snel maar beschadigd

Afdekzeil werd met een diepe kras geleverd. Verder ziet het er wel goed uit en was ook snel geleverd.

snelle en vlotte levering

snelle en vlotte levering

Snelle reactie en afhandeling!

Erg snelle en goede service, kwaliteit zeildoek.

prima spul, snelle service

snelle service, prima spul

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

Supergoed!

Voor ons terras een mooi wit afdekzeil besteld. Supersnel in huis en het idee wat we ermee hadden hebben we er ook nog eens prima mee kunnen uitvoeren. Van idee tot realisatie helemaal perfect dankzij Afdekzeilwinkel.nl

Besteld en zeer snel binnen. Duidelijke website

Ik vind t zeer snel geleverd en goede kwaliteit. Ik ga ook nog pvc zeil bestellen

Heel goed afgehandeld

Correct afgehandeld

Snel en goede service

uitstekend

Ik wist niet welk zeil ik moest gebruiken voor de renovatie van een yurt (ger). ik ben via de telefoon uitstekend en profesoneel geholpen en voorzien van tips, De bestelling was de volgende dag al geleverd!!! en de kwaliteit van het zeil is heel goed.

De goederen waren snel bezorgd in deze rare tijd. Het zeil en onderdelen waren van zeer goede kwaliteit.

Bijzonder positief: snel, goed & betrouwbaar!

Meerdere keren zeil besteld, ruim assortiment. Verkoper zoekt contact op als bestelling niet duidelijk en/of niet handig is. Kortom afdekzeilwinkel verkoopt goed materiaal, zijn klantvriendelijk en kennen hun produkt.

Snel geleverd, product ziet er goed uit.

Snel geleverd, product ziet er goed uit.

Top levering

Snelle levering alles compleet aanraders

Snel geleverd en kwaliteit die ik verwacht

Snel geleverd en kwaliteit die ik verwacht

Bestelling nog steeds niet geleverd

Bestelling is na 8 dgn nog steeds niet geleverd, zou op voorraad zijn en de volgende dag geleverd worden. Update: de bestelling is door de post verkeerd afgeleverd, nieuw zeil is opgestuurd en telefonisch op de hoogte gehouden door Afdekzeilwinkel. Kortom goed opgelost.

Goede artikelen en snel binnen.

Snelle afhandeling van producten .

Levering kwam snel binnen, en het zelf maken dat is zeker niet moeilijk.

1 heb ik er nu klaar, voor een amateur die het nooit gedaan heeft is het zeker netjes. Ga ervan uit dat de kwaliteit gewoon goed zal zijn, maar daar kan ik na een week nog niks overzeggen. Het voelt zeker goed aan.

Alles naar wens afgehandeld

Snel geleverd tegen een goede prijs.

Helemaal top. Zeer goede en snelle levering.

Prima product...

Prima product en persoonlijk advies. Verpakking kan beter.

Keurig geregeld

Keurig geregeld

Goede snelle service

Super snelle levering. Goede prijs/kwaliteit

Heb iets na 16.00 uur besteld maar toch was de zending er de volgende dag al.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT