Tevreden

Mijn afdekzeil werd heel vlug geleverd. Ook de kwaliteit voldoet aan de verwachtingen.

Helemaal goed

Prima spul en snel geleverd

Snel geleverd van wat ik heb besteld

Snel geleverd van wat ik heb besteld

Snel besteld, goed verpakt en snel verzonden.

Snelle levering en goede service. Ik had een klacht, die is snel en naar tevredenheid afgehandeld.

aanrader

snel en accuraat

zeer goed

het door mij bestelde en betaalde afdekzeil is niet bij mij afgeleverd. PostNL is hier wel mee bezig, maar verder moet ik het maar uitzoeken. ik heb as zondag dit zeil op een markt nodig. ik hoop dat Afdekzeil zorgt dat ik dan in het bezit van zo'n zeil ben. Er is direct op mijn klacht gereageerd en die bleek te berusten op een fout van mijzelf. De betreffende bestelling van Afdekzeil.nl was wel afgeleverd. De meneer die mij terugbelde was uiterst vriendelijk en gaf mij tips over hoe ik verder kon handelen mbt het niet geleverde pakket ( een afdekzeil dus, vandaar de verwarring) van een andere firma aan kon gaan. Vriendelijk, begripvol, service gericht.

Correct en razendsnel geleverd

Duidelijke webshop, de bestelprocedure werkt vlot.

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd, mooi zeil.

Perfecte levering en service

Na een paar voorbeelden op YouTube gezien te hebben, is het maken van een overkapping met (transparante) zijwanden echt niet moeilijk.

Goede website met goed materiaal

uitstekend

Top maar echt teveel mail

Hele goede service maar ik hoef geen 7 mailtjes te ontvangen voor een stuk elastiek :-)

Alles naar wens

Snel en duidelijk

snelle levering en goede producten

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit producten

Producten (zeilringen) en bijbehorende gereedschappen) zijn van goede kwaliteit. Alles werd snel geleverd en was netjes verpakt.

best wel goed

werkt goed,alleen 2 zuignappen zonder schroef dat is jammer

Goede kwaliteit

Afdekzeil van goede kwaliteit voor de boot. Door het koude weer nog niet op maat kunnen maken, maar dat komt vast goed. Snel en netjes geleverd.

Tevreden

Werkt heel goed, en gemakkelijk op te hangen

Snel, goed

Het pakket was er de volgende dag, goede kwaliteit zeil

Ik kreeg wat ik wilde

idem

Gewoon zoals het hoort. Is echter niet altijd vanzelfsprekend.

Gewoon zoals het hoort. Is echter niet altijd vanzelfsprekend.

Precies wat ik zocht

Transparant gewapend afdekzeil(6x4) voor mijn boot besteld. Niet te zwaar om te sjouwen en aan te brengen en niet te licht om klapperen tegen te gaan. Geen ogen die met klapperen zouden beschadigen, maar ingegoten versterking waar overal rondom elastieken in aangebracht kunnen worden. Met veel elastieken van 40 cm staat zeil mooi gespannen op de boot op trailer en is zeil snel aan te brengen.

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire