Snelle levering maar opmerking niet gelezen

We hebben het doek snel ontvangen, dat is top. Helaas hadden we een opmerking gemaakt met de vraag om het doel door midden te snijden, hier is helaas niets mee gedaan

Was geen twee meter, maar twee centimeter korter

Hierdoor mijn vouwrand (voor dubbelranden) aan beide kant 1 cm korter.

Prima, vlotte service en levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Snel ontvangen goede kwaliteit .en netjes verpakt.

Zeil te kort en niet mooi

1 mm transparant zeil besteld. Ik had 1 meter besteld. Het was slordig afgesneden en aan de korte kant. Er zaten afdrukken in van vouwen en het oppervlakte was niet egaal. Het was besteld op rol en ook zo aangeleverd. Ik had een mooier product verwacht, helemaal voor de huidige prijzen.

Zeer goede ervaring en snelheid van leveren

Zeer goede ervaring en snelheid van leveren

Super snelle levering!!!!

Snelle levering, goede prijs en goed verpakt!!!

Prima product.

Heb een tuin poster gekocht met ringen.Maar nu moet die opgehangen worden.Na wat zoeken terechtgekomen bij deze bedrijf.Het fijne is is dat er ook verschillende maten zijn.Dat is handig als je muur een beperkt afmeting heeft en poster toch strak tegen de muur hangt.Bovendien ziet het product er solide uit.Prima bedrijf en snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit snelle levering

Product komt overeen met hetgeen er is besteld. Snelle levering en de producten tegen een scherpe prijs. Absoluut een aanrader.

Heel tevreden met dit bedrijf.

Alles is volgens er afgesproken werd.

niet helemaal tevreden.

Afdekzeil boot is prima, contactlijm ook en betaalbaar. Echter de ogen voor in het zeil zijn van matige kwaliteit. Zelfde maat ogen in winkel in Amsterdam gekocht en de materiaaldikte hiervan is beduidend beter en verwerkt ook beter. Dus mijn advies is voor paar euro meer betere ringen is het absoluut waard.

top produkt voor de juiste prijs

snel geleverd

Fijne afspaak met paul

Prettig ervaren als tip even oude adres verwijderen.

toch wel snel en goed de bestelling ontvangen

goed verpakt en netjes

alles perfect geregeld

Opzoeken, bestellen, betalen, leveren, alles prima!

top

vlotte bestelling en levering volgens afspraak ,aanrader

Ik ben goed geholpen

Ondanks de periekelingen rond de Mollie is het door Paul toch tot een goed eind gekomen .

Goede ervaring tot nog toe.

Super correcte en snelle afhandeling, echter bij post.nl is het pakket beschadigd en de helft aan materiaal 'spoorloos' verdwenen...... leverancier heeft dit per direct in orde gemaakt en we zien het pakket alsnog tegemoet. Post.nl in tijde van corona erg slechte reputatie mijn inziens. Materialen verdwijnen niet spoorloospost.nl, tijd voor extra personeels controles lijkt me niet geheel ongepast!

Prima kwaliteit!

Goede kwaliteit, netjes geleverd.

Op de website staan alle materialen duidelijk omschreven. Het zeildoek was snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Omdat het voor vervoer moest worden opgevouwen zaten er vouwen in het zeil. Deze verdwijnen na een aantal uren vanzelf.

Ik was op zoek naar wat transparant zeil voor mijn veranda en ben door ene Paul telefonisch keurig te woord gestaan. Hij was erg behulpzaam en gaf goed advies. Dank voor de snelle levering en tot snel!

na het verkeerd of niet bezorgen heeft afdekzeilen het prima opgelost

na het verkeerd of niet bezorgen heeft afdekzeilen het prima opgelost. alleen beloven dat iets volgende dag geleverd word en dan pas na 4 dagen geleverd zou zijn is wel jammer, bel de klant dan even dat het later word. Postnl wil ik even heel erg in de grond trappen. zeggen dat ze geleverd hebben, maar vervolgens niks gehad. afdekzeilen gebeld en kom volgende dag nieuw zeil op halen. toppie

Uiteindelijk helemaal goed gekomen

Helaas is er bij de eerste zending wat bij PostNL fout gegaan, het pakketje lag open op de mat (kon door de brievenbus) en er miste het een en ander. Na een bericht aan Afdekzeilwinkel werd er zeer juist gehandeld en de missende onderdelen alsnog opgestuurd. Zo hoort dat, dat is service.

Makkelijk en betrouwbaar

Website is prima en duidelijk. Snelle bevestiging en snelle levering. 1 minpuntje.... bestelling was klein en kon makkelijk door de brievenbus, waarom dan toch 6,95 aan verzendkosten?

uitstekende service

11 Oostwijk B