Prima winkel, hoge bezorgkosten

Ik heb een bestelling gedaan van zeilringen (2x zakje van 25 ringen). Dat ging allemaal vlekkeloos, snel in huis en het product was ook zoals aangegeven op de site. Bij bestellen vond ik de bezorgkosten erg hoog (6,95) voor zo'n klein product, maar kon het nergens anders vinden dus toch maar besteld. Bij bestelbevestiging en bezorginfo werd direct al aangegeven dat het om een brievenbuspakketje ging, dus dan vind ik de bezorgkosten helemaal hoog. Daar kan op de website wel onderscheid in worden gemaakt.

goed geholpen

heb telefonisch contact gehad en werd goed geholpen met mijn vraag waardoor ik een dekzeil heb gekocht en deze zelf op maat kan maken.

snel geleverd! top

Alles netjes geregeld

Alles snel en perfect afgehandeld , dank aan het team .

Makkelijke website

Snel gevonden wat ik zocht en snelle levering, netjes verpakt

Alles prima verzorgd.

Zeer positief. Goede website. Direct een factuur bij het plaatsen van een order en netjes te woord gestaan bij verzoek om uitleg.

Goed alternatief voor een zeilmaker, als je handig bent.

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Goed verpakt, alles compleet. Moet er nog mee aan de slag, maar heb er alle vertrouwen in door de goede uitleg op de site. Ik hoop, als ik nog vragen heb, dat ik ook goed advies krijg.

Gezeik met dat beoordelen

Zie boven

Heel tevreden over de levering

Ik heb trapezekoord gekocht. Misschien kun je op de website nog vermelden hoe het aanvoelt.

Perfect sterk zeil super snel geleverd

Perfect sterk zeil super snel geleverd.

Paul heeft veel moeite gedaan het geen ik bestelde zo snel en efficiënt mogelijk te leveren.

Persoonlijk, betrouwbaar, dikke prima

Ik zou niet weten waarom je hier niet zou kopen. Service dik in orde. Spullen goede kwaliteit.

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Degelijke roestvrije kraamklemmen

Goede en degelijke kraamdoekklemmen. Fijner was geweest als de klemmen (zachtere) kunststofafdekking hadden gehad, om ze ook op wat kwetsbaarder materiaal te kunnen spannen. Nu 'snijden' ze mogelijk in het zachtere materiaal als textiel of hout. Maar ze zijn roestvrij en zeer degelijk.

Goede oplossing geboden

Het eerste Zeil zat vol diepe kreukels waardoor het bestelde Onbruikbaar was, echter de leverancier stuurde direct een nieuw zeildoek. Top geregeld

eenvoudig te bestellen, snel bezorgd

TOP!

TOP!

Snelle service en complete levering, top!

zeer tevreden

snel geleverd lage prijs voldoet aan verwachting

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit

Pvc zeil van goede kwaliteit.

Afdekzeil levert wat zij aanbieden, prima service

Vlotte levering

Heel snel geleverd

Goed product en levering

Product en levering goed. Informatie vooraf via wapp snel. Aftersales nadat stempel niet werkt, geen reactie meer gehad via wapp:(.

Snelle levering en kwalitatief hoogstaand product voor scherpe prijs

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT