Service is goed

Snelle en goede service

Snel en goed!

Snelle levering, prettige website. Product voldoet volledig aan verwachtingen.

Bestelling snel binnen en top service!

Aanrader

Bestelling was snel geleverd en was naar wens.

Tip

Vlotte en snelle service

Vlotte en snelle service

Goede kwaliteit

Prima, snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Snel geleverd!

Goede kwaliteit klemmen besteld, snel geleverd.

Goede kwaliteit klemmen besteld tbv zeildoek, snel geleverd.

Prima webwinkel, erg snel

Prima webwinkel, erg snel

Prima producten snelle levering

Goede service/verkoop

Bestelling snel binnen en netjes afgehandeld voor ieder een aanrader

Betrouwbaar

Snelle levering en goed product

Erg tevreden!

Goede kwaliteit, snelle levering en mooie prijs. Wanneer ik nog iets nodig heb, zal ik zeker weer hier mijn bestelling doen.

Het was prima

Snel en goed service

Goed geregeld, in overleg iets aangepast, snel geleverd.

Prima.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit snelle levering.

Goed materiaal, goed verhaal en snelle levering

Wie meters afdekzeil met ‘lijm’, ringen en klittenband aan particulieren verkoopt mag ervan uitgaan dat de klant voor het eerst met dit materiaal gaat werken. Betrouwbaar advies en uitleg maakt dan het verschil. Mijn ervaringen: 1) op de site staat dat je Paul om advies kunt vragen. Ik denk: fijn, ik krijg niet zomaar een vakantiekracht aan de lijn. 2) er werd helaas niet meteen opgenomen, maar ik werd wel even later door Paul gebeld! 3) Zijn antwoorden op m’n vragen naar benodigde dikte zeil, eigenschappen Saba, degelijkheid van de ringen gaven mij het vertrouwen de gok te wagen. 4) 15:45 besteld, de volgende dag werd alles al bezorgd! 5) ik miste een papier met uitleg, dat zou erbij gevoegd worden. 6) tip: Raad zo’n beginneling gerust toebehoren aan die in de bestelling niet voorkomen. Ik bestelde aanvankelijk geen klittenband (bang dat dat toch los gaat), belde er later over, kreeg spijt en bestelde het alsnog. Zonde van de extra verzendkosten en toevallig haperde de bezorging toen ook.

Uitstekend!

Goed kwaliteit product, en heel snel levering.

Snelle levering en goed product

Goede snelle service

Onlangs een bestelling geplaatst die de volgende dag al geleverd is. Een levering met een verkeerd artikel is zeer snel gecorrigeerd. Een nette snelle communicatie met dit bedrijf.

Top snelle leveren

Ik verwacht meer besteld

Goed en snel geleverd

Goed product snelle levering

Fijne zeilen

Snelle bezorging, netjes verpakt. En goede kwaliteit zeilen

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT