helemaal top

top

Tevreden

Ik moest zeil voor mijn bestellen, ik dacht, heb ik dat weer. ik kwam op deze site, en het voelde meteen goed, ik heb het ook meteen besteld. Komt het de volgende dag aan in de garage, zegt mijn man, dat is een mooi stukje zeil, hij was zeer tevreden.

Prima kwaliteit en tijdige levering.

Aanrader.

Ik werd telefonisch zeer netjes te woord gestaan en kreeg antwoord op al mijn vragen. Het product was goed verpakt en op tijd bezorgt. De kwaliteit van het zeil was ook top! Bedankt afdekzeilwinkel en tot de volgende!

snel

Snel en ter zake doend advies gekregen. Daar heb je als klant wat aan!

Snel en duidelijk

de site overzichtelijk had het pakje de volgende dag binnen

Slecht bedrijf

Slecht kwalitei leveren rest van rol slecht kwalitei tocht stuur naar klant, mail reactie niet, zo slecht ik heb nog nooit gezien

Positieve ervaring

Ruime keuze, snelle levering.. TOP!

Ruime keuze, snelle levering.. TOP!

Heel goed, snelle levering.

Veel keus wat betreft assortiment. Goede kwaliteit en netjes verpakt. Betrouwbare winkel.

Goede prijs, super kwaliteit en snelle levering

PVC zeildoek besteld voor afdekking zelfgemaakte zandbak. Materiaal laat zich makkelijk verwerken. (Ik had de 440 gr besteld) Maar het is ook enorm sterk! Het zeildoek heeft best wat te verduren, staat licht op spanning en de kinderen zijn niet altijd zachtzinnig. Daarnaast blijft het doek goed schoon, zeker gezien het in een zeer flauwe hoek staat, en er soms ook water op kan blijven staan. En anders is het vuil makkelijk te verwijderen. Ik ben zeer tevreden.

Was zeer snel bij mij thuis

Ik raad deze winkel sterk aan

Juiste en snelle levering.

Kan niet beter!

Super snelle levering en precies wat ik zocht!

Super bedrijf

Alle spullen netjes op tijd ontvangen en van zeer goede kwaliteit. Telefonische ondersteuning is goed. Kortom goede service en producten.....zeker een aanrader!

Excellent service

Perfect in every way

Snelle en goede informatie

Gewoon goed

Duidelijke site en snelle levering. Prijs kwaliteit goed

Graag goed gegaan

Top ervaring klasse

meter

Zeer degelijk afdekzeil. Ik had een lengte van 6 besteld.Toen ik de doos in ontvangst nam merkte ik aan het gewicht dat het geen standaard bouwzeil is van een bouwmarkt. Ik gebruik het als waterkerende laag voor mijn rieten veranda dak.

Goede kwaliteit product, maar niet geschikt voor mijn toepassing

Ik zocht een afdekzeil voor mijn aanhangwagen. Nu blijkt het zo een zware kwaliteit te zijn, dat de aanhangwagen een zwembad wordt, doordat regenwater de bak vult, terwijl het water eraf zou moeten lopen. Dat maakt het gebruik onwerkbaar.

Afspraken uitstekend nagekomen.

De goederen op de website komen overeen met de geleverde producten. De levering zoals weergegeven op de website word exact nagekomen. Het geleverde product was uitstekend verpakt. Samengevat: Een prima georganiseerd bedrijf met goede producten ( in ieder geval wat betreft mijn bestelling ).

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT