Vlot geleverd en alles volgens afspraak.

Een artikel was niet voorradig maar de bestelling werd toch op tijd geleverd. Zeer tevreden met het geleverde marteriaal vandaar een negen

Het zeil is perfect doorzichtig.

Snelle bezorging en perfect doorzichtig zeil dat wij konden gebruiken om zelf een voorzetraam van te maken voor in ons huis met enkel glas.

snelle levering en super goed verpakt en mooi zeil echt een aanrader

snelle levering en super goed verpakt en mooi zeil echt een aanrader

Goed spul, vlot geleverd

Ik bestelde klemmen voor dekzeil met bijbehorende elastieken. Bestellen was eenvoudig, levering verliep vlot. Kwaliteit van het bestelde ziet er prima uit.

snelle levering en goede geleverde materialen (dekzeilen)

Prima spullen ! Verpakking heeft enige aandacht nodig. Kartonnen doos was duidelijk niet berekend op gewicht van 10 dekzeilen van 10x5 mtr. Gelukkig zaten er nog spanbandjes om de doos, die alles nog net bij elkaar konden houden,

perfecte service

zeer goed geregeld, ondanks mijn bestelling niet in stock was, hebben ze mij telefonisch gecontacteerd om een goede oplossing te te vinden.

Fijne correcte afhandeling.

Snelle afhandeling van de order. Telefonisch een aantal zaken afgestemd. De volgende dag was het binnen.

Alles klopt

Alles prima

Top service en uitstekende kwaliteit !

Snel en keurige service. Prima kwaliteit!

Zeer snelle service en degelijke kwaliteit.

Alles voldoet goede service en afspraken

Fijne ervaring, goede kwaliteit prijs verhouding

Al twee keer besteld met alle tevredenheid.

Heb eerst een afdekzeil besteld en vervolgens de accesoires. Keurig de volgende dag geleverd.

strip was netjes en snel bezorgd

strip was netjes en snel bezorgd

Goed product snelle levering

Goede materialen gebruikt, en een fijne snelle levering. Wat wil je nog meer.

Snel levering, extra op en aanmerkingen worden zonder moeite doorgevoerd. Klantenservice vriendelijk en mee denkend.

positief snelle levering

laagste prijs goede service

Telefonisch contact super. Snelle levering goede kwaliteit.

Prima geregeld

Alles ging volgens afspraak

Snelle levering van prima afdek zeilen

Ik had 2 afdek zeilen nodig en vond deze bij afdekzeilwinkel.com. Levering was snel.

Prima vriendelijk en snel

Ja

keurig en op tijd geleverd

redelijke kwaliteit voor redelijke prijs

het witte 100 grams afdekzeil is dun en licht van gewicht. Voor eenmalig gebruik als overdekking buiten (met de kerstdagen) prima geschikt. was redelijk snel bezorgd.

Goede communicatie en levering

Vertraging in levering werd netjes doorgegeven net als de status updates zeer tevreden

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Zoals verwacht mooie kwaliteit en alles naar behoren.

Voldoet als verandazeil

Wij gebruiken de 2 zeildoeken als winterbescherming van de veranda van ons vakantiehuisje tegen de kou en regen. De zeilen zijn door ons met tourniquets bevestigd en kunnen in de zomer met de warmte weer verwijderd worden. Heel praktisch. In de zeilringen passen slechts kleine tourniquets en dat is onhandig. Wij hebben dus zelf grotere ringen moeten slaan voor de grotere maat tourniquets. Op de website staat niet duidelijk vermeld dat de zeilen ook per meter te koop zijn. Nu hebben wij 1 zeilwind zelf op maat moeten maken.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT