Snel, helemaal goed

Snel geleverd, helemaa naar specs

vlot en netjes

na telefonisch contact zaak vlot en snel afgehandeld pakketje was er de volgende dag

Duidelijk en snel!

Produkt nog niet geprobeerd, maar lijkt goede kwaliteit. Bestelproces op site (op i-pad) kan iets helderder en gebruiksvriendelijker. Maar dat doet niets af aan de goede kwaliteit foto, helderheid omschrijving en snelheid van leveren. Prima! Enige "vervelende" aan deze beoordeling is het verplichte karakter.

Super!!

Zeer duidelijke foto's, goed geholpen en super kwaliteit zeildoek voor deze prijs. 900 grams grijs 3m had ik. Tot de volgende keer

Goeie prijs,snelle verzending....ben heel tevreden!

100 % positief

Snelle levering, goede antwoorden op vragen

Keurig antwoord gekregen op een aantal vragen die ik nog had, voordat ik het product kocht. Product zelf is top en precies wat je er van verwacht. Goede kwaliteit.

Kwaliteit

Kwaliteit producten, snelle levering.

Super materiaal tegen een nette prijs en snelle service!

Snel, betrouwbaar en goede kwaliteit-prijs verhouding!

Goed telefonisch advies! Directe afhandeling binnen een half uur. Pakket na 2 dagen in huis. Geadviseerde materiaal precies goed! Prijs goed. Verpakking van het pakket wat onbenullig, veel kartonnen materiaal. Zou beter kunnen. Aankoop zelf in goede staat ontvangen.

Prima elastisch koord (8mm)

Voor het 'op spanning brengen' van een zonnedoek (TARP) heb ik dit elastische koord met enkele muisklikken besteld. Snel & betaalbaar.

Snelle levering, duidelijke site en goede prijzen.

Goede prijs en vlot geleverd

Redelijk assortiment voor een goede prijs. Ook vlot geleverd en dan zelf aan de slag. 👍

Prima.

Snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt

Prima zeil slecht verpakt

Zeil ziet er goed uit Verpakking met oude adres stickers erop leverde zeer veel problemen op om te vinden bij het aflever adres. Dozen recyclen prima maar dan wel de oude stickers eraf. Maar goed ik ga gebruik maken van een mooi sterk zeil.

Prettig contact..

Snelle service, prima levering , goed assortiment

Uitstekende kwaliteit

Keurig en snel geleverd

Snel en netjes verpakt geleverd. Top

Snel en netjes verpakt geleverd. Top

Toppie.

De lijm die wij besteld hebben was in België nergens meer te krijgen. Besteld bij jullie en dag erna afgeleverd aan de deur. Wie wilt er nog meer.

Bestelling prima en supersnel uitgevoerd. Top!

Snelle levering - telefonisch contact gemaakt bij onduidelijkheid. Heel goed

Zeer goed bedrijf

Goede website goed product en geleverd volgens afspraak Super

Juiste prijs/kwaliteit, snelle levering

Duidelijk website leuke aanbiedingen redelijke prijzen en een snelle levering.

Goede ervaring, ook bij derde bestelling. Besteld product was niet voorradig, maar werd opgelost door soortgelijk, maar grotere variant kosteloos op te sturen. Netjes afgehandeld, aanrader.

Paul hielp mij uitstekend

Topper

Goed afdekzeil, gebruikt om overkapping te maken in plaats van donker zeil, nu veel veel meer licht

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT