Goed product, transparant, scheurt niet snel, prijs ok, snel geleverd.

Ik zocht een zeil met een hoge lichtdoorlaat. Normaal scheurt dit soort transparante zeilen snel. Met een nylon ruitversteviging heb je een perfect afdekzeil, of afdichtingszeil waar ik het voor gebruik. En ook nog voor een gunstige prijs Snel geleverd.

Zeer snelle levering

Een paar dagen nadat ik de carrosseriehaken had besteld, ontving ik ze al.

Goed geleverde drukknopen

Ik zocht van die speciale drukknopen voor mijn boottent en die waren te koop bij Afdekzeilwinkel.nl. Precies de goede mét montage gereedschap.

Snelle levering en een goed product.

Het zeil heb ik geplakt op een houten plaat frame. Volgende keer eventueel welke lijm je daarvoor gebruiken kan.

Heel goede ervaring

Slechts 8 meter elastisch touw besteld en deze de volgende dag al ontvangen . Alleen het verzenden koste bijna net zo veel als het touw terwijl jullie het volgens mij gewoon hadden kunnen opsturen per post via de brieven bus. Dus dat viel mij tegen.

gebruiksvriendelijk

stevig zeil dat nu het dak van mijn strandhuisje vormt

bestelling en snelle levering

Alles prima verlopen. Een aanrader.

Perfect levering en snel

Goede contacten en precies wat ik heb besteld conform planning en leverdatum.

Prima kwaliteit, goed verpakt, snel ontvangen

Uitstekend bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar

Goed product en snelle levering!

Goed product Netjes verpakt Snelle levering

Nooit aangekomen

Mijn pakketje is tot op heden niet aangekomen,

Prima geregeld, binnen 1 dag thuis bezorgd!

Zeilringen besteld en binnen een dag bij ons bezorgd, prima service!

Helaas. De bezorging van Post NL was zeer slecht

Op het afhaalpunt konden ze mijn pakje niet vinden. De afdekzeilwinkel treft echter geen blaam. Zij sturen mij het bestelde weer toe. Prima service@

Kwaliteit producten

Snelle service en goede kwaliteit producten!

Mooie kwaliteit

Het zeil was te dik voor de ringetjes die ik er bij had gekocht. Prima zeil.

Overzichtelijke site, goed product en correcte levering.

Er zijn vele sites waar men afdekzeil kan aanschaffen. De prijsverschillen zijn klein. Deze site gaf mij een goed gevoel en dat is niet onterecht.

Levertijd kort

Ik had alleen zeilringen blijkbaar zonder gereedschap . Dat had ik me niet gerealiseerd . Ik zou het fijn en praktisch gevonden hebben wanneer ik een hint had gekregen . Terug sturenkost veel geld maar ik heb niets aan de ringen . Ik had een setje met gereedschap moeten hebben . Groet Corry Kraan

alles volgens wens

alles volgens wens

Fijne site, veel keus.

Afdekzeil PE 3x4 Bouwzeil 250gram: goede kwaliteit, goede prijs, snel geleverd!

Goede info op de site en prima materiaal

Goede firma, die duidelijk verstand van zaken heeft. De toepassingen van hun materiaal worden ruimschoots benoemd op de site. Prima spul voor schappelijke prijs.

Snelle levering en prima kwaliteit

Wij hebben doorzichtig plastic besteld voor reparatie van de kap van de boot. Snelle levering, binnen een dag en prima kwaliteit.

Snelle levering, uitstekende service

Mijn bestelde rest stuk bleek van mindere kwaliteit. Paul belde me op om te overleggen en kwam met een prima compensatie. Prima service!

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT