Het bestelde product doet wat het moet doen. PVC zeildoek lijmen.

Het bestelde product doet wat het moet doen. PVC zeildoek lijmen.

Snelle verzending,

ziet er prima uit

het is een gebruikt zeil, ik moet het nog op maat knippen en lijmen dus dat doe ik pas als het mooi weer is. het ziet er stevig uit dus dat komt goed.

Er zat klein foutje in levering 1 telefoontje en via T&T kon ik binnen 30 minuten zien dat het was opgelost

Alles zoals op de site.

Levering op tijd en in perfecte staat.

Lijmt perfect.

Zo doorgaan.

Stevig zeil

Stevig zeil, snelle levering en goede service

Of in één woord; fantastisch

Deze pees had ik nodig voor mijn voortent. nooit gedacht dat ik bij jullie uit zou komen. Prijs is ongeveer gelijk aan caravanhandel maar kon niet sneller ( en in andere maat ) geleverd worden. Chapeau.

Vlot verzonden met goede aftersales tips

Mijn bestelling is snel verzonden en tot mijn verrassing kreeg ik nadien nog bruikbare tips hoe ik e.e.a. kon/moest verwerken, Top.

snelle levering en goed telefonisch advies

toen ik tegen een montage probleem opliep duurde het even voordat de oplossing kwam , maar dat mede door paasweekend. Maar is uiteindelijk HEEL netjes afgewikkeld

Heel vlotte klantvriendelijke benadering, echt top!!

Snelle levering, mooi degelijk materiaal, Bedankt!!,Heel vlotte klantvriendelijke benadering, echt top!!

Snelle levering Het stuk tent pees was van prima kwaliteit. Zelfs nog 20cm langer dan besteld kwam goed uit.

Top bedrijf

Ook de na bestelling goed en netjes geleverd Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Had ik al gedaan hoor. Top website!!!

Ik kom de volgende keer zeker weer bij jullie terug. 100 punten!!

Snelle levering tegen een redelijke prijs

Duidelijke uitleg en snelle service.

Ondanks dat we op een druk moment binnenkwamen werden we goed geholpen. Uiteindelijk thuis via de website besteld. Alles is snel geleverd.

redelijk

Het zeil is best strak opgevouwen zodat het lijkt of de naden (strakke vouwen) minder van kwaliteit zijn dan het zeil waar geen vouw in zit !! Het zeil is daar dunner.

perfect geregeld

goed geregeld, alleen de post had het verkeerde huisnumer 2 in plaats van 38. pakket bij afhaalpunt afgeleverd.

Perfecte en alle bevestigingsmaterialen snel geleverd.

Scheelt hoop zoeken in speciaalzaken.

Tevreden

Tevreden

Goede afwerking van bestelling, goede inzet van geleverde is minder.

Snelle levering van order 234395 Wel problemen met: 1. spanner stieken. Voor de 10 cm stiek zijn deze zeer sterk ( mogelijk dat zeilogen daardoor losgetrokken worden) Is ook geen indicatie gegeven van de sterkte van de ringen. 2. Klem voor elastisch koord. Zijn heel moeilijk netjes aan te brengen met een waterpomptang. 3. De 2 tools die ik al had voor aanbrengen van de 12mm ringen paste helaas niet. Nieuwe order geplaatst voor ringen met tool. Aanbrengen van de ringen met die tool is zeer lastig. Er is al bijna een aambeeld nodig als ondersteuning bij het inslaan van de ring. 4. Geleverde zeildoek pvc lijn voldeet prima. Al met al een lastig karwei om 2 zeilen op maat te maken en te plaatsen met het geleverde. Is uiteindelijk gelukt maar het heeft wel ruim 70 Eur. gekost.

Goed en snel

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Echt dakzeil

Na vele zeilen te hebben gekocht maar altijd de verkeerde heb ik hierop een echt dakzeil besteld. Heb deze nu eens grondig dichtgelegd met planken en geblauwde nagels + sterke waterbestandige tape omdat de wind echt een grote boosdoener is als hij onder het zeil geraakt. Ik moet zeggen ik ben fier op mijn werk en mijn dakzeil hangt nu mooi strak en gelijk zoals het moet. Er is nog geen waterdruppel naar binnen gesijpelt dus ik weet nu al dat ik deftig materiaal erop heb liggen. De verzending van het dakzeil 250g per m² is correct aangezien ik deze toekreeg in een grote doos + als ik het ophefte wist ik ook al meteen dat hij zwaarder was dan die anderen. Dus voor al wie met lekkages zit momenteel ik raad je echt aan om een echt en zwaar dakzeil te kopen en ook direct het goed te leggen zoals het moet.

Mooi product en vriendelijk te woord gestaan.

Ik kreeg een goede uitleg .

Goed materiaal, snel geleverd

Goed materiaal, snel geleverd

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire