Goede en snelle service met op 1 na prima producten

Snelle levering van het vrachtwagendekzeil met toebehoren. Dekzeil is super. Over de toebehoren (zeilringen + gereedschap en elastieken spanners) ben ik heel tevreden. Heb minder goede ervaringen met soortgelijke producten die ik bij doe het zelf zaken kocht. Minder tevreden ben ik met de lijm. Het lukt mij maar niet om delen strak aan elkaar te lijmen omdat de lijm steeds loslaat.

Twee soorten afdekzeilen besteld plus zeilringen, handstempel en holpijp. Goed materiaal en snel geleverd.

Snelle levering van prima artikelen

Hetgeen ik bestelde was prima. Goed te zien op website

Snel en correct geleverd

Zie bovenstaande.

Snel

Prima geregeld! Top!

Een geweldige no-nonsens webwinkel

Een uitgebreid assortiment met duidelijke omschrijvingen, waardoor het kopen van de gewenste artikelen heel makkelijk en super snel geleverd worden.

Ik zou niet weten wat er beter had gemoeten, opdracht was te klein om een 10 te geven !

Als ik weer ga bestellen is het bij dit adres.

was niet tevreden met geleverd product, na contact de volgende dag nieuw product geleverd gekregen. Prima opgelost

Uitstekende raadgeving en dienstverlening

Gezien mijn man een nieuw steviger dak wilde maken aan onze partytent hadden we gekozen voor stevige PVC. Na veel zoekwerk hebben we de beste prijs/kwaliteit gevonden bij Afdekzeilwinkel.nl. Na raadgeving hebben we besloten het PVC te plakken met SABA contact. Wanneer het dak klaar is stuur ik zekers nog een foto door van het resultaat :)

prima service, snelle levering

tevreden

vlot netjes geleverd en degelijk materiaal

ik heb niet zo'n ingewikkelde bestelling gedaan (een paar klemmen) maar deze is niettemin keurig netjes en snel afgehandeld en geleverd. De materialen stellen me tevreden, de klemmen zijn zo goed als ik verwachtte.

perfect .

goede producten , snel geleverd

Goed maar niet compleet

Aangezien het een zakelijk aanschaf betreft had graag nog een factuur met BTW willen ontvangen? Gaarne alsnog sturen naar [email protected]! Bij voorbaat dank

Prima ervaring en klasse service

Xxx

Perfecte site, snel in huis!

Gemak en snelheid

grandios goeie servies en snelle levering

Grandios goeie servies en snelle levering het aanraden waard bij mijn collega's van de markten en braderieen

Snel geleverd en product voldoet aan mijn verwachting!

Ik heb een zeil besteld van 8x10 meter. Was keurig op tijd in huis en netjes verpakt.

Prima service, zelfs of het nog niet zeker is of je iets gaat kopen

Snelle service, duidelijke afspraken en goede hulp bij keuze maken

Goed deskundig positief advies

Heel positief advies

top

gewoon goed

topservice

Ik werd telefonisch gecontacteerd i.v.m. verkeerd leveringsadres. Dit werd zeer snel en zeer vriendelijk opgelost door het bedrijf en ik kreeg het pakket zonder problemen toegestuurd

levering snel zoals het hoort , alleen brievenbus pakket kan goedkoper voor de consument, vr gr jg

ok

Snelle service, mooi product.

Artikelen waren makkelijk om te bestellen. Toen de verkoper niet helemaal zeker was van het nut van een onderdeel dat wij wilden bestellen namen ze gelijk contact op. Erg netjes.

Snelle service, en zeer goede producten

Geven zeer goede uitleg, en hebben mooie en goede materialen..

Ik ben vriendelijk ,telefoonis geholpen. De volgende keer, ga ik gewoon weer bestellen.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT