snel geleverd en goede kwaliteit

snel geleverd en goede kwaliteit groen dekzeil

Super snel en goed product.

Binnen een uur was mijn bestelling al verwerkt en op weg naar mij. Was bang dat het minder goed zou zijn vanwege lage prijs, maar product was/is top (afdekzeil 2 bij 3 en verschillende elastieken spanners).

Heb al 3 jaar zeil en is nog steeds mooi en goed. Nu weer besteld voor iets anders. Snelle levering gewoon altijd goed

Vlotte communicatie. Ik had een klein en speciaal verzoek over een afwijkende maatvoering van een PVC dekzeil. Dat werd snel en servicegericht opgelost. De kwaliteit van het zeildoek ziet er goed uit. Evenals die van de Loox drukknoppen. Dit weekend ga ik mijn eigen afdekzeil maken. Veel zin in.

Snelle levering, goed verpakt en kwaliteit conform verwachting

Ik had het product snel nodig en ontving het de volgende dag (terwijl het procuct van de rol gesneden moest worden). Helemaal goed dus!

Snelle levering en goede uitleg in beschrijving en kwaliteit en prijs is gunstig

Snel en goed spul!

Overzichtelijke site, met duidelijke en kloppende informatie. Mede daardoor is de bestelling vlot en goed verlopen. Kwaliteit van het zeil is goed, mooi, goed verpakt en prima gearriveerd. Ik ben superblij met mijn bestelde spullen! Lilian

Voldoet volledig aan mijn verwachting

prima materiaal om onze houten tafel buiten te beschermen tegen de regen.

Prima product en snelle levering

Gewoon positief. Goed en snel.

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Ik heb de transparante folie gebruikt als afscheidingswand in mijn psychologische praktijk. Het verwerkt geweldig en ziet er prachtig uit.

Gewoon Prima

Gewoon prima

De bestelling was heel snel binnen netjes verpakt. Heel erg tevreden hier mee.

Goede webwinkel

Het product was precies zoals omschreven. Snelle levering en goedkoper dan de bouwmarkt.

Snelle levering, goede service

Prima! Snelle levering en service. Minpuntje: zeilringen besteld, levering in een los zakje in plaats van een origineel doosje.

Bestel vriendelijke en duidelijke webshop. Snelle levering, niets op aan te merken.

Goed gelopen

Mooi plastic zeil

Prima geregeld, mooie site, mooi zeil, snel en keurig geleverd.

Geweldig !!

Ik had per ongeluk iets verkeerd besteld. Per omgaande aangegeven. Was geen probleem; werd meteen verwerkt zonder problemen. Ook meteen het bedrag terug gestort gekregen. Super !! Zou zeker bij afdekzeilwinkel weer bestellen als ik iets nodig heb. Maar geeft dan wel het goede product op !!

Super snel levering. Keurig ingepakt met persoonlijke briefje erbij. Perfect.

Kwaliteit, kleur van pvc en service is goed. Rolgordijn voor badkamer is perfect gelukt. Dankjewel Afdekzeil team.

mooi product, jammer dat het zeil gevouwen was in de verpakking

mooi zeil, inmiddels verwerkt. Jammer dat de rol was dubbel gevouwen in de doos waardoor er enkele vouwen in zaten/zitten.

Snel, goed, duidelijk

Jammer dat verzendkosten niet verrekend werden toe bleek dat het door de brievenbus kon. Verder alles prima in orde

Mooi stukkie zijl hoor.

En ook nog op tijd geleverd. Top!

Snel, goed en doen wat ze beloven.

We werden voorzichtig gewaarschuwd dat het misschien een dagje langer kon duren vanwege corona maar we hadden het pakketje netjes op tijd afgeleverd gekregen. Keurig verpakt en zonder mankementen.

Uitstekende verwerking van de order

Gevonden wat ik zocht op de website. Bestelling, orderverwerking en levering uitstekend gegaan

Goede kwaliteit

11 Oostwijk B