Snel geleverd, product als verwacht

Schaduwdoek ziet er netjes en stevig uit. Makkelijk een pees eraan genaaid en opgehangen aan ons zonnescherm.

matig ervaring lengte maat was 4cm te kort

Zie hierboven

Hele snelle levering

Tevreden

Wat je ziet is wat je krijgt.

Prijs/kwaliteit is prima.

Gewoon goed

Snelle reactie op mail! De zeilen die ik heb besteld zien er degelijk uit (goed afgewerkt). Precies van wat ik ervan had verwacht.

Van bestellen tot afleveren helemaal top

Duidelijke site, goede info over het leveren etc. Alles perfect

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Duidelijk en transparant

Goede uitleg over product op website, Binnen afgesproken levertijd binnen

Snelle levering en een goede service

Snelle levering en goede service

Vlotte afhandeling

Spijtig van de blijvende kreukels van het verzenden

zeer goed

correct

Perfect!!

Voldoende voorraad en makkelijk af te halen. (Loxx drukknoppen zijn een aanrader)

super snelle levering

zeer tevreden. direct op voorraad en snelle levering

Je krijgt snel geleverd wat je besteld hebt. Verpakking goed verzorgd.

Keurig

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed product en snelle levering

Goed product, zeer ruim afgesneden. Snelle levering.

Vlotte en correcte levering. Tevreden

Kan niet beter.

Wat ze niet op voorraad hebben, kan je niet bestellen, wel een mail krijgen als het er weer is. Wil je ergens 35 stuks van en er zijn er maar 31 op voorraad, dan past die dat aan naar 31. Dus kan je beslissen wil ik daar op wachten, kan ik daar voorlopig mee vooruit of kan ik echt niet wachten en bestel ergens anders, het voorkomt in ieder geval teleurstelling als je iets verwacht en het is er dan niet. Vindt het een prima site. En is er iets wel en iets anders niet kan je het oplossen met hun door het op ophalen in de winkel te zetten en als het andere er dan is, wordt het samen gevoegd en als je wil als nog verzonden, zo kan je iets reserveren.

Levering correct en snel.

Product (lijm voor zachte plastiek) voldoet niet voor mijn toepassing maar dit was mijn keuze.

super goed

Het is een goede kwaliteit snelle levering, top

Snel en goed product

Is oké

Goed product

Verkeerde kleur gestuurd

Op de site worden de verschillende types zeil deels aangegeven met RAL nummers ( waarom niet allemaal? Op de afbeeldingen is niet echt goed de kleur te zien en bij sommige types is een Ral-kleurenwaaier mee afgebeeld waarvan het nummer niet te lezen is) Op mijn klacht over verkeerde kleur, wordt de schuld op de leverancier geschoven die bestelnummers hanteert die verward kunnen worden met RAL-nummers. De site zou sterk verbeterd moeten worden, zodat duidelijk is welke kleur je besteld. Voor het verzenden zou gezocht moeten worden naar een mogelijkheid van bezorging op de rol, zodat het zeil niet onherstelbaar gekreukeld geleverd wordt.

Kwaliteit

Het beeld dat de site oproept komt overeen met de werkelijkheid:kwaliteit!!

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire