Super snelle levering en helemaal in orde

Super snelle levering en helemaal in orde, goed verpakt

Super service, goed meegedacht door de shop.

Bij een bestelling had ik maar 1 zijde van het klitteband besteld. Bij het klaarmaken van de zending werd er nog even contact opgenomen of dit wel klopte. Was even mijn fout, de bestelling per direct aangepast en de andere zijde werd natuurlijk meegezonden. Hier werd goed meegedacht en zorgde ervoor dat mijn project zonder vertraging door kon gaan.

Ik kreeg bijna wat ik had besteld.

Ik vroeg of ik een stuk zeil van 75cm kon krijgen. Bij levering bleek dit niet precies 75 cm te zijn. Het was te grof afgesneden. Ik heb het zelf thuis na levering op maat geknipt. Maar verder was het zeil wat ik er van verwacht had. Dank daarvoor.

PRACHTIG MOOI ZEIL AFGELEVERD

Dank je voor de snelle levering.

Prima verwerking bestelling.

Eerst prima advies ingewonnen en gekregen. Vervolgens heel makkelijk online besteld en betaald. En als laatste heel soepel op kunnen halen. Producten voldoen helemaal aan de verwachting en door het goede advies geen miskoop. In één keer prima kunnen gebruiken.

In een zin: Goed! (en snel)

In een zin: Goed! (en snel)

prima geleverd

prima kwaliteit zeil

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Netjes en snel geleverd.

Het klopte allemaal, het legergroene zeil was ook precies de goede kleur.

Snelle levering en goede kwaliteit zeil

Producten top!

De producten werken perfect!

Snelle vlotte levering

Snelle vlotte levering

super

super snel geleverd

Product veel te laat verstuurd en daarna nog vertraagd geleverd

Zie titel

Kwaliteitsproducten die snel geleverd worden naar België

Ik heb een afdekzeil gekocht en de kwaliteit is uitmuntend.

Snel geleverd. Voldoet aan onze verwachtingen.

geen op- of aanmerkingen

gewoon zoals het zijn moet!

Zeer tevreden!!!

Ben heel tevreden met de wijze van contact tijdens bestelling, het product ia prima!

Ik werd telefonisch erg prettig te woord gestaan. Het product is prima. Hartelijk dank

geweldig

was de eerste maal dat ik bij U bestelde, netjes geholpen en geleverd volgens afspraak, binnenkort een volgende bestelling

Snelle en goede levering

Bestellen ging prima en makkelijk Bestelling is dezelfde dag de deur uit gegaan netjes met track en trace nummer. Levering duurde even maar dat kwam omdat ik het op een pakketpostpunt geleverd wilde hebben. Het artikel was verpakt in een veel te grote doos, dat had wel wat kleiner gemogen, dat was voor mij veel handzamer geweest op de fiets. Volgens mij was het een doos van iets anders geweest dus gerecycled materiaal wat natuurlijk prima is. Het artikel was geheel volgens de website en was zelfs 2 cm ruimer gesneden. Mooie kwaliteit.

Goede snel levering

Prima marktkraamdoek voor overkapoimg

Heb het doek over mijn overkapping gespannen van 3 bij 3 meter. Prima lichtinval en voelt als goeie kwaliteit. Snel geleverd dus helemaal tevreden.

geweldig

Goede kwaliteit, netjes op een rol geleverd. snel bezorgd.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT