prima doek

past goed en is stevig met stevige haken

Goede service en zeer snel geleverd

Gekregen wat ik besteld heb.

Gewoon goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle en correcte levering

Materiaal ziet er stevig en betrouwbaar uit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Prima kwaliteit en snel geleverd

Snel, accuraat, in de buurt en niet duur

Na een intensieve zoektocht op internet kwam afdekzeilwinkel.nl voorbij. Ondanks dat ik geen internetkoper ben, heb ik toch de sprong gewaagd. Na dat de bestelling afgerond was kon ik hem gaan halen in Uden (voor mij een peulenschilletje). Vriendelijk en snel bediend aan de balie. Wat wil je nog meer. Hulde

Correcte afhandeling

Goede kwaliteit en snelle levering

kwaliteit en vlotte afhandeling

uitstekend

Goede en snelle service!

Product snel geleverd en van goede kwaliteit!

zo hoort online winkelen te zijn.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Prima service,

Ik had een bestelling gedaan maar wilde nog wat aanpassen. Was allemaal geen probleem en ik ben prima geholpen!!

Perfect geregeld

Niks op aan te merken

Goed.

Bestelling en levering uitstekend. Wel veel e-mail verkeer, kan efficiënter.

Perfecte kwaliteit

service zoals het hoort

bij een volgende aankoop ga zeker langs afdekzeilwinkel.nl

de levering was in 2 dagen, maar bij het openen van zakken en het doek vonden wij binnen in het doek vuile handen vinger afrukken. maar verder was alles prima

Top afhandeling

Goede communicatie

Alles zag er goed uit en heel netjes geholpen

Wij hebben een schaduw doek en band , zuignappen gekocht om bij ons op de zolder het doek op de kantelramen te plakken aan de buitenkant kant. Heb het band langs de kanten gestikt ringen er in geslagen en opgehangen. Alleen in de zon krimpt het doek iets maar verder merk je dat het minder warm is op de zolder .

Prijs kwaliteit goed

Goede en snelle levering

Snelle levering, goed product en goede service

Snelle levering, goed product en goede service

Zeer klantgericht

Ik heb gebeld, en iemand gesproken. Ik had een vraag, en daar antwoord op gehad. Ik heb besteld en volgende dag geleverd gehad. Ik heb gemaild omdat ik een Loxx sleuteltje vergeten was bij te bestellen, en dat werd gratis na gezonden. Kortom zoals het hoort. Zeer tevreden

Prima kwaliteit en service

Vlotte service en degelijk materiaal

De RVS Zeilringen zijn sterk en gemakkelijk aan te brengen. Het benodigde materiaal de holpijp en de slagbuis op maat is een aanrader, om erbij te kopen. Vlotte levering vanuit Nederland. Waarom in Nederland bestellen, begin maar eens te zoeken in België. Na zes winkels gaf ik het op. Alle Zeilringen in Alu, dus plooibaar breekbaar en geen sterkte.

Lekker vlot en conform verwachting geleverd

Lekker vlot en conform verwachting geleverd

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire