Goede kwaliteit en prijsverhouding.

De kwaliteit en prijsverhouding is goed, en de levering is volgens afspraak. Als ik weer een product van deze leverancier nodig zou hebben dan zal ik het zeker hier bestellen.

Snelle levering. Uitstekende kwaliteit.

Bestelt de dag ernaar geleverd.produkt zoals omschreven

Goede kwaliteit

top

top

Prettige winkel.

goede ervaring qua keuze en webwinkel.

Is zeer positief ga zo door

Er kan iets veel beter

Mijn ervaring is tweeledig. Na een mail van mijn kant met een vraag, 01-07-2020 heb ik geen reactie gehad. dus zeer negatief. zonder een antwoord van jullie moest ik toch maar gewoon proberen om te maken wat ik wilde en heb bij jullie materiaal besteld. dit was keurig geregeld met als min punt dat de doos langer was dan het bestelde materiaal (o.a. transparant PVC) hierdoor was de zijkant zeer verfrommeld met vouwen tijdens vervoer. Conclusie: ervaring is dan vooral door het niet gekregen antwoord niet zo erg positief. Jammer, want met de duidelijke site en prijzen is niets mis mee. Denk voortaan om terugkoppeling naar klanten en gebruik dit als leermoment. Groeten Clemens Huisman

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Goed assortiment en voldoende keuze.

Goed materiaal zeer snelle levering.......top

Snel en goed

Makkelijk bestellen en snelle verzending Top

Snel verstuurd en gevraagde goed oontvangen

Heel blij met de levering van de juiste kleur en het juiste product. Kan gelijk aan de slag om onze afdekhoezen te maken.

Goede kwaliteit spullen

Goede spullen en snelle levering

Was precies wat ik wilde hebben

Redelijke prijs Snelle levering

Super dekzeil

Dekzeil gehaald om tocht te weten bij onze caravan. Het dekzeil was zeer voordelig. Ook de bevestiging met het elastiek werkt super. Ontzettend snelle levering. Kortom: Zeer tevreden!

goede prijs/kwaliteit verhouding

bestelling was snel in huis

Snelle levering en goede kwaliteit

Uiterst tevreden

Prima geregeld.

De bezorging was ondanks de corona drukte sneller dan de bliksem, mijn vriendelijke dank. Gr. Henny Boon. No

Complete bestelling snel en juist geleverd

Duidelijke uitleg op de site en snel en compleet geleverd

Super kwaliteit!

Heb voor me boot een afdekzeil en loxx drukknoppen besteld. En ben na een maand nog steeds erg te spreken over de kwaliteit. Snel geleverd en geen gedoe ;)

Snel en betrouwbaar

Snelle service.

Correcte,snelle afhandeling

Ik bestelde zeilklemmen. Kreeg precies dat wat de omschrijving aangaf. Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn order.

Goede producten met een uitstekende service

Keurig te woord gestaan bij het raadplegen van de servicedienst. Producten naar verwachting, en zeer snel geleverd. Ik raad deze winkel zeker aan!

tevreden

ik kreeg wat ik bestelde

Uitstekende service!

Behulpzaam, uiterst vriendelijk en prima service.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT