Snelle levering.prima product

Goed geholpen

Super geregeld en afspraken goed nagekomen

Blij met de bestelling en het afleveren en afhandelen ervan

Perfecte service

Er wordt meegedacht aan oplossingen Echt een aanrader,kom er zeker terug als ik weer iets nodig heb.

Prima website, snel geleverd, product (metalen ogen voor in zeil) als verwacht

Topkwaliteit, snelle levering!

Loxx drukknopen besteld. Zeer goede kwaliteit, makkelijk toe te passen en tweede werkdag na bestellen al binnen. Compleet geleverd, verschillende onderdelen netjes gesorteerd in aparte verpakkingen. Handleiding voor aanbrengen ontbrak helaas maar het is ook geen hogere wiskunde.

Snelle levering en goed materiaal

kwaliteit en vlotte levering

Ik gebruik mijn bestelling als afdekzeil voor onze (bijna) permanente tent en ben daar zeer tevreden over.

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit!

Geweldig op tijd en goeie service

Alles netjes afgeleverd zoals afgesproken en heel responsief op alle vragen en opmerkingen Waarvoor dank

IK ben er blij mee, als ik nog een keer zeil nodig zou hebben weet ik u te vinden.

Alles zonder problemen verlopen

Het was netjes op rol ingepakt en in het magazijn heb ik deze op kunnen halen. De rol lag netjes gereed en kon deze meteen meenemen.

Uitstekend verzorgde levering, echter er misten een paar tegenplaatjes

Ook telefonisch goed bereikbaar

Top goede spullen snelle levering en niet duur

Snelle levering goede spullen en niet duur toppie

Kwaliteit

Het geleverde zeil is van een hoge kwaliteit. Precies wat ik zocht. Eerste dag besteld tweede dag geleverd . KLASSE ook het postbedrijf gaf de juiste tijd ruim van tevoren op.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Snelle correcte levering, niks op aan te merken. Prima product ook !

Top !!

Mooi stevig zeil

heb het nog maar kort . Vindt het een goed stevig zeil met veel ogen om vast te zetten.

Prima gedaan

Keurig snel geleverd precies wat ik besteld heb

Mooie kwaliteit zeil

Levering in opgevouwen staat. Dus wel vouwen in het zeil, maar na uitvouwen trok dat weg en was het zeil prima te verwerken. Erg tevreden mee.

Top kwaliteit en snelle levering!

Donderdag besteld en zaterdag aangekomen. Uitstekende prijzen.

Keurig op tijd geleverd

Goed georganiseerd het bestelde artikel was keurig snel bij mij in de brievenbus. Prima,zo hoort het

Goed en snel

Goed en snel

uitstekend geholpen EN goedkoop

Ik heb bij Afdekzeilwinkel.nl besteld omdat ik een winter dekzeil voor mijn boot nodig had. Verschillende offertes gevraagd om het te laten doen, die varieerden van 700 tot 900 euro..... Dus verder gezocht en ik kwam de instructievideos tegen van afdekzeilwinkel.nl. Alles besteld, ze hadden ook extra brede rol, zodat ik niet hoefde te lijmen. Binnen twee dagen geleverd en, zoals beloofd, super simpel om te installeren. Uiteinlijk heeft het me 2 uur gekost en 190 euro inc. verzendkosten. Al met al erg tevreden.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT