Helemaal goed !

Positief. Zal zeker in voorkomende gevallen terugkeren als klant.

Fantastische behandeling van mijn bestelling

De site in om te beginnen heel overzichtelijk en uitnodigend. De uitleg bij de producten ook. Zeer klantvriendelijk. Behandeling en levering supersnel en correct! Top! Bij contact, persoonlijke benadering van het topic. Ik ben een heel tevreden klant

Prima afhaalservice

Pvc lijm telefonisch besteld en kon deze direct ophalen in Uden. Alles prima geregeld! Alleen lokatie is wat lastig te vinden op het industrieterrein (achteraan in een zijstraat). Een betere routebeschrijving c.q. aanduiding ter plekke zou kunnen helpen.

Prima verpakt e snel geleverd

Vlot en betrouwbaar

Prima ervaring. Ik bewaar deze relatie

Goede kwaliteit/prijs verhouding , corrected aflevering

Goede ervaring

Heldere website, eenvoudig bestellen, keurige levering en tij

Heldere website, eenvoudig bestellen, keurige levering en tijd. Producten naar verwachting.

Goede webshop

Snelle verzending.

Precies wat ik zocht

Snelle levering en goed product

Bestellen ging soepel kwaliteit van gereedschap iets minder

De bestelling verliep soepel en werd snel verzonden. Veel verschillende e-mails gekregen met verschillende bezorgmomenten. Het gereedschap om de gaten te maken in de stof is kwalitatief niet zo goed want dat beschadigd snel.

Zeer goede service en snelle levering

Gewoon snel en en duidelijk, Gewoon prima

Snel geregeld.

Goede en snelle service

Besteld en de volgende werkdag netje verpakt bezorgd.

Alles prima in orde, snel geleverd.

Goed verwerkbaar

Goed stukje zeil en goed waterdicht

Mooi product voor een leuke prijs.

Snel kunnen bestellen, goed op maat en snel ontvangen. En niet duur.

correct

Juiste prijs ,deftig zeil

het kon niet beter

zeer snelle levering

Goede prijskwaliteit communicatie kan iets beter

Product kwaliteit is top. De zending zelf was minder goed gecommuniceerd en hier moest ik er door navraag achter komen dat mijn pakket uit 2 delen bestaat en ik maar 1 track and trace had dit was dan wat onhandig maar na vriendelijk geholpen te zijn via de app werd dat snel duidelijk

netjes geprijsd en mooi op tijd geleverd

netjes geprijsd en mooi op tijd geleverd

Snelle levering. Goed product

Geweldig.

Beste : heer Paul de Groot. Ik heb enkele dagen geleden bij u een bestelling gedaan datum 10-05-2021. Naar aanleiding van u mail bericht/vraag u om een oordeel.Hierbij wil ik u mededelen dat ik zeer tevreden bent voor de snelle levering en voor de kwaliteit van het product. Hierbij geef ik u een 10 voor. Met de vriendelijke Groet. Dhr: R. Grabijn .

Zeer Goed

11 Oostwijk B