor zeilen en via deze weg kunnen we snel en eenvoudig een doek voor een venster opspannen.

Goede kwaliteit PVC zeil. Zware kwaliteit. Ringen zitten er goed en stevig in. Extra set ringen met hulpstukken waren ook goed om nog extra ringen aan te brengen. Snel verzonden en goed verpakt. Wij hebben er een zonnescherm van gemaakt, ideaal!

Duidelijke site en snelle levering

Bestelling was in orde en snel verzonden. Alleen Corona gooide roet in het eten bij post.nl Die zijn tegenwoordig standaard een dag te laat.

Het zeil is van goede kwaliteit, en er zitten ruim voldoende bevestigingpunten om het zeil goed vast te leggen.

Prima spul, vlot geleverd.

Duidelijke site, toch nog even gebeld voor advies. Netjes te woord gestaan. Vlotte levering.

prima.

juiste artikel op tijd geleverd

Graag duidelijker aangeven dat het "zeildoek op rol" niet perse op rol word verstuurd

Ik bestelde het "zeildoek op rol" van de restposten. Op de pagina van deze stond echter alleen gratis verzending vanaf 99€. Toen ik het pakket ontving was het doek opgevouwen waardoor er nu allemaal kreukels in zitten. Zo kan ik het doek helaas niet meer gebruiken (ik wilde deze als vloerondergrond in mijn atelier gebruiken. Alleen op de infopagina over verzending staat aangegeven dat er twee verzendopties zijn. Deze werden mij in het bestelvoorgang echter niet als opties weergegeven. Jammer. Nu moet ik het doek op eigen kosten terug sturen.

Prima, maar helaas door fout postnl langer op moeten wachten

Binnen een dag ern mailtje gehad dat het werd opgestuurd. Maar helaas ging het niet goed bij pstnl. Elke dag ren mailtje dat het bezorgmoment was veranderd, maar vervolgens steeds de orginele datum vermelden. Wat irritant, maar natuurlijk kan afdekzeil er niks aan doen.

Prima prijs en snel geleverd

Snel geregeld

Top bedrijf

Makkelijk te bestellen op een duidelijke website , snelle en correcte levering !

Goed materiaal in dit geval echt waterdicht afdekzeil , goede lijm , snelle levering !

Prjma

Prijs, kwaliteit, snelheid en zekerheid

Snelle levering goed product

Product voldoet helemaal aan de verwachtingen

Gewoon top

Makkelijk te bestellen, duidelijke webshop, zeker aan te bevelen !

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT