Verstand van zaken.

Na telefonisch contact erg goed geholpen. Snelle levering.

Prima advies en duidelijkheid en snelle juiste levering

Prima advies en duidelijkheid. Snelle juiste levering.

Kundige en vlotte levering

Juist advies over te bestellen onderdelen en de volgende dag reeds geleverd

Snelle levering, alles duidelijk en snel.

Snelle levering, alles duidelijk en snel.

Bestelling goed afgehandeld; grote klantvriendelijkheid

Bestelling keurig volgens afspraak ontvangen, netjes verpakt. Goede communicatie en flexibele opstelling toen er even een probleempje leek te zijn.

Snelle, goede afwikkeling van order

Snelle en nette levering van goed materiaal

Goede kwaliteit / prijs verhouding. Snelle levering.

Snelle en goede levering, kwaliteit is goed

Snelle en correcte levering van mijn bestelling. De materialen zijn van goede kwaliteit

goede productinformatie

mijn afdekprobleem voorgelegd en een prima oplossing hiervoor gekregen

goede service!!!

zoals beloofd waren mijn goederen precies op tijd geleverd zodat wij op onze beurt ook onze afspraak met onze klant konden waarmaken

goede service

2 zeilen besteld. Er was er slechts 1 op voorraad. Men heeft mij zeldstandig gebeld om dit te melden en om eventueel met een alternatief te komen. Nu wordt conform onze afspraak gewoon er een afzonderlijk nabezorgd. Goede service. Mooi kwaliteits PVC zeil.

Goede service, snelle levering, goed product

Super service!

Uitstekende service! Pakket niet ontvangen in eerste instantie door een probleem bij post nl. Super snel een vervangend pakket ontvangen. Dank.

duidelijke omschrijving

de omschrijving vindt ik duidelijk je wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling prijs kwaliteit is gewoon goed

Heel goed product. Snel en zonder problemen geleverd (Belgie)

Snel levering 👍

Goed kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding

Erg tevreden

Vriendelijk telefonisch geholpen met goed advies. Snelle levering en goede kwaliteit.

Snel en duidelijk geholpen.

Bestelling was na 2 dagen in Belgie geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Zeer tevreden

Snelle levering en goede prijs

Al vaker spullen aangeschaft tot volle tevredenheid. Snelle levering en prima prijs

Stipt en vriendelijke

Desondanks de verhuizing toch supersnel mijn bestelling in orde gemaakt en sneller dan verwacht geleverd. Erg vriendelijke en meedenkende service aan de telefoon en mooi product (mat rood zeil).

Meedenkend

Zending bleek niet compleet, de doos was stuk gegaan waardoor mogelijk een klein onderdeel ontbrak, uit de doos gevallen tijďens het transport? Maar geen enkel probleem het onderdeel werd kosteloos nagezonden.

Goed product en snelle levering

zie hierboven

Netjes bestelde artikelen vlot geleverd, goede kwaliteit

zeer tevreden

goed op tijd bezorgd en de ringen zijn goed

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT