Een tafel zij is beter mail waarom in een klein zusje wind uit schuurt 0 reactie 2x gemailt

Het lijkt wel een Transparant tafelkleed In uurtje tijd klein zugje wind rekt het oog al op Ik zat te denken aan 1 mm maar 0,5 was voldoende oke ga van de ervaringen van hun uit gemailt 2x geen reactie wel 2x mail gehad voor een review te geven bij deze Maar Jamer het zo moet Ik ben zelf van het oplossen maar als je geen reactie krijgt is er niks te over leggen aan te doen jamer had heel graag wat leuks neer gezet denk liever in oplossingen mischien komt dat nog ooit Vriendelijke groetjes

Afdekzeilwinkel.nl doet wat ze zeggen

Een positieve ervaring mat Afdekzeilwinkel.nl. Keurig van advies voorzien bij telefonisch contact en snelle levering na bestelling.

Super service

Achteraf niet tevreden met de kleur van het zeil, geen probleem om het meteen om te kunnen ruilen.

een zeer vriendelijk telefonisch advies gekregen en goed materiaal geleverd

een zeer vriendelijk telefonisch advies gekregen en goed materiaal geleverd

snelle levering en goede kwaliteit materialen

Snelle service en kwaliteit product

Super tevreden en product heeft kwaliteit. Aanrader

Perfect product en een vlotte levering

Eerste maal gebruik gemaakt van hun site en zeer content van de afhandeling van mijn bestelling.

Is zeer goed voor wat ik het gebruikt heb.

Het is ideaal voor wat ik het gebruik heb

Jammer maar ik heb t terug gestuurd. Reden t past niet. Te groot . Jammer.

slechte communicatie

na het leveren van het pakket, inclusief de pakbon met de vermelding 2 producten, is er maar 1 geleverd. na voicemail ingesproken te hebben, geen reactie. pas 4 dagen later nadat ik een mail heb gestuurd komt er een reactie.

Goed product

Snelle afhandeling en uitstekende communicatie over de - buiten hun schuld- late levering.

Goede service bij eerste bestelling

Goed artikel specificatie advies op de site. Snelle levering en zeer nette mails over bestelling!

Prima.

Goed product en snelle levering.

Alles zoals gepland

Snelle levering volgens afspraak , top!

Dikke Prima!

Prijs, kwaliteit en levering zijn super! Goeie duidelijke website.

Super service

Goed advies en snelle levering

Mooi aanbod, snelle levering

Aanbod is duidelijk beschreven (doel, levensduurte…) en maakte het gemakkelijk om het juiste afdekzeil te vinden. Levering D+1.

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit, duidelijke website

Topkwaliteit en snelle levering

Dit was mijn eerste ervaring met Afdekzeil. Dit wordt mijn vaste leverancier!

Product als omschreven/ snelle levering

Product als omschreven. Degelijk verpakt. Heldere communicatie. Snelle levering. Niets negatiefs te melden.

top service - top afdekzeil.

goede kwaliteit van afdekzeil en snelle verzending.

vlotte service !

prima product en snelle levering !

Snel en goed

Snel geleverd, voor weinig geld. En goede kwaliteit

uitstekend!

bestelling en info en product waren ok

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire