Bestelling keurig geleverd, kwaliteit is ook prima.

Het bestelde is vlug en goed ontvangen

Snelle levering en eerlijke prijzen

Prima product

Prima zeil, snel geleverd !

Snelle levering, en alles zoals afgesproken.

Goed op de hoogte gehouden van de leverprocedure.

Uitstekenr

Had een stuk folie nodig voor mijn auto uitstekend geleverd volgens afspraak de lijm die erbij besteld was is uitzonderlijk goed! Niet duur ook!

Fijne website

Veel uitleg over materialen lijmen etc.

bestellen op internet site. betaling was mislukt. mailtje ontvangen dat ik daar op gewezen werd. betaald volgende dag zeil in huis

snelle levering, duidelijke website

Ik had snel pvc lijm nodig voor een probleem met de tent. En dan wil je niet lang wachten. De bestelling is binnen een dag bezorgd, en is precies volgens de beschrijving. Uitstekende service dus.

Klantvriendelijk en snelle levering

Besteld en binnen een uur telefoon om te checken of het klopte en hoe ze het het makkelijkste kunnen aanleveren. Zeer vriendelijk meedenkend bedrijf

Vlotte verzending

De bestellingen die ik had gedaan waren niet op voorraad. Nette mail van het bedrijf hierover gekregen. Op tijd een nieuwe mail ontvangen wanneer de bestelling wel kon worden geleverd. Spullen van goede kwaliteit. Top!

Duidelijke site

Snelle levering binnen 2 dagen was de bestelling in huis.

Zeil met raam voor veranda

Een tijdje geleden een zeil met raam aangeschaft voor montage aan mijn veranda overkapping bij afdekzeilwinkel.nl en ben hier erg blij mee. Goeie geleverde kwaliteit met snelle en vriendelijke service voor een lage prijs, precies wat iedere consument verwacht. Een deskundige medewerker van de firma heeft zijn uiterste best gedaan om mee te denken en zoeken naar de juiste oplossing voor de aanschaf van het zeil. Mijn complimenten aan dit bedrijf, deze service maak je niet vaak mee vandaag de dag.

Voor heel klein pakketje wat in envelop van 20 bij 15 zit moet dan 7 euro kosten totaal onzin. dat

Klein pakketje wat 20 bij 15 grote is en niets weegt en slechts €10 kost. Moet ik 7 euro verzendkosten betalen. Wat een onzin !!!

Is O.K.

Is O.K.

Meteen gevonden wat ik nodig had

Overzichtelijke website met goede informatie. Snelle levering en prima producten.

Keurig, maar wij missen een zakje ringen. Wij hebben er 2'besteld maar er is er maar 1 geleverd.

Positief

Goed product, snelle levering!

Goed product, snelle levering!

Jammer

ORD192649 Ik heb een grijs afdekzeil besteld. Op de pakbon staat ook grijs . De verpakking was wit. 2 April besteld 3 April geleverd. Moest afdak goed afschermen ,daar er veel regen voorspeld was. Pakket mee gegeven om het aan te brengen moest in 4 gelijken delen gemaakt worden. Montage prima gelukt. Ging 6 april kijken wat bleek het afdek zeil was groen en niet grijs. Gebeld naar 0413287001 werd door verbonden naar 06 nummer ingesproken , nog niets vernomen. Hoe lossen we dit op? Product was goed kleur niet. Zal positief blijven.

Zeer tevreden en voldoende vertrouwen om nog eens iets te bestellen

Goed geholpen

Goede aandacht en snelle levering.

bovenstaand.

nog niet gebruikt maar ziet er goed uit

prima service, mooie site, snelle verzending, goede info. kortom uitstekend!

zeer goede kwaliteit

heb al een vorig zeildoek , bij julie aangekocht , en het heeft 5 jaar meegegaan.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT