Gezocht naar screendoek en op afdekzeilwinkel gevonden wat ik zocht. De instructies hoe het materiaal te verwerken waar eg duidelijk. Prima Service.

mooi product en netjes verpakt

Het schaduwdoek zag er netjes en stevig uit en de verankering was ook goed en stevig . Het bedrijf maakt de belofte waar

Snel en goed

Goede site, producten snel te vinden. Levering goed en netjes verpakt. Super sterke lijm en makkelijk te gebruiken

super mooi spul

prima afgeleverd op rol en goede kwaliteid

Uitstekende service!!

Goed advies en uitstekende service.

Goed product en snelle levering

Mooie kwaliteit doek en snel geleverd

Positief

Ruime keus, snelle levering en betaalbaar. De tent- of zeilelastieken zijn door mij gebruikt om tuinposters op te hangen. Daar zijn ze zeer geschikt voor.

Goede hulp

Ik had per abuis het verkeerde besteld. Maar ben uitstekend begeleid en toch het juiste binnen gekregen

gewoon top.

snel en goed geleverd.

Prima, zoals omschreven

Zoals verwacht

Snel en keurig verzorgd

Ziet er prachtig uit en kwaliteit erg netjes verzorgd echt een aanrader.

Aanbevolen

Snelle en correcte handeling van bestelling

Goede en snelle levering

Degelijk

Het product ziet er heel goed en degelijk uit. Ik moet het nog gaan gebruiken. Afdekzeilwinkel reageerde/communiceerde snel en stuurde alles snel op. PostNL liet het voor de zoveelste keer weer eens afweten. Tip: als je garandeert dat het snel geleverd wordt, is het goed om te zorgen dat de gekozen koerier dit ook doet.

Deskundige informatie en ik werd snel en professioneel geholpen.

Snel geleverd. Mooie stof. Jammer dar er geen bevestigingstouw bij zat. Verder top!

Snelle correcte en eerlijke service

De bestelling via de website verliep enorm vlot. Alle producten waren duidelijk weergegeven, prijs en beschikbaarheid. Levering was enorm snel. Top service!

Goed: er was een product vergeten na een telefoontje direct opgelost.

Een zeer betrouwbaar bedrijf. Alles zoals afgesproken en beloofd. Bedankt daarvoor.

goede service

Mooi gemaakt!

Mooi sterk gemaakt doek. Duurder dan het doek dat ik vorig jaar bij het tuincentrum had gekocht, maar dat kan ik na 1 seizoen weggooien. Dit ziet er veel beter uit.

De levering was snel en netjes verpakt. Helaas was het zeil opgevouwen wat kleine puntjes geeft in het zeil. Onze verwachting was dat het opgerold verstuurd zou worden

Snelle service, goede materialen

Snelle service en goede materialen.

prima artikel. Mooie dikte , mooi helder folie

ER zaten wel wat vouwen in. Ik zou adviseren om kokers te gebruiken bij verzending.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT